Menu
 

Topic:

welke kinderwagen?

Mamavaneenprinsesje  schreef op: 29-05-2012 14:51:20
Hoi meiden,

Ik ben nu zwanger van de tweede.En we zijn gister gaan kijken naar kinderwagens.Bij de eerste had ik een quinny speedi.Dat vond ik helemaal niks.Ja met de kinderwagenbak erop maar daarna niet meer.

Nu dacht ik steeds,ik neem de bugaboo...Maar hij reed toch niet zo heel fijn...Nu ben ik weer verliefd op de stokke...Ik weet dat heel veel mensen hem oerlelijk vinden maar vond hem erg fijn rijden.

Maar hij is niet heel klein in te klappen...moet hem nog wel even passen in onze auto.

Wat is jullie ervaring?

Ik ben uitgerekend in november en mn meisje gaat in augustus dit jaar naar school dus moet er een hoop mee lopen naar school en weer terug.

Dus wat raden jullie mij aan?

Zie door de bomen de kinderwagens niet meer!

alvast bedankt!
 
Quote
Navigatie
RE: welke kinderwagen?
Kimmvsemenmex  schreef op: 29-05-2012 20:38:39
Ik heb bij Sem een easywalker gehad, echt een super ding!!
Toen ik zwanger werd van Mex hebben we de duo wagen van easy Walker aangeschaft, en ook die vind ik weer ideaal!!
Vorige week hebben we ook weer een enkele wagen van easy Walker erbij gekocht.
Ik zweer erbij!!
 
Quote
RE: welke kinderwagen?
Maris1974  schreef op: 29-05-2012 23:25:49
Wij hebben ook de Stokke gehad. Perfecte wagen. Zou 'm zo weer kiezen. Zeker nu ze van die leuke uitvoeringen hebben.
Hij paste in mijn Ford Ka...niet in de achterbak ( gedeelte wel).
 
Quote
RE: welke kinderwagen?
Littleteddy  schreef op: 29-05-2012 23:55:17
ik heb ook heel veel wagens gehad, maar de beste is nog steeds de mutsy, met 4 wielen en zwenk
 
Quote
RE: welke kinderwagen?
Patricia2211  schreef op: 30-05-2012 00:51:07
wij hadden eerst een merkloze kinderwagen gekregen.
nu was het ding zo scheef als iets, en kom niet eens met 1 hand geduwd worden want dat ding trok de hele tijd naar rechts (geen aankoopbon hadden degenen waar we hem van kregen want dat zijn geen bonnetjesmensen, en niet met pin betaald anders hadden ze hem zo mogen ruilen!).
nu kon ik via de dochter van de buren een kinderwagen heel goedkoop overkopen, maar had zoeis ja dan gebruik ik onze oude nog maar.... totdat 1 maand voor de uitgerekende datum de oudste erin ging zitten, en met wagen en al omklapte, en ook niet meer rechtop bleef staan.... dus heel snel toch nog gevraagd of de dochter van de buren de kinderwagen nog niet weg had gedaan.

daar hebben we nu dus een xadventure van, en moet zeggen, tegenover mijn oude is deze echt geweldig, een grotere bak, kleiner in te klappen, kan m met 1 hand makkelijk sturen en rijd ook niet zwaar, niet net als met de oude dat ik telkens met mijn voeten tegen de rem aanliep (ben groot dus neem grote passen en schopte dus letterlijk die kinderwagen vooruit), en het fijnste is, met mijn bijna 180, is deze lekker hoog te zetten, dus ook geen halve gebukte houding meer! al met al, met wat we eerst hadden (waar ik dus zelden mee liep) vind ik dit echt een superding, en loop er graag mee rond.

liefs patricia
 
Quote
RE: welke kinderwagen?
C.  schreef op: 30-05-2012 08:33:25
Wij hadden voor de eerste een 3 wieler (wel dubbelvoorwiel) van Mutsearts gekregen van mijn vader, op zich een mooie stevige wagen, reed heerlijk om te wandelen maar echt een onding om bv in de bus te tillen, in de auto te leggen en hij was behoorlijk zwaar. Toen ik zwanger was van de 2e zijn we ons gaan oriënteren en hebben we toch voor de Bugaboo Cameleon gekozen die eigenlijk bij de 1e al op het lijstje stond. Mijn 2de heeft er tot 3 jaar in gezeten toen hebben we hem weer omgebouwd voor de 3de, dus we gebruiken de wagen nu al nonstop voor 5 jaar en ik ben er nog elke dag blij mee!

Groot wiegje,Hij stuurt licht, laat zich makkelijk bochten maken, ideaal dat je het zitje naar je toe en van je af kan zetten. Je de kleine of grote wielen kan gebruiken naar gelang het terrein waar je op rijd!

Ik vind hem helemaal niet wiebelig maar juist heel stevig, zelfs na 5 jaar intensief gebruik!
 
Quote
RE: welke kinderwagen?
Chantie  schreef op: 30-05-2012 09:00:13
Bij de eerste hadt ik een quinny freestyle 3xl comfort. Reed heerlijk maar ook nogal groot. Bij de 2e voor een bugaboo gegaan en wat een heerlijke wagen. Zou hem iedereen aanraden!
 
Quote
RE: welke kinderwagen?
Nina_mv_owen_en_quin
n
  schreef op: 30-05-2012 09:36:51
Bij Owen had ik een Quinny 4XL, wat een heerlijke wagen was dat!

Toen Quinn geboren werd kochten we een Easywalker Qtro, ondanks dat hij minder lekker rijdt en ik de wandelwageninzet wat vreemd vind (hij steunt nergens op je hoeft hem alleen met klitteband vast te maken) ben ik er tevreden mee.
 
Quote
RE: welke kinderwagen?
_sas_  schreef op: 30-05-2012 11:20:24
Ik heb een Maxi Cosi Mura 4 en dat ben ik erg blij mee. De meeste voordelen zijn al genoemd, maar ik vind het ook erg fijn dat er een degelijk zitje in zit echt een stoeltje en niet zo'n 'hangmat' zoals ik bij andere wagens vaak zie. En je kunt het stoeltje in een aantal verschillende standen zetten. Ik wandel er nu al 16 maanden heel veel mee en ik vind hem echt super. Enig nadeel vind ik dat het stoeltje niet zo klein is in te klappen en dat is lastig met een kleine auto.
 
Quote
RE: welke kinderwagen?
Mama-van-aimy  schreef op: 30-05-2012 12:38:42
Ik heb al 7 jaar lang de Maxi Cosi Speedy SX (Nu is het van Quinny). Dan wel de 3-wieler variant.

Alle 4 mijn kinderen hebben erin gelegen/gezeten en ik vind het een heerlijke wagen om mee te lopen. Erg licht, klein opvouwbaar en super wendbaar. Enige nadeel die ik kan bedenken is dat de rugleuning niet helemaal goed overeind kan in vergelijking met een echte buggy.

Mijn jongste is nu 16 maanden, maar zij zit nu liever in de buggy. Daar zit ze dus veel meer rechtop.

Tussendoor hebben we nog wel een Kees Duo tandem gehad. Ook een fijne wagen, maar redelijk zwaar in vergelijking met de Speedy. De Duo hebben we na een maand of 5 weer weggedaan en de voetenplank op de Speedy gezet.

De Speedy gaat nog wel even naar zolder. Mocht het in de winter gaan sneeuwen, dan is de Speedy met de grote wielen wel erg makkelijk om door de sneeuw heen te lopen.
 
Quote
RE: welke kinderwagen?
Kaja  schreef op: 30-05-2012 12:50:51
Hier al 7 jaar de Bugaboo Cameleon.
Hij staat nu weer klaar voor kindje nr 3.
Super wagen zou niet anders willen!
 
Quote
Navigatie


Reageren op welke kinderwagen?
Naam
Bericht