Menu
 

Topic:

_sas_  schreef op: 29-05-2012 13:22:39
Hallo allemaal,


Heeft iemand misschien de gouden tip tegen hoofdbonken bij een dreumes? Mijn zoontje doet dit al enkele maanden bij het inslapen en wakker worden. Ik heb er wel op gegoogeld, maar vind vooral dat het vanzelf wel weer overgaat; meestal na een paar maanden. Helaas, onze kleine man houdt stug vol. Hij heeft een periode een hoofdbeschermer gehad, maar nu met het warme weer raakt hij daarmee oververhit dus die heb ik uit zijn bedje gehaald. Alleen nu bonkt hij dus weer super hard tegen de bovenkant van zijn bedje aan. Hij draait dan zeg maar zijn hoofdje van links naar rechts en terug. Vindt hij kennelijk fijn voelen. Dan bonkt hij dus tegen het hoofdeinde. Meestal duurt het 's avonds ongeveer een uur, maar afgelopen nacht was hij om 3 uur nog bezig...

Ik weet dat het waarschijnlijk geen kwaad kan, maar ik voel me er toch niet lekker bij en kon vannacht zelf door de herrie ook niet slapen.


Dus, wie weet raad?
 
Quote
Navigatie
RE:
Chloe Niet Ingelogd  schreef op: 29-05-2012 13:30:41
Geen raad, maar het houdt inderdaad op een gegeven moment weer op. Ons zoontje heeft het ook gedaan, ook als hij boos was. Het is erg naar en je maakt je toch zorgen, maar je kan er volgens mij niet zoveel aan doen..
 
Quote
RE:
Suus  schreef op: 29-05-2012 13:31:45
Ik niet... mijn zoon van 5 doet het nog steeds, hij wiegt zichzelf in slaap
 
Quote
RE:
Tulp  schreef op: 29-05-2012 14:20:15
hier een hoofdbonker .

we hebben hem in een camping bedje gedaan, en eigen matrasje er in gedaan.

Hij doet het niet nu niet meer, maar slaapt nog wel in een campingbedje ..

ps, hij heeft geen oorontsteking ?
 
Quote
RE:
_sas_  schreef op: 29-05-2012 17:01:53
Oorontsteking heb ik eerder ook wel aan gedacht, maar hij doet dit al maanden en heeft tussendoor een longonsteking gehad. Toen is hij helemaal doorgelicht (ook de oortjes) en heeft 2 soorten antibiotica gehad. Dat verwacht ik dus niet. Zijn nu verder ook geen tekenen voor.

Het schijnt niet direct kwaad te kunnen, maar ik vind het zo naar; het gaat zo hard. Straks loopt hij nog een hersenschudding op ofzo.


@Suus: Hier is het volgens mij ook echt in slaap wiegen en wakker wiegen. Dat laatste herken ik van mezelf als kind nu ik erover nadenk, maar het bonken bij in slaap vallen niet.

@Tulp: campingbedje zou inderdaad ook nog kunnen. Als hij dit echt volhoudt moeten we dat misschien maar doen.

Ik zat zelf nog te denken om een soort hoofdbeschermer van aerosleep te maken. Ik ben alleen niet zo handig.... Snap eigenlijk niet dat Aerosleep ze zelf niet verkoopt, want ik las ergens dat 15% van de jonge kinderen dit doet.
 
Quote
RE:
Mvl&d  schreef op: 29-05-2012 17:31:25
Hier had ik ook een hoofdbonker. Het hield op toen ze overging naar een meegroeibedje, de Vikare van Ikea. Die heeft aan het hoofd en einde een stuk matras. Ze bonkte misschien nog wel alleen het was niet meer zo hard. Nu is ze net overgegaan naar een hoogslaper en ze bonkt helemaal niet meer.
 
Quote
Navigatie


Reageren op
Naam
Bericht