Menu
 

Topic:

Hoe zouden jullie dat doen?

Elisa  schreef op: 28-05-2012 18:39:40
Beste dames,

Ik heb een product op marktplaats staan om te verkopen. Na een aantal dagen hadden meerdere mensen gereageerd en kwam er uiteindelijk een koper die dezelfde prijs wilde betalen als ik in mijn hoofd had. Ik heb gelijk geantwoord dat die persoon hem mocht kopen voor die prijs.

Toen begon het...

Ik had het product op afhalen staan omdat ik inmiddels vervelende ervaringen heb met het versturen van producten. Maar die persoon wilde per se eerst mijn adres weten om daarna een afspraak te maken om het product op te halen. Plaatsnaam/Buurtnaam was niet genoeg voor het maken van de afspraak. Ze wilde per se vooraf mijn adres weten en daarna zou ze kijken wanneer ze het product op zou halen. Ik heb uiteindelijk mijn adres niet gegeven. Ik kreeg er een vervelend gevoel bij.

Ik had voor dat voorval gemaild dat het product op te halen was na 18.00. Die persoon e-mailde mij op ee dag twee uur van tevoren dat ze het product op wilde halen. (Ik had er toen al geen goed gevoel over vanwege het gedoe/discussie over mijn adres)

Ik had de hele dag gewerkt en geen pauze genomen vanwege de hoeveelheid werk dus ik heb mijn e-mail niet bekeken. S`avonds had mijn vriend mij mee uit eten genomen dus ik keek pas rond 23.00 op mijn e-mail. Ik vond een tweede e-mailtje waarin ze vroeg of ik niet even snel wilde reageren.

Ik wil mijn product eigenlijk helemaal niet meer verkopen aan deze persoon. Hoe doen jullie dat als jullie een slecht gevoel hebben bij mensen?
 
Quote
Navigatie
RE: Hoe zouden jullie dat doen?
Sapperdeflap  schreef op: 28-05-2012 18:59:00
Geen adres of iets anders, bijvoorbeeld een mailadres, echte naam of wat dan ook, van je geven.

Verder zou ik het aan een ander verkopen. Liever wat minder geld, dan in aanraking komen met een malloot.
 
Quote
RE: Hoe zouden jullie dat doen?
Karin Mv Naomi Amber
Chris
  schreef op: 28-05-2012 18:59:15
Inderdaad niet meer verkopen, zeker als je geen goed gevoel hebt. Je bent het niet verplicht.
Wij hadden pas ook weer zo'n type dat elke 5 minuten mailde, wel op een vriendelijke manier en vroeg om antwoord. Waarschijnlijk zijn dat mensen die zelf hun mail op hun telefoon binnen krijgen en direct antwoorden. Wij willen dat bewust niet, dus mensen moeten bij ons wachten en dat valt niet altijd even goed.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Hoe zouden jullie dat doen?
Naam
Bericht