Jo schreef op: 23-05-2012 19:05:25 |
Ik heb vandaag een kaasfondue gehaald. Maar heb eigenlijk geen idee wat je er bij eet, iemand tips? En is het eigenlijk wel lekker?? |
Quote |
Made schreef op: 23-05-2012 19:37:55 |
oh heerlijkz!! ik doop er stokbrood, komkommer, bleekselderij, snoeptomaatjes, witlof, stukjes ananas en paprika in. zal vast nog wat vergeten zijn...gewoon proberen met wat groente en fruit...vlees kan ook hoor, maar moet.je van te voren wel even bakken. ik eet t voornamelijk vegetarisch |
Quote |
Jo schreef op: 23-05-2012 19:39:59 |
Oh dat ik daar zelf niet op ben gekomen zeg :d Klinkt lekker |
Quote |
Jo schreef op: 23-05-2012 19:40:34 |
Het was afgeprijst voor een euro dus ik dacht, eens proberen |
Quote |
Izzthan schreef op: 23-05-2012 19:49:17 |
Gekookte nieuwe aardappeltjes in de schil, zilveruitjes and augurkjes. Wat ook heel lekker is...champignons IN de kaasfondue doen, dat smaakt zoooo lekker! Of wat stukjes verse Chili er doorheen mikken - yammy!! En hier in Zwitserland, land van de kaasfondue, halen we er eigenlijk alleen maar brood doorheen! |
Quote |
Flower schreef op: 23-05-2012 19:54:10 |
oooo, heerlijk, wat ook lekker is een fondue pan met bouillon er naast, en daar dan stukjes kip of
ander vlees in garen, en dan door de kaas fondue...... |
Quote |
Ivy schreef op: 24-05-2012 14:43:08 |
Hier eten we het altijd met stokbrood, paprika, uitjes en champignons. Soms ook met aardappeltjes. |
Quote |
Jo schreef op: 24-05-2012 15:41:32 | ||
Jumbo, in de afprijskoeling Klinkt heerlijk, ga ik maken als ik niet meer zo snotverkouden ben want ik heb nauwelijks smaak nu | ||
Quote |
Ilja Mv 3 schreef op: 25-05-2012 10:52:57 |
Wij maken altijd zelf kaasfondue. Persoonlijk vind ik die pakken nooit zo lekker en vaak een
overduidelijke wijnsmaak. Ik maak het zelf met een combinatie van kazen en we maken ook wel eens pittige mexicaanse kaasfondue. Dan eten we die met wraps, tortillachips, kleine maiskolfjes etc. Heerlijk ! Maar je kan er van alles bij doen. |
Quote |