Menu
 

Topic:

aanslag eursongfestival

Macife  schreef op: 21-05-2012 08:07:28
Verschillende Songfestivalgangers blijven morgen weg bij de eerste halve finale van het evenement uit angst voor een aanslag. Homohatende Azerbeidzjanen, die eerder de Eurovisie -websites platlegden, mailden dat er dan iets zal gebeuren wanneer niet alle homo's het land hebben verlaten.
'Ik voel me niet veilig en neem het zekere voor het onzekere,' aldus een Belg die liever anoniem blijft. Rene Romkes van de gehackte site esctoday.com trekt zich niks aan van de dreigementen, meldt het AD vandaag. Hij noemt het een smet op het festival, maar laat zich niet weerhouden de eerste halve eindronde bij te wonen.

Namens de organiserende European Broadcasting Union zegt Sietse Bakker dat de dreigementen vermoedelijk komen uit Iraanse hoek.
 
Quote
Navigatie
RE: aanslag eursongfestival
Macife  schreef op: 21-05-2012 08:07:47
waarom moet altijd nu gedreigd worden
 
Quote
RE: aanslag eursongfestival
Linda Mv Jarno & Ils
e
  schreef op: 21-05-2012 09:41:12
Vanmorgen lieten ze bij het ontbijtnieuws zien dat er iemand mishandeld werd...Een organisator van een gaypride in de oekraine geloof ik....Jarno keek me geschrokken aan...Mama waarom doen ze dat (was te laat met wegzappen...)... Gebeurt dat hier in Nederland ook mama???
Schat hier vinden de meeste mensen het niet erg als mannen verliefd worden op mannen of vrouwen op vrouwen, maar in andere landen worden mensen dan heeel boos...Hij vond het maar stomme mensen!!!! En gelijk heeft hij!! Laat iedereen toch in zijn/haar waarde!
 
Quote
Navigatie


Reageren op aanslag eursongfestival
Naam
Bericht