Menu
 

Topic:

Kinderfeestje....vraagje...

Hope  schreef op: 13-05-2012 21:16:19
Gewoon om even jullie meningen te horen. Mijn dochter is 4, bijna 5 en zit in groep 1. Het is een gemengde groep met 2. Nu heeft ze een uitnodiging gekregen voor een kinderfeestje van een meisje uit haar klas dat in groep 2 zit en 6 is geworden.
Ik kende het hele meisje niet, haar ouders ook niet en vroeg mijn dochter of ze wel eens met dat meisje speelde op school. Bleek ook niet het geval te zijn. En dat klopt ook wel, want ik hoor die naam echt nooit noemen.
Ik opletten in de klas van de week bij binnenkomst. Bij het opbergen van de jassen in de luizenzak zag ik het meisje omdat haar naamkaartje boven het kapstokhaakje geplakt was. Dus nu weet ik in elk geval om welk meisje het gaat. Maar ik blijf het een gek idee vinden. Qua gedrag is er al best verschil tussen de oudere meisjes in de klas van groep 2 en de kleintjes uit groep 1. Ik vind het niet echt bij elkaar passen en vind het een raar idee dat ik mijn dochter straks naar een feestje moet brengen van een meisje waar ze eigenlijk niets mee heeft.

En nu jullie mening haha, hoe zouden jullie hier over denken?
 
Quote
Navigatie
RE: Kinderfeestje....vraagje...
C.  schreef op: 13-05-2012 21:22:42
Ik vind er niks geks aan hoor! Waarschijnlijk vind dat meisje jouw dochter wel heel erg aardig en nodigt ze haar daarom uit.

Je zou het ook kunnen zien als een kans weer een nieuw vriendinnetje erbij voor je dochter!

Ik vind het sowieso wel wat vreemd dat je het meisje niet kent je dochter zit bijna een jaar daar in de klas ik ken alle kindjes uit mijn dochter haar klas zie ze bij het brengen en bij het ophalen!
 
Quote
RE: Kinderfeestje....vraagje...
Xxx  schreef op: 13-05-2012 21:25:22
Is heel normaal hoor. Heel veel klassen zijn groep 1/2 samen.
Die kinderen hebben vaak nog niet het besef van jaar ouder jaar jonger en het gaat vaak over wie ze leuk vinden....

Juist leuk toch?

Ik ken ook overigens (bijna) alle kinderen uit mijn zoon zijn klas en hij zit 5 maanden op school
 
Quote
RE: Kinderfeestje....vraagje...
Mamavan2boys  schreef op: 13-05-2012 21:27:14
Mijn zoontje zit nu in groep 2 en is ook pas uitgenodigd voor een kindje zijn feestje, terwijl hij nooit met het kindje speelt al 2 jaar niet, maar het jongetje heeft mijn zoontje gevraagd en wilde dat dus zelf en mijn zoontje vond het super leuk, wie ben ik om daar een probleem van te maken
 
Quote
RE: Kinderfeestje....vraagje...
Miepie1972  schreef op: 13-05-2012 21:29:29
Zo werd mijn dochtertje vorig jaar ook uitgenodigd door een mannetje die 6 werd. Zij zat toen net 3 maanden op school. Zijn moeder vertelde ook dat hij haar perse wilde uitnodigen, want hij vond haar zo'n lief meisje, hahaha hij moest eens weten
Ze is ook gewoon gegaan, ze wilde zelf ook graag en heeft het ook enorm naar haar zin gehad.
 
Quote
RE: Kinderfeestje....vraagje...
Hope  schreef op: 13-05-2012 21:30:38
Ik werk twee en halve dag in de week en op die dagen (3 ochtenden dus) brengt oma haar in de klas. Op woensdag is ze de hele dag nog vrij dus alleen op dinsdag komt ik echt in de klas om haar te brengen. Tussen de middag breng je de kinderen op het plein en dan rent iedereen nog door elkaar en bij het ophalen komen de kinderen per klas naar buiten en als ze hun vader/moeder enz. zien dan komen ze naar je toe gerend. Dus helaas, ik ken alle kindjes niet bij naam. Wel een heleboel hoor trouwens haha. Het valt wel mee. Maar dit meisje kende ik alleen van naam, wist niet wie er bij hoorde.

Het grappige is dat ik van mijn dochter alleen maar jongensnamen hoor met wie ze speelt op het plein haha.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Kinderfeestje....vraagje...
Naam
Bericht