Menu
 

Topic:

Wat een tegenvaller!

Ff Zo...  schreef op: 13-05-2012 08:00:13
Hoi meiden, ff lekker klagen want ik ben zo boos!, gister waren we naar de winkels om boodschappen te doen, ik tik tegen het autoraam omdat de deur op slot zat en man had niet in de gaten dat de deur op slot zat, ik stap in, kijk naar mijn trouwring, is de steen eruit volle paniek van mijn kant, gelukkig nog terug kunnen vinden maar ja wel erg balen natuurlijk, nou wij waren thuis zegt man ineens: mijn vader komt morgen...ik zei nou het is morgen mijn dag en daar heb ik geen zin in (heb gewoon niks met mijn schoonvader, wat hij vind is altijd beter enz, maar ja afgezegt heeft hij hem dus niet....ik heb gezegt dat ik hem een botte ... vind omdat hij mijn dag zo verpest...heb ook gezegt als hij komt ben ik weg....maar goed wat me nu weer gebeurde....vandaag mijn eerste moederdag, nu moest ik mijn man al meehelpen met het moederdagcadeautje omdat hij niet wist hoe hij het aan moest pakken ik heb duidelijk gezegd dat ik dat niet leuk vind want zoiets moet "geheim" blijven vind ik.
Maar goed uiteindelijk maar geholpen, bleek een fotocollage te zijn van onze zoon...
Natuurlijk hartstikke leuk en was wel blij dat ik de foto's uit moest zoeken want diegene die hij koos waren de niet echt leuke en de collage komt in onze woonkamer.
Maar goed, we gaan om half 3 naar bed vannacht....ja tot zolaat zijn we bezig geweest maar goed ik dacht lekker uit te kunnen slapen.
Onze zoon is altijd wel vroeg wakker maar goed hij kon dan wel even bij ons in bed maar wat doet mijn man nou?
Tilt hem zo vanuit zijn bed in ons bed terwijl ik zei dat hij wel even verschoond moest worden.
Ik hou heel veel van mijn zoon hoor maar na een hele nacht een luier omgehad te hebben ruikt hij niet zo lekker (logisch)
Ik zei: zou fijn zijn als hij een schone luier zou hebben....waarop hij zei: ja doe ik zo wel...ik krijg daar zo de balen van meiden, waarom kan hij nou niet 1 ding goed doen...dus ik ben maar opgestaan, hij zei al ja ik ga al, ga maar liggen maar ja was ondertussen zo klaar wakker....nou dan hoeft het slapen ook al niet meer...
Hij zit nu ook op de bank...bah...helemaal geen zin in vandaag.
Hoop dat julllie een leukere dag hebben als mij....ik moet zo op de vlucht voor mijn schoonvader.
 
Quote
Navigatie
RE: Wat een tegenvaller!
Life  schreef op: 13-05-2012 22:19:39
Om heel eerlijk te zijn begrijp ik de frustratie en de teleurstelling, die ik in de post lees, wél ! En dat...terwijl ik een man ben .

Ik heb het persoonlijk niet zo op al die commerciële feesten, maar goed ze zijn er nu eenmaal en wij mensen zijn kudde-dieren dus ook ik doe mee.
Hoeveel tijd en moeite kost het voor een vent om zijn vrouw een leuke moederdag te bezorgen ?
De kinderen zijn vaak te jong of te naïef om zich actief in te zetten die dag dus een helpende hand van paps kan geen kwaad toch ?

Nu ben ik ouderwets opgevoed en ben ik van mening dat je je vrouw iedere dag op een voetstuk moet plaasten, maar ik ben er ook van doordrongen dat de meerderheid van de mannen niet zo creatief zijn aangelegd...laat staan actief
Maar nogmaals, hoeveel moeite kost het nou eigenlijk om je vrouw een topdag te bezorgen ???

Dus ik zou zeggen; Klaag het maar lekker van je af en vergeet vooral niet... er komt ook nog een vaderdag ( hint ) hahaha

ps: Uiteindelijk kies je natuurlijk voor je partner zoals hij/zij is, maar je mag daar ook zeker grenzen én wensen in stellen !
 
Quote
RE: Wat een tegenvaller!
Dicha  schreef op: 14-05-2012 08:05:56
Ik vind het 1 grote commerciele toestand.
Daarbij is mijn man mijn kind niet, en die hoeft voor mij dan ook niets te kopen of te regelen.
Als hij dat doet prima, maar ik verwacht niet van hem dat hij met moederdag met een cadeautje aankomt..
Doe mij maar een lekkere knuffel, of de woorden je bent een lieve moeder voor onze dochters, daar stel ik veel meer prijs op.
 
Quote
RE: Wat een tegenvaller!
Myself  schreef op: 14-05-2012 08:35:22

Quote Life:

Dus ik zou zeggen; Klaag het maar lekker van je af en vergeet vooral niet... er komt ook nog een vaderdag ( hint ) hahaha



Oooooooh..........
 
Quote
RE: Wat een tegenvaller!
Caithy  schreef op: 14-05-2012 08:59:10
Nou het had mijn eerste aantal keren moederdag kunnen wezen! Bah!
Mijn man had er ook een handje van om tijdens moederdag, waarvan ik vind dat ik wel een uurtje extra alleen in bed mag liggen 's ochtends, alle kids in bed te hijsen.
Vooral lekker rustig!
Nu vertel ik hem al weken van te voren dat ik echt uitkijk dat ik 's ochtends op moederdag lekker een uurtje uitkan slapen, en dat hij met de kids naar beneden gaat.

Dit jaar kwam hij zelfs met het idee om even nog bij de jongste te gaan liggen (peuterbed) want die was de laatste tijd vroeg was, lees half 6) de lieverd!!

Kijk ik snap dat je gepikeerd bent, communiceren is heel makkelijk voor tegen een man! Duidelijk zijn, vertel hem wat je verwacht dan weet hij dat en kan hij het in jouw ogen niet 'fout' doen.

Die collage is een superleuk idee maar iets onderschat in werk! Dat kan gebeuren.

Ik zou zeker niet op mijn moederdag zitten want op mijn schoonvader waar ik niets mee heb!!!! Dus ik had mijn man gevraagd hem te bellen dat hij welkom was op een andere dag.
 
Quote
RE: Wat een tegenvaller!
Kyla  schreef op: 14-05-2012 09:03:43
To had bepaalde verwachtingen en die zijn niet uitgekomen, daar baalt ze van. Het is haar eerste moederdag, misschien had ze een soort roze wolk verwacht, je weet wel, die je ook zou moeten hebben met een zw.schap/ pasgeboren kindje, maar die eigenlijk nauwelijks bestaat. Ze zal nu een realistischer beeld hebben, maar dat ze baalt kan ik wel snappen.

Ik baal ook enorm, mijn oudste maakt geen cadeaus meer op school en wilde graag wat voor mij kopen. Ik heb zelf mijn cadeau uitgezocht en ben uiteindelijk zelf met hem naar de winkel geweest. Hij is alleen naar binnen gegaan om het te kopen en in te pakken. Zondag hadden we een familiedag om 8.45 moesten we de trein hebben, om 7.00 opgestaan, de kinderen een snel bad en aankleden, waarbij ik actief moet helpen, want de oudste heeft nogal moeite met zelfstandig zich verzorgen. Snel ontbijttafel klaargezet, waarvoor ik zelf alles had gehaald, snel eten en wegwezen. Mijn man is op het moment alles te veel, waar ik enorm van baal en zelfs boos om ben (niet op hem, maar de situatie). veranderen kan ik het niet, volgend jaar beter hoop ik dan maar.
 
Quote
RE: Wat een tegenvaller!
Ilja Mv 3  schreef op: 14-05-2012 09:08:07
Ik snap dat het teleurstellend is maar het is toch ook overtrokken om zooo boos te worden.
Althans dat vind ik.

Ik vind persoonlijk dat mijn man niets voor mij hoeft te doen. De kinderen knutselen gelukkig op school en kinderdagverblijf. Ik hoef verder niets, geef mij die zelfgemaakte knutsels maar.

Mijn man ligt dit jaar op een bed beneden in de huiskamer omdat hij net aan een hernia is geopereerd.
Mijn oudste kwam mij koffie op bed brengen met een chocolaatje in de vorm van een hart !
Dan is mijn dag goed hoor.

Ben wel benieuwd hoe je dag verder verlopen is.

Probeer het toch een beetje in perspectief te zien !
 
Quote
RE: Wat een tegenvaller!
Jessiemv3  schreef op: 14-05-2012 09:22:32
Als ik je verhaal zo lees kan ik me goed voorstellen dat je man het gevoel heeft niets goed te kunnen doen. Probeer het een beetje te relativeren en til niet zo zwaar aan dingen, je hebt uiteindelijk alleen maar jezelf ermee. Er zijn wel serieuzere zaken waar je je echt druk om kunt maken...
 
Quote
RE: Wat een tegenvaller!
Anne Mv 3  schreef op: 14-05-2012 09:33:46
'Moederdag' is ook niet echt iets voor mijn man, tenminste... ik moet niet gaan zitten wachten wat hij (met de kids) organiseert. Communicatie is idd erg belangrijk hierbij! Wist je man dat moederdag zó belangrijk voor je is?
Mijn man had dat eerst helemaal niet in de gaten!
Nu zijn onze kinderen al weer groter dus die kunnen ook steeds meer zelf organiseren.

Mijn tip: bezorg je man een geweldige vaderdag!
Later kun je dan in een gesprek aangeven waarom je dat gedaan hebt en wat je verwachtingen zijn over moeder- en vaderdag.
Want nu gaat het over moederdag, maar veel mannen vinden het óók lastig om wat leuks te maken van je verjaardag. Daar moet je echt duidelijk over zijn!
 
Quote
RE: Wat een tegenvaller!
Anna28  schreef op: 14-05-2012 09:44:32
Mijn man vond gisteren dat hij echt formule 1 moest zien... hij is groot fan, dus dat kon hij echt niet laten lopen! Dus ik heb de kleine man gedaan, boodschappen gedaan, maaltijd voorbereidt, was gevouwen en boel opgeruimd terwijl hij 3 uur op de bank tv heeft gekeken.....
tsja
Ik til er niet echt zwaar aan hoor,maar soms irriteert het me mateloos dat hij iedere 2 weken op zaterdag én zondag forumele 1 wil zien. Hij ligt dan echt de hele middag op de bank en gaat er van uit dat ik wel de dingen doet. Terwijl ik juist in het weekend zo graag even mn handen vrij wil hebben.
zucht.

Maar ach... we zijn gelukkig, hebben het goed, ik laat m maar Ik kan dat toch niet, 3 uur op de bank hangen... al zou ik het best eens willen proberen haha
 
Quote
RE: Wat een tegenvaller!
Ff Zo.  schreef op: 14-05-2012 14:48:58
Bedankt meiden die wel begrip hebben over hoe ik me voelde.
Ieder heeft een eigen mening maar sommige opmerkingen vond ik ook echt bot, schijnbaar mag je van diegene niet over zulke onderwerpen klagen maar goed.
@Alice, ik heb nergens gezegt dat ik niet met mijn zoon wil knuffelen, al zit hij onder de poep omdat hij een dunne luier had, dat interesseert me niks, ben niet vies van hem!
Het gaat erom dat ik mijn man had gevraagd om hem te verschonen omdat hij daarna nog een paar uur gaat slapen (ook al zegt hij dat jij zo opstaat maar dat doet hij dan niet) (dat doen we altijd als mijn zoon zo vroeg wakker is) en nee dan vind ik het niet lekker om een plasluier te ruiken die al bijna 12 uur oud is.

En ik post anoniem omdat ik heel heel veel meeschrijf en even niet herkent wilde worden, dat mag toch wel een keer of niet dan???
 
Quote
RE: Wat een tegenvaller!
Ff Zo  schreef op: 14-05-2012 17:57:32
Lees nu pas deze 2de pagina

Ik had moederdag gewoon anders in gedachte en als het dan anders gaat als gedacht valt me dat tegen...
Maar goed alles is goed gekomen hoor

Ik heb vaderdag al maanden in gedachte...weet al precies wat ik wil doen voor hem en heb al leuke dingen gezien.

Heb ook met man er over gepraat en gezegt dat ik er gewoon andere verwachtingen van had maar dat ik achteraf gezien ook wel snapte dat het voor hem niet makkelijk was omdat het tenslotte de eerste keer is (ik ben gastouder dus heb al heel wat ideeen bedacht) ging er gewoon vanuit dat hij wel iets uit zijn mouw zou schudden
Ben niet altijd zo tegen mijn man hoor!
 
Quote
RE: Wat een tegenvaller!
Nina1  schreef op: 15-05-2012 16:24:48
kijk je frustratie begrijp ik nog wel. maar dat je dan ook nog zegt: mijn man heeft de verkeerde foto's anders uitgezocht, dat vond ik wel een beetje hard tegenover je man.

stel hij had een fotocollage gemaakt voor je, met zijn foto's. dus niet de foto's die jij mooi vind, had je hem dan in de kamer gehangen?

kijk een bloemetje of een handje op een papier van je kindje had gekund. maar mannen zijn niet zo creatief (althans de meeste)
en dat jij andere verwachtingen er van had, bespreek ze voor die tijd ipv achter af te mopperen.
had gewoon gezegd: goh mijn eerste moederdag, bijzonder...wees duidelijker in wat jij verwacht. voor jou is het vanzelfsprekend, voor je man blijkbaar niet en die kan niet van jou aflezen hoe jij moederdag zou willen vieren of wat je verwacht. kortom wees duidelijk, praat met elkaar..

wij zijn ook niet van de kado's hoor. alleen van de zelf gemaakte kado's van de kinderen.
eerste jaar kreeg ik overigens wel een bloemetje.
nu, de oudste is 7, heb ik een mooie bos bloemen en een lekkere taart gekregen van ze. de oudste vond dat dat maar eens moest....
 
Quote
Navigatie


Reageren op Wat een tegenvaller!
Naam
Bericht