Menu
 

Topic:

iedere ma op dinsdag ziek..

Bernarda  schreef op: 21-11-2011 21:55:33
mijn zoontje van 4,5 jaar is nu al weken achtereen iedere dinsag ziek, hij krijgt in de loop van maandag avond/nacht verhoging, hoofdpijn en buikpijn. het begint echt een patroon te worden. ik vind het zo raar, hij is te jong om schoolziek te zijn en vind school ook erg leuk, gaat goed en ligt goed in de groep/op school. het lijkt wel of hij afknapt na de eerste schooldag. Kan dat? kent iemand dit??

vorige week heeft hij zelfs een koortsstuip gehad voor het eerst. dat krijg je toch niet zomaar???
 
Quote
Navigatie
RE: iedere ma op dinsdag ziek..
Anoniem  schreef op: 22-11-2011 08:14:48
Kan het niet zo zijn dat je kindje dinsdag op school iets moet doen wat hij niet leuk vind?
Mijn dochter had precies hetzelfde, iedere woensdag ziek, de juf sprak me op een gegeven moment aan of ze inderdaad wel echt ziek was.
Dat was ze, koorts, oorpijn, na veel gevraag en gepraat kwamen we er achter dat ze woensdags plakwerkjes moest maken en ze daar een verschirkkelijke hekel aan had.
De juf besloot haar iets anders te laten doen, en het ziek zijn was over.
Ik zou zeker nog eens met de juf gaan praten... en overleggen of je hem op maandagmiddag thuis mag houden en kijk eens wat er dan gebeurd, of hij dan ook nog ziek wordt.
 
Quote
RE: iedere ma op dinsdag ziek..
Karinmv3  schreef op: 22-11-2011 10:49:45
Ik ga met de vorige reactie mee. Ik heb het ook bij bepaalde dingen, kan er vanuit gaan dat ik me 's avonds echt niet lekker voel als ik zoiets gedaan heb. Het is psychisch, maar wel lichamelijk ziek ervan.
 
Quote
RE: iedere ma op dinsdag ziek..
Bernarda  schreef op: 22-11-2011 15:48:58
Maar krijg je dan echt koorts??? Het lijkt me zo vreemd... Vandaag hebben we hem eerder van school gehaald, om te slapen want hij was vanmorgen bekaf maar ik wou hem toch naar school sturen omdat ik doorzetten beter vind dan thuishouden. hij wou helemaal niet slapen, kon het ook niet. maar ik zal hem eens vragen, juf is nu ziek dus even tot donderdag wachten.

bedankt!
 
Quote
RE: iedere ma op dinsdag ziek..
C@th  schreef op: 22-11-2011 16:23:27
ja je kan dan echt koorts krijgen ik heb het ook met dingen die ik niet leuk (stressvolle situaties) vind om te doen begint het altijd met zware diarree met alle ziekten dingen erbij koorts spugen...
 
Quote
Navigatie


Reageren op iedere ma op dinsdag ziek..
Naam
Bericht