Alice schreef op: 02-05-2012 18:57:29 |
Ik wilde zometeen een hollandaise saus maken, alvast voor morgen, omdat ik dan eters krijg, maar een
hollandaisesaus is nogal fragiel om te maken en ik ben bang dat ik 't verkl**t als ik dat onder druk
moet doen (en heb een grote open keuken, dus iedereen zit op mn vingers te kijken) Blijft dat lekker in de koelkast of gaat 't schiften? Iemand een idee? |
Quote |
Annie schreef op: 02-05-2012 19:27:14 |
Was dat gister niet bij Herrie in de keuken? Dat die saus moeilijk weer tot leven te wekken is als
hij lang gestaan heeft? Of was dat een ander sausje? |
Quote |
Alice schreef op: 03-05-2012 09:08:38 |
Hey Annie, dank je voor je antwoord. Ik ken Herrie niet Maar ben even gaan googlen. Op de ene site staat van wel, op de andere staat van niet. Maar op iets wat me een goede site leek stond dat een saus die je bindt met boter, niet op te warmen is zonder te schiften. Dus helaas denk ik. |
Quote |
Angelique schreef op: 03-05-2012 10:40:35 |
denk dat t ook erg lastig is zeker als je zelf vers maakt blijft een lastige saus ik neem altijd
maar een pakje |
Quote |
Alice schreef op: 03-05-2012 21:34:52 |
Ja, tis een hele lastige saus. Hij was ook niet goed gelukt. Baal ik dan zooo van! Maar ik blijf volhouden, moet toch ooit 's lukken he! Die van knorr, niet zo'n poederzakje, maar een gewoon zakje, is wel erg lekker trouwens. Maar ik vind de troep die er in zit niet zo leuk. En ik wil 't gewoon zelluf doen |
Quote |