Angelique schreef op: 28-04-2012 18:19:36 |
op gevoel meesal rond de 15-20 min ik zet ze op en vaak koken ze net zo lang als aardappels ik prik egelmatig even met vork om te kijken of ze goed zijn en ja ene is dikke dan andere dus wisseld nog wel eens al hebben ik eignlijk altijd dunnere |
Quote |
Mamaloes schreef op: 28-04-2012 18:29:53 |
Eerst een uur in het water zetten, dan 5 minuten koken en daarna 10 minuten laten staan in het hete
water. |
Quote |
Alice schreef op: 28-04-2012 18:38:34 |
Ik zet ze koud op en laat ze ongeveer 8 tot 10 minuten koken |
Quote |
Spatje schreef op: 28-04-2012 19:25:52 |
ik zoals angelique, prik er na 10 minuten in en dan om de zoveel tijd, wij willen ze lekker zacht
hebben |
Quote |
Alice schreef op: 28-04-2012 19:38:48 |
Die van mij zijn beetgaar dan, al dente Ik hou niet zo van slappe jongens |
Quote |
Alice schreef op: 28-04-2012 19:39:51 |
Oja en koud opzetten doe ik met elke groente die onder de grond vandaan komt. In kokend water gooien enkel met groente die van boven de grond komt |
Quote |
Monica Mv 2 schreef op: 28-04-2012 22:50:33 |
als je snot wil moet je ze 10-15 minuten laten koken. Beste manier is 5 minuutjes koken, vuur uit en in het water laten zitten een kwartiertje, mag ook 20 minuutjes maar niet te lang koken is het geheim. |
Quote |
Spatje schreef op: 29-04-2012 10:17:39 |
na 10-15 minuten zijn ze echt geen snot, zeker de dikke niet |
Quote |
Nimmie schreef op: 29-04-2012 10:18:15 |
asperges lekker alleen de rest hier in dit huishouden lust het niet zucht!! |
Quote |