Menu
 

Topic:

maar 1x bv per dag???

Mamav2zoons  schreef op: 19-04-2012 15:50:32
min zoontje is een erg actief kereltje die geen zin meer heeft in bv hij draait altijd zijn hoofdje weg als ik hem wil voeden alleen s 'ochtends wil hij nog drinken lekker samen in bed.
hij is nu bijna 1 jaar (volgende week jarig)
hij drinkt nu sinds 2 weken nog maar 1x live en voor de rest de fles waar ik hem dus mee achterna moet lopen want op schoot drinken wil hij niet hij vind het veel leuker om rond te kruipen! nu raakt mn voorraad uit de vriezer op en sinds eeen week kan ik niks meer kolven altijd al een slechte kolver geweest (50cc per 45 min) en nu dus echt 0 cc!! dus kolven doe ik niet meer
zijn er meer mamas waarvan hun kindje nog maar 1 x bv krijgt? en is dit niet te weinig om echt nog de voordelen van bv mee te krijgen? en wat geven jullie je kindje voor de rst voor drinken? en heb je nog kans dat de bv er mee stopt omdat ik maar 1 x voed en dit dus te weinig is? bedankt alvast!
 
Quote
Navigatie
RE: maar 1x bv per dag???
Mammie  schreef op: 19-04-2012 16:01:23
hoi, het is bij mij al weer eve geleden maar ik heb ook nog heel lang doorgevoed alleen smorgens ( beide borsten) dat ging heel goed! alles wat ze aan bv krijgen is meegenomen!
 
Quote
RE: maar 1x bv per dag???
Melissa  schreef op: 19-04-2012 16:04:02
Hier is de ochtendvoeding nog de enige vaste voeding , sommige dagen drinkt hij dus alleen nog in de ochtend, en sommige dagen is hij niet bij mijn borsten weg te slaan. Hij is nu twee trouwens.

En met 1 keer per dag krijgen ze nog steeds al het goede van borstvoeding hoor, en het zijn fases, misschien wil hij nu 1 keer per dag, en volgende week ineens weer 6 keer, kun je soms geen peil op trekken.
 
Quote
RE: maar 1x bv per dag???
Mamav2zoons  schreef op: 19-04-2012 16:46:09
bedankt voor jullie antwoorden! maar kan dat dan nog als hij weer meer wil? is mn lichaam dan niet gewend aan maar 1x? of werkt dat alleen in het begin zo? ik had mn kolf geleend en die moet deze week ook terug (ze is zelf uitgerekend nu) en ik wil er geen meer aan gaan schaffen nu dus productie op gang houden dmv kolven is geen optie omdat ik er nikd uitkrijg ook. en ik werk ook 1 dag pw dan voedkolf ik dus vanaf volgende week de hele dag niet ik ben bang dat het dan erg terug gaat lopen
 
Quote
RE: maar 1x bv per dag???
Melissa  schreef op: 19-04-2012 16:49:33
Nee hoor werkt in principe hetzelfde (wel iets anders hoor, maar het blijft vraag en aanbod)

Als hij meer gaat vragen geven je borsten een seintje naar je hersenen dat er meer vraag is, dan duurt het een dag of twee en dan is er ook meer aanbod (althans zo lang duurt het bij mij). Ik zie mijn zoon dan vaak een aantal dagen echt elk half uur vragen, dan de prikkels in mijn borsten (ik voel het echt) en dan heeft hij er een voeding 'bijgebouwd' .

Ja het zijn magische dingen, die twee bulten voorop

Kolven heb ik bij de tweede eigenlijk niet gedaan en is blijkbaar ook niet nodig bij mij(en ik heb echt niet de makkelijkste productie).
 
Quote
RE: maar 1x bv per dag???
Mama-van-aimy  schreef op: 19-04-2012 19:23:16
Mijn dochter is nu 15 maanden en zij drinkt 2x per dag. 1x ochtend en 1x avond voor het slapen.

Heel soms nog een keer tussen de middag, maar dat komt niet vaak voor.

Verder eet ze alles wat wij ook eten. Ze drinkt ook koemelk, roosvicee etc.

Iedere keer dat zij nog drinkt bij krijgt ze natuurlijk gewoon de voordelen mee die BV geeft.

Ik kolf nu vanaf 10 maanden al niet meer. Ik kolfde gewoon niet meer genoeg helaas.

 
Quote
Navigatie


Reageren op maar 1x bv per dag???
Naam
Bericht