Menu
 

Topic:

Eet nou toch eens gewoon!!

  schreef op: 11-04-2012 12:15:16
Mijn dochtertje is net 1 jaar en vanaf week 3 is het tobben met eten/drinken.
Nu weer een periode waarin het erg is en soms is het even zooo frustrerend!!
Volgende week vrijdag weer naar de kinderarts, hopelijk is ze niet afgevallen, laatst hadden ze het al over een sonde...
 
Quote
Navigatie
RE: Eet nou toch eens gewoon!!
Mieper Niet Ingelogd  schreef op: 14-04-2012 10:06:38
Maar we zeiken je niet af, het is bedoeld om te helpen. Maar kennelijk wil je geen tegenspraak. Ik snap heel goed dat t allemaal vervelend is. Hier is eten ook een issue. Mijn dochter raakt zelfs de wite onderkant van de curve. Maar ik ga er heel anders mee om. Volstoppen heeft geen zin. Haar leren dat samen eten gezellig en ontspannend is heeft veel meer zin en veel meer resultaat. Misschien niet 1 2 3 op de weegschaal, maar dat komt wel. Ze is nog zo klein. En ik weet dat ze aan melk de basis binnenkrijgt.
 
Quote
RE: Eet nou toch eens gewoon!!
  schreef op: 14-04-2012 10:55:44
dat weet ik wel mieper, ik ga er ook in reallife ook niet zo gespannen mee om als het misschien lijkt, ik had de dag dat ik dit topic opende gewoon een enorme baaldag.
En het is waarschijnlijk helemaal niet jullie bedoeling mij tot verantwoording te roepen maar zo voelt het voor mij.
Plus dat het op internet gewoon allemaal wat minder makkelijk/snel uit te leggen is wat je nou hoe bedoeld, en daar heb ik even de energie niet voor, misschien zullen jullie zeggen:dan moet je hier geen topic openen, dat is wellicht ok zo, mijn excuses daarvoor.
Ik doe wel wat met jullie woorden hoor, ik ga haar meer proberen los te laten en wat meer zelf te laten eten, als de KA dat tenminste verantwoord vind met haar weerstand momenteel, daar moet ik vrijdag weer heen.
Iedereen bedankt voor de woorden en mjn excuses als ik niet duidelijk ben/was, dat is nou eenmaal lastig via internet.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Eet nou toch eens gewoon!!
Naam
Bericht