Menu
 

Topic:

Oh vervelend dit, werkgever bellen

Happysinglemum  schreef op: 10-04-2012 09:05:12
Pff, ben superblij hoor omdat ik terug ga naar mijn vorige baan. Maar het lullige is dat ik daar morgen moet beginnen. Deze week wo en do. Vanaf volgende week mag ik zelf de datum bepalen. Maar ik hoorde dit pas vrijdag eind vd middag terwijl het kantoor waar ik nu nog werk dicht was.

Nu heb ik kantoor gebeld en ik word teruggebeld. Nu moet ik gaan zeggen dat ik morgen al ergens anders ga beginnen, voel me daar wel lullig over.

Nu werkte ik er net 5 weken en maar 2 dagen maar toch.
 
Quote
Navigatie
RE: Oh vervelend dit, werkgever bellen
Annie  schreef op: 10-04-2012 09:14:55
Ik vind het eerlijk gezegd nogal aso om het zo te doen.
 
Quote
RE: Oh vervelend dit, werkgever bellen
Happysinglemum  schreef op: 10-04-2012 09:18:14
Snap ik Annie, maar anders moet ik deze baan laten lopen. Terwijl ik met deze baan uit de WW kom. Dat is hier niet het geval.

Ik werk deze week bij m'n nieuwe werkgever op wo en do. Ik zal voorstellen dat ik vrijdag nog wel kan komen.

Maar een baan met meer uur laten lopen en ik kan uit de WW, dat doe ik echt niet.

 
Quote
RE: Oh vervelend dit, werkgever bellen
Happysinglemum  schreef op: 10-04-2012 09:20:31
Nog iets, zou jij je droombaan laten lopen hiervoor? Geloof me, ik vind het echt vervelend. En heb geprobeerd om het anders te doen maar ik moest deze week beginnen om alvast ingewerkt te worden.

Zeg jij dan nee?
 
Quote
RE: Oh vervelend dit, werkgever bellen
M.  schreef op: 10-04-2012 09:24:06
Je had kunnen zeggen ik kom donderdag bij jullie weer werken, ik wil het eerst goed afsluiten bij mijn huidige werkgever. Kan me niet voorstellen dat ze dan hadden gezegd dat de baan naar een ander was gegaan dan. Op die manier had iedereen er een goed gevoel bij.
 
Quote
RE: Oh vervelend dit, werkgever bellen
Sara1976  schreef op: 10-04-2012 09:25:53
ga er voor, het is misschien niet de netste manier, maar ach als ze je beu zijn zetten ze je ook op straat hoor.
Niet persoonlijk meegemaakt, maar onlangs wel met collega's die na ruim 20 en bijna 30 jaar zo konden vertrekken. 's Morgens op gesprek en mochten meteen naar huis. Dus dat is ook niet echt netjes.....
 
Quote
RE: Oh vervelend dit, werkgever bellen
Happysinglemum  schreef op: 10-04-2012 09:26:22
Ik heb dat voorgesteld, waarom het perse die wo en do is weet ik niet. Maar ze zochten in eerste instantie al een fulltime dus ik heb al geluk. Ik heb dit gevraagd. Dit is normaal ook echt niet mijn stijl.

Daarom zal ik voorstellen dat ik die vrijdag kom.
 
Quote
RE: Oh vervelend dit, werkgever bellen
Happysinglemum  schreef op: 10-04-2012 09:27:13
Ik heb Tempo-Team direct vrijdagmiddag gebeld, ik werk er via hun. Ik heb geen opzegtermijn. Maar dan nog houd ik dat altijd voor mezelf aan. Maar in dit geval.
 
Quote
RE: Oh vervelend dit, werkgever bellen
_sas_  schreef op: 10-04-2012 09:27:28
Hmz, lastige situatie. Kun je zomaar weg bij die andere werkgever? Is het op uitzendbasis? Anders kun je volgens mij niet zomaar van de één op de andere dag stoppen. Als dat wel kan, zou ik ze z.s.m. bellen en je probleem heel eerlijk voorleggen. En die vrijdag zou ik sowieso aanbieden. Ik weet niet of je vanaf volgende week fulltime werkt, maar anders zou je dan misschien ook nog wat kunnen betekenen? Ik snap wel dat je uit de WW wilt, maar ik zou toch kijken hoe ik dit netjes op kon lossen. Je nieuwe baan is dacht ik ook tijdelijk, toch? Wie weet wil je ooit weer eens terug naar je huidige werkgever en dan is het wel fijn als je een goede indruk achterlaat.
 
Quote
RE: Oh vervelend dit, werkgever bellen
Happysinglemum  schreef op: 10-04-2012 09:27:35
Lullig Sara!
 
Quote
RE: Oh vervelend dit, werkgever bellen
Caithy  schreef op: 10-04-2012 09:28:03
Was je bij je vorige werkgever een uitzendkracht dan zou ik het ook zo gedaan hebben.

Ik zou wel gekeken hebben of je het anders zou kunnen oplossen, dus een weekje later beginnen maar als het echt niet anders kon, doen!

Wat goed van je!!! Dat je nu de baan hebt die je wilt en natuurlijk verdient!!
 
Quote
RE: Oh vervelend dit, werkgever bellen
Happysinglemum  schreef op: 10-04-2012 09:28:32
Ik ga toch nog 1 telefoontje plegen, wie weet. Al heb ik haar vrijdag ook al zo vaak gesproken
 
Quote
RE: Oh vervelend dit, werkgever bellen
Happysinglemum  schreef op: 10-04-2012 09:37:47
Ladies bedankt.

Ik heb het nogmaals geprobeerd en gezegd dat ik het echt heel lullig vind om voor nu af te zeggen voor morgen met daarbij de vraag of ik do en vr kan werken.
Ze gaat het doorgeven en denkt dat dit ook wel goed is.

Ik ben nog niet teruggebeld maar ga weer bellen en zeggen dat ik morgen kom maar vrijdag niet meer dus.

Ik ga daar ook weer parttime werken, 3 dagen (hier werk ik 2 dagen).

Maar dit is mijn droombaan! Althans, mijn droomkantoor, ik heb hier 3 jr gezeten en heb het reuze naar mijn zin gehad.

Waar ik nu werk wilde ik sowieso weg. Het gaf me enorme stress.

En ja, ik ben hier dus ook uitzendkracht, bij beide kantoren.
 
Quote
RE: Oh vervelend dit, werkgever bellen
Happysinglemum  schreef op: 10-04-2012 09:40:39
Pff gebeld, hij belt me zo ff terug
 
Quote
RE: Oh vervelend dit, werkgever bellen
Happysinglemum  schreef op: 10-04-2012 09:47:13
Oh nog niet eens gezegd. Maar waarom nu ik weet het niet, maar do en vr beginnen is goed.

Ik heb dus zojuist mijn huidige werkgever gebeld dat ik morgen voor het laatst zal zijn. Hij belt me straks nog even terug.
 
Quote
RE: Oh vervelend dit, werkgever bellen
Annie  schreef op: 10-04-2012 10:00:08
Fijn dat het nu toch voor alle partijen op een nette manier geregeld is! Om terug te komen op je vraag: Ik zou mijn droombaan er niet voor laten lopen MAAR dan zou ik alles in het werk stellen om mijn huidige werkgever tegemoet te komen. EN ook inderdaad met de nieuwe werkgever om tafel gaan dat je dit niet vind kunnen tov oude werkgever. Daarmee laat je alleen maar een positieve kant van jezelf zien! Dus zoals je het nu geregeld hebt

Succes met je nieuwe baan!
 
Quote
RE: Oh vervelend dit, werkgever bellen
Happysinglemum  schreef op: 10-04-2012 10:10:08
Annie bedankt.

Het problee is de afdeling waar ik nu kom ken ik niet. Zij kennen mij alleen maar van 'verhalen'.
Ik heb het geluk dat ik op meerdere afdelingen heb gezeten en iemand hoorde dit. Ze zochten een fulltimer ze vroeg op parttimer ook akkoord was, 2 parttimers was ook goed. Maar op dit moment heb ik ook nog niet zoveel te eisen omdat de manager van die afdeling mij dus niet persoonlijk kent haha.

Ik heb vorige week ook echt gevraagd of ik niet wat later kon beginnen. Misschien had ik toen ook al concreet donderdag en vrijdag voor moeten stellen. Nou ja, gelukkig is dat nu wel gelukt

 
Quote
RE: Oh vervelend dit, werkgever bellen
Karinmv3  schreef op: 10-04-2012 10:30:12
Ik had het wel gewoon gedaan hoor. Je bent uitzendkracht, als ze jou niet meer nodig hebben wordt je er ook van de ene op de andere dag uitgezet. Ik van dat voor beide kanten het risico van een uitzendbaan.
Ik ben er denk ik ook wel makkelijker in omdat ik jaren via uitzendbureau's heb gewerkt. Hebben ze even geen werk dan kun je gaan en de week later weer komen, andersom vind ik het dan ook zo werken, al voelde ik me ook wel bezwaard als ik meldde dat ik iets leukers had gevonden en snel zou stoppen.

Fijn dat je het nu hebt kunnen regelen zoals jij het prettig vind.
 
Quote
RE: Oh vervelend dit, werkgever bellen
Nicole_mv_tatum_en_r
enske
  schreef op: 10-04-2012 10:31:03
Als dit je droombaan is dan ga er voor! Je hebt het goed opgelost, er was gewoon geen andere mogelijkheid voor je! Je hebt het netjes doorgegeven en je gaat morgen je laatste dag werken. Je werkt er tenslotte ook nog maar 5 weken. Ik zou me er dus verder niet druk om maken. Doet je baas ook niet als hij van jou af zou willen, daar ligt hij echt niet wakker van dan! Succes met je droombaan!
 
Quote
RE: Oh vervelend dit, werkgever bellen
Happysinglemum  schreef op: 10-04-2012 10:41:15
Dank dames, ik ben wel blij dat dit toch zo is gegaan. Nu zou alleen mijn huidige werkgever mij nog terugbellen, weet alleen niet zo goed waarom. Als het goed is ben ik er morgen nog maar ik wacht wel af.

Nou droombaan, eigenlijk weet ik dat nog niet, maar het is wel mijn droomkantoor haha. Ik heb er dus 3 jr met veel plezier gewerkt. Helaas zat ik aan mijn maximum aantal contracten via het uitzendbureau en was het onmogelijk om mij in dienst te nemen. Nu is er dus toevallig iemand vorige week gestopt die vervangen moet worden. En mijn 3 maanden en 1 dag zijn net voorbij, wat betekent dat ik daar weer ingehuurd kan worden.

Waar ik nu werk werk ik op woensdag en vrijdag. Ik heb vso nodig terwijl ik anders maar een kwartier later zou beginnen. Dat vind ik al erg jammer.

Waar ik ga werken kan ik zelf de dagen kiezen, ik heb gekozen voor di, do en vrijdag. Di en do omdat mijn dochter die dagen op de bso het leukst vindt, haar vriendinnen zijn er dan. En vrijdag omdat m'n moeder dan oppast en m'n dochter het leuk vindt als ze een hele middag met oma heeft en dus vaak leuke dingen gaan doen. Helemaal prima zo dus. En eerlijk, ik vond de woensdagmiddag echt shit om te werken.
 
Quote
RE: Oh vervelend dit, werkgever bellen
Happysinglemum  schreef op: 10-04-2012 10:45:48
oh mijn god,

het gaat niet helemaal goed. voor deze functie schijn je ook in ploegendienst te moeten werken. dat is onmogelijk, geen vent in huis hier. oh oh, daar is helemaal niet aan gedacht. shit shit shit,
en nu heb ik net gebeld!!!

ze gaat kijken wat ze kan proberen, jee, dit meen je toch niet. pffff. Hartstikke lieve collega en iedereen maakt wel eens een fout maar mannnn,
dit is echt een probleem.

wat nu??? ff afwachten.

Hoop dat in de tussentijd mijn huidige werkgever niet terugbelt
oh man, wat baal ik nu. pffff
 
Quote
RE: Oh vervelend dit, werkgever bellen
Gabymv2  schreef op: 10-04-2012 10:51:31
oeps dalijk heb je geen baan meer
 
Quote
RE: Oh vervelend dit, werkgever bellen
Happysinglemum  schreef op: 10-04-2012 10:58:27
nou inderdaad, kan wel janken nu pff,

ga maar ff boodschapje doen dan, moet ook gebeuren

 
Quote
RE: Oh vervelend dit, werkgever bellen
Happysinglemum  schreef op: 10-04-2012 11:03:45
oh gelukkig, komt allemaal toch goed, pffff, zat ff in de rats zeg jeetje mina he.

Het is opgelost, het was geen probleem. Laatste tijd wordt er al minder in ploegendienst gedraaid. Als er nood aan de man is heeft m'n collega gezegd tegen die voor mij nieuwe manager dat ik maandag tot kwart voor 3 extra zou kunnen werken en op de woensdagochtend, tijdens schooltijd dus, dus oh. Weer stress om niets!

Zou wat zijn, dat zou pas lullig zijn haha
 
Quote
RE: Oh vervelend dit, werkgever bellen
Made  schreef op: 10-04-2012 11:06:45
Oh wat fijn dat het goed is afgelopen

Gefeliciteerd met je nieuwe baan!!
 
Quote
RE: Oh vervelend dit, werkgever bellen
Sara1976  schreef op: 10-04-2012 11:11:37
gelukkig opgelost. Maar even een vraagje, waarom moet jij persoonlijk dingen regelen bij je bijna-oude werkgever? Je bent toch in dienst van het uitzendbureau. Het staat je wel netjes hoor, maar volgens mij moet het uitzendbureau dit voor je doen. Hopelijk word je snel bij je droom-kantoor in dienst genomen, dat zou een stuk fijner zijn.
 
Quote
RE: Oh vervelend dit, werkgever bellen
Mamamiek  schreef op: 10-04-2012 11:22:07
Fijn dat het toch nog goed komt!
 
Quote
RE: Oh vervelend dit, werkgever bellen
Happysinglemum  schreef op: 10-04-2012 13:04:57
dank dames!

Sara, ik vond dit idd wel zo netjes. Het uitzendbureau zou hun bellen nadat ik gebeld had.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Oh vervelend dit, werkgever bellen
Naam
Bericht