Menu
 

Topic:

Stel ik me aan?

Ff Zo Maar  schreef op: 06-04-2012 07:08:20
Goedemorgen allen

Ik zou graag jullie mening willen. Hoe normaal is het om interesse te tonen in het huis van je dochter?

Het zit zo. Wij hebben laatst voor veel geld een kamer verbouwd waar we ongeveer twee weken mee bezig zijn geweest. De meesten vroegen wel hoe het ging. Leuk toch, die interesse. Toen de kamer klaar was kwam mn schoonmoeder hem gelijk bewonderen. Het heeft veel geld en tijd gekost maar we zijn er erg blij mee.
Maar mijn eigen moeder interessert het geen zak. Ze vroeg er nooit naar en heeft de kamer nog niet gezien. De kleinkinderen, dat is het enige wat haar en mijn vader nog leuk vinden. Alles draait om de kids.

Mijn vraag is dus, is het nou zo gek dat het me stoort? Ik bekijk toch ook hun nieuwe dingen. Het heeft uiteraard niet alleen met deze kamer te maken. Zo gaat het eigenlijk met alles. Even ter info. We wonen allemaal dicht bij elkaar, mijn ouders passen 1 dag in de week op (bij hun thuis ) Ik zie ze gemiddeld zo'n 3 a 4 x per week.

Wat vinden jullie?
 
Quote
Navigatie
RE: Stel ik me aan?
Ff Zo Maar  schreef op: 06-04-2012 08:00:59
Sorry voor de spelfouten. Typen op mn telefoon gaat soms lastig
 
Quote
RE: Stel ik me aan?
Maya  schreef op: 06-04-2012 08:02:25
Ik vind het heel normaal om alles te bewonderen hoor, dat is gewoon uit interesse.
Ik woon zelf naast mijn ouders, dus als die iets veranderen of als ik iets verander, dan helpen we elkaar vaak gewoon, maar als iemand anders zoals mijn broer/schoonzus of verdere familie iets veranderen/verbouwen dan komen we ook gewoon kijken hoor, dat is niets meer als normaal.
 
Quote
RE: Stel ik me aan?
Nimmie  schreef op: 06-04-2012 08:04:39
Tja, wat zal ik zeggen..

het is een kamer..
Je hebt er tijd en energie in gestoken.. Kan het aan de ene kant wel begrijpen dat je er dan trots op bent en aan iedereen wil showen maar het is toch aan diegene of ze het willen zien ja of te nee??

Mij zou het niet storen hoor het is bij mij graag of niet.
Als jij maar geniet van je nieuwe kamer.
 
Quote
RE: Stel ik me aan?
Sabina Mv Milou En R
avi
  schreef op: 06-04-2012 08:05:52
Mijn ouders tonen daar wel intresse in, mijn schoonouders niet. Nu wonen mijn ouders 7 etages lager dan wij en mijn schoonouders 3 kwartier rijden bij ons vandaan. Die zullen echt niet speciaal komen om een verbouwde (bad)kamer te komen bekijken. Als ze toevallig toch zouden komen kijken ze zeker wel. Mijn ouders die helpen gewoon mee!
 
Quote
RE: Stel ik me aan?
Mb2  schreef op: 06-04-2012 08:07:44
Kan me wel een beetje voorstellen dat je het vervelend vindt. Je bent trots op je nieuwe kamer en dan is het natuurlijk leuk om deze te laten zien! Als ze zich (zoals je schrijft) nergens voor interesseren behalve de kinderen zou ik dta ook niet leuk vinden!
Veel plezier met je nieuwe kamer!
 
Quote
RE: Stel ik me aan?
Ikkie  schreef op: 06-04-2012 08:16:02
Tja. Kan me wel voorstellen dat je t niet leuk vindt. Maar ik zou me drukker maken als ze geen aandacht voor de kinderen hadden. Het is maar een kamer.
 
Quote
RE: Stel ik me aan?
Caithy  schreef op: 06-04-2012 09:56:49
Ik zou me er echt niet aan storen! Voor mij is het belangrijk en voor andere mensen niet!
Hier zouden mijn ouders meehelpen en mijn schoonmoeder niet.
Het is maar een kamer hoor! Niet te druk over maken.
 
Quote
RE: Stel ik me aan?
Bianca  schreef op: 06-04-2012 09:58:04
Tja, ik zou me daar niet zo aan storen. Vindt het echt veel belangrijker dat ze aandacht geven aan de kleinkinderen. Zelf heb ik ook dingen waar ik aan me stoor bij zowel schoonouders als eigen moeder, maar ze zijn een super lieve oma en opa voor de kinderen en dat vind ik echt het allerbelangrijkste.
 
Quote
RE: Stel ik me aan?
Anoniema  schreef op: 06-04-2012 10:02:05
het is niet gek dat je je daar aan stoort, maar misschien heeft ze niet in de gaten dat ze lomp overkomt ?
Dat is bij ons ook, mijn schoonouders zijn werkelijk loaded ! wij doen alles zelf en zijn dus trots dat we het zonder hun allemaal toch maar mooi doen.

En dan doen ze toch wat minderwaardig . Zo is de aard van het beestje. Karakter verschillen ? generatiekloof ?

na 10 jaar kan het me weinig meer boeien en zijn wij nog steeds trots op alles wat we doen
 
Quote
RE: Stel ik me aan?
Ff Zo Maar  schreef op: 06-04-2012 17:56:25
Lomp... dat is het juiste woord. Ik geloof dat ze dat echt zijn Best moeilijk toe te geven dat mn ouders niet prefect zijn. Maar dat is niemand, ik ook niet.

Het is maar een kamer, maar wel de mijne. En ik laat dat graag aan mijn moeder zien. De vorige keer was er in onze huiskamer een complete muur weg gehaald en toen ze even bij me was, zag ze het niet eens. Alleen maar oog voor mn zoontje. Dus ik had kunnen weten dat ze hier ook niet naar zou vragen.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Stel ik me aan?
Naam
Bericht