Menu
 

Topic:

Nou ben ik er echt helemaal klaar mee

Fruitsalade  schreef op: 04-04-2012 16:19:05
Echt waar!!!!



Scheldpartijen waar je gek van word, wat natuurlijk weer uit in vechtpartijen. Deze worden regelmatig opgelost door een mesje of een pistooltje.
Hangjongeren die iedereen maar aan het uitdagen zijn en met mooi weer de zandbak leegscheppen, terwijl mijn kinderen eventjes uit de zandbak waren en wat aan het drinken waren.
En nu weer de zoveelste stroomstoring aan deze kant van Rotterdam. Rotterdam west. Het wilde westen, noemen mijn ouders het tegenwoordig.

Vanmiddag gebeurde er zo iets raars.
Tegenover mijn huis zit een middelbare school. Vanwege de stroomstoring hebben de docenten de leerlingen naar huis gestuurd. Wat doen 13-16 jarige als ze ineens onverwacht een middagje vrij hebben. Lekker klieken, logisch ook.
Wat gebeurt er nou, op het pleintje voor de ingang van de metro zaten een stelletje daklozen/alcoholisten. Inprinciepe heb je van deze mensen geen last. Ik zag ze ook voor het eerst. Die pubers zijn met hun vriendjes natuurlijk lekker stoer aan het doen en deze mensen aan het uitdagen. Dus al een akkefietje. Politie er bij een stuk of 8 en zij hebben uiteindelijk de jongeren verzocht om verder te gaan en lekker naar huis te gaan. Ze draaien zich om en je kan op 1 hand natellen wat er gebeurd. Ze gaan natuurlijk vrolijk verder met het pesten (een ander woord is er niet voor) van de daklozen. Het waren er 3, waarvan 1 vrouw. Beetje uitdagen zodat ze gek ging doen. Uiteindelijk ging ze zo gek doen, ze stond zichzelf gewoon uit te kleden. Ben ik blij dat mijn kinderen nog op de opvang zaten. Het is toch te gek voor woorden!!!
Op dat moment had ik mijn telefoon in mijn handen en ben ik direct 09008844 gaan bellen, maar op het moment dat ik bijna contact had, zag ik de agenten al weer terug komen.
Inmiddels waren het er al weer 4 en er kwamen er nog 2 aangereden. Heb ze direct gevraagd om de daklozen weg te sturen of desnoods mee te nemen, omdat die vrouw zich al aan het uitkleden was. Gelukkig hebben ze zowaar naar een burger geluisterd en hebben ze hun weggebracht. Een stukje verder gin het toch weer mis en stond de dakloze vrouw toch weer midden op de weg gek te doen. De vrouw toch weer op de stoep gekregen en nog geen 2 stappen verder begonnen te 2 mannen die er bij waren ineens met elkaar te vechten. Uiteindelijk hebben ze ze alle 3 meegenomen, maar wat een gekkenhuis hier zeg!



Ik ben er zo zat van, ik hoop echt dat we snel groen licht krijgen voor het huis waar we mee bezig zijn! Ben er zooooo ontzettend klaar mee!!!!



Zo ik heb ff geklaagd...
 
Quote
Navigatie
RE: Nou ben ik er echt helemaal klaar mee
Angelique  schreef op: 04-04-2012 16:26:11
oooo wat een gezlligheid zeg daar bah bah bah
we zijn allen niet hot op jou wijk maarman man man niet te geloven hoor
hoop ook echt voor je dat dat groen er komt
 
Quote
RE: Nou ben ik er echt helemaal klaar mee
Nimmie  schreef op: 04-04-2012 16:29:25
nou idd wat een gezelligheid daar..

kan het goed in denken dat je dan ook weg wilt daar
 
Quote
RE: Nou ben ik er echt helemaal klaar mee
Karinmv3  schreef op: 04-04-2012 16:30:55
Hoop voor je dat je snel een veiligere plek hebt om te wonen.
Ik heb ook in een mindere buurt gewoond in Gouda, was prima, want het was lekker goedkoop en we waren er alleen maar om te slapen, verder werkten we. Toen ik zwanger raakte hebben we alles op alles gezet om voor ik bevallen was weg te zijn, wilde er geen kinderen krijgen. Als ik alleen al hoorde wat de 4 jarige kinderen op straat eruit gooiden, die woorden heeft mijn oudste van nu 5 gelukkig nog nooit gehoord.
Kan me voorstellen dat je graag weg wilt en het helemaal zat bent.
 
Quote
RE: Nou ben ik er echt helemaal klaar mee
Fruitsalade  schreef op: 04-04-2012 17:48:50
Nou weet je Karin, toen we hier kwamen wonen werdt het weer een betere buurt, maar het gaat keihard achteruit en niemand (de overheid) wil het gewoon maar niet zien. Zo ontzettend jammer
 
Quote
RE: Nou ben ik er echt helemaal klaar mee
Miesje  schreef op: 04-04-2012 18:09:16
kan me voorstellen dat je weg wil uit die buurt.
wat een gekkehuis.

heb wel eens in mijn oude woonplaats ook dat soort zaken gezien.
durfde door somige straten en het station amper te lopen.
woon nu in een kleiner stadje en bevalt me veel beter.
 
Quote
RE: Nou ben ik er echt helemaal klaar mee
Mariskamv2  schreef op: 04-04-2012 19:43:47
Mmm ik heb in het oude westen gewoond, op de mathenesserlaan, kan je echt niet naar buiten op de avond.
 
Quote
RE: Nou ben ik er echt helemaal klaar mee
Angelique  schreef op: 04-04-2012 20:32:51
gaat idd hard achteruit toen ik er inbegin kwam zon 1,5 jr terug toen was het nog best oke en gezellig hoor maar word echt steeds minder je ziet het gewoon gebeuren das erg jammer

en karin ik heb ook daar in gouda gewoont in DE wijk
maar idd alleen gewoon en dat was perfect toen voelde me er echt niet onveilig en kwam vaak middernacht pas thuis maar kindjes daar neeeee
net als centrum van rotterdam we hebben daar dik drie jaar gewoont maar fijn was anders was dat t een doorgaan de weg is en stadtoezicht om de hoek zat enz maar veilig is ook anders
 
Quote
RE: Nou ben ik er echt helemaal klaar mee
Fruitsalade  schreef op: 04-04-2012 20:40:03
Oook ik op de dijk, aan de "goede" kant . Mijn buren zijn het probleem niet hoor, het is vooral dat wat er omheen rondhangt. Want wat betreft mijn buren, beter buren kan je je bijna niet wensen.... Ga de buren dus echt wel missen als we weg gaan
 
Quote
Navigatie


Reageren op Nou ben ik er echt helemaal klaar mee
Naam
Bericht