Ano Nu schreef op: 31-03-2012 22:51:06 |
nou de vraag staat er al . heb het net gedaan maar volgens mij ging het niet helemaal goed . hoort het nou glad of wat dikker steviger ??? en hoe doe je het op een cupcake ? |
Quote |
Ano Nu schreef op: 31-03-2012 23:01:08 |
nou volgens mij heb ik het verkeerd gedaan, want het word gewoon niet hard . |
Quote |
Angelique schreef op: 01-04-2012 10:42:19 |
het kan in de magnetron maar dat moet je echt goed bij houden met roeren enz als te lang staat word
het weer harder (jaa ervaring) dus tegenwoordig doe ik t alleen maar au bain marie dus pan heet water bak erin en daarin de candys dat gaat super moet eruit zien als vla zo dik zig maar dan is het handig als je plek in je koelkast hebt als je dan klaar ben met versieren gelijk in de koelkast zetten binnen min of 5 is het al behoorlijk uitgehard om evt nog laagje erover te doen |
Quote |
Krumelke schreef op: 05-04-2012 09:50:00 |
inderdaad magnetron, maar erg goed in de gaten houden want het is snel te warm en verbrand de
suiker. oefenen oefenen oefenen. au bain marie gaat wat makkelijk omdat je dat beter in de gaten kunt houden. na het versieren in de koelkast inderdaad kort en klaar is je cc. het erop smeren doe ik met een kwastje (uit z'n kinder verf setje meestal) of ik doop de cc erin net wat me beter uitkomt. scces |
Quote |
Anmv3 schreef op: 05-04-2012 14:23:14 |
ik zou het niet in de magnetron doen..hier 1 keer gedaan en dat ging niet helemaal goed, het was
verbrand en brandalarm ging er zelfs van af paar dagen die vreselijk
meur gehad in huis..zou het au bain marie verwarmen.. |
Quote |
Starter schreef op: 17-05-2012 20:40:54 |
Net zo smelten als chocolade, in de magnetron, maar wel in fases. Langzaam op warmen, op laag wattage of op ontdooistand, steeds even roeren, voelen en eventueel weer 10-20 sec. Met de Wilton candy melts gaat dat erg goed! Succes |
Quote |
Son schreef op: 17-05-2012 20:43:08 |
gewoon pannetje smeltsnoep in pannetje heet water op het vuur en roeren maar |
Quote |
Danja schreef op: 27-12-2013 16:34:42 |
Heeyy, Ik las de reacties over dat je het in een pannetje op het fornuis kan doen maar dat was mij te veel moeite. Ik deed het gewoon in een bekertje in de magnetron. Je moet het eigenlijk tussen de 10 & 20 seconde roeren maar om het aanbranden te voorkomen (of zoals ik in de reacties las dat het brandalarm afging) roerde ik het om de 10 seconde. Het hoort er vloeibaar uit te zien en niet hard! xoxo danja |
Quote |