Angelique schreef op: 29-03-2012 15:30:40 |
ik wil voor jayden ijsjes gaan maken van popcakes heb inmiddels alles in huis een deel word met fondant en marsepijn gedaan een deel met choco van candymelts en dan nutuurlijk de versiering kan ik dit gewoon invriezen en hoe lang kan ik ze dan bewaren hij word woensdag 4 en heb er dan al een aantal nodig maar feest is zaterdag en zal ik er dus weer aantal ndoig hebben het is best wat werk dus wilde eigenlijk komende dagen al ea gaan maken de popcakes van vroige keer had ik ingevroren dat gaat prima maar gaat dat ook goed met de choco en fondant/marsepijn? |
Quote |
Lente-marjolein schreef op: 29-03-2012 15:31:57 |
Met fondant gaat het prima! Met chocola vast ook, je hebt ook soesjes met chocola uit de vriezer, maar daar heb ik geen ervaring mee. |
Quote |
Miranda0909 schreef op: 29-03-2012 22:17:48 |
Denk dat het wel wil, maar ga je met die hoorntjes doen? Ik weet niet of die combi wel wil.
Misschien even op leukstetaarten forum vragen? |
Quote |
Angelique schreef op: 29-03-2012 22:23:42 |
ja gewoon ijshoorntjes he die moeten dus wel inde vriezer kunnen toch |
Quote |
Krumelke schreef op: 05-04-2012 09:55:19 |
probeer anders eerst een keer zo'n ijsbakje in de vriezer te leggen en te ontdooien. dan weet je hoe
dat lukt. normaal komen ijshoorntjes ook uit de vriezer natuurlijk. ben benieuwd of het lukt allemaal. |
Quote |
Angelique schreef op: 05-04-2012 09:58:01 |
is super gelukt ik heb het gewoon gedaan had altijd nog een taart kunnen kopen heb dinsdag middag de eerste eruit gehaald die met choco en die hebben we gsiter op en die ware n super voor zaterdag de rest oa die met fondant ook i ga ze dan alleen wel ruim op tijd uit de koelkast halen omdat de choco nu echt nog heeel hard was |
Quote |
Krumelke schreef op: 09-04-2012 15:58:03 |
goed dat het gelukt was. heb je foto van het resultaat? ben wel nieuwsgierig hoe het eruit is komen te zien. |
Quote |
Angelique schreef op: 09-04-2012 16:56:38 |
uh jaa had fotos elders geplaats zal ze heir ook even bij zetten |
Quote |
Isabelle schreef op: 09-04-2012 18:19:48 |
O, wat gaaf! Hoe heb je ze precies gemaakt? Heb je ze gewoon zo in de candy melt gedoopt en daarna laten drogen en dan de tweede laag? En wat voor laag is die lichtbruine? En waar heb je de hoorntjes gekocht? ben er al tijden naar op zoek. Sorry, erg veel vragen, haha. |
Quote |
Angelique schreef op: 09-04-2012 18:24:36 |
hoorntjes heb ik bij ah gekocht heb ze wel stukje moeten in korten heb de cake pops met chocopasta en glazuur vast gezet in het hoorntje daarna idd gewoon door de eerste laag candymelt gedaan die bruine is ook candymelt maar met toffee smaakr die heb ik er met een lepel beetje overheen laten druipen dan wat versiersel erover tussen de lagen candy melt heb ik ze even 5 min in de koelkast gezet zodat de eerste laag goed hard was en de tweede erover heen kon |
Quote |