Menu
 

Topic:

gtst SPOILERS!!!!!

Dani  schreef op: 24-03-2012 13:13:15
hier niet lezen als je niks wil weten over het verloop van gtst

dames , post u gek hihi
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | Volgende
RE: gtst SPOILERS!!!!!
Chantal31  schreef op: 27-04-2012 10:53:45
idd net gezien op rtl lounge het is amy...
 
Quote
RE: gtst SPOILERS!!!!!
Mamaloes  schreef op: 16-05-2012 18:14:41
Wauwww de aankomende spoilers zijn spannend!!:

Maandag 21 mei:
Rikki biecht aan Sjoerd een leugen op. Noud is bang Nina kwijt te raken omdat hij niet in de stalker gelooft. De lotendiefstal zet de relatie van Rik en Yvon op scherp. Nuran wordt betrapt als ze romantisch aan het chatten is.

Dinsdag 22 mei:
Rikki probeert haar fout recht te zetten, maar er komt telkens iets tussen. Janine doet een belangrijke ontdekking en gaat, ondanks haar belofte aan Ludo, toch op onderzoek uit. Noud wordt woedend op Mike en Nina is daar getuige van. Maxime krijgt te horen hoe slecht het met Nina gaat.

Woensdag 23 mei:
Bing en Aysen komen heftig in conflict. Nina krijgt aanwijzingen dat er iets raars is met Amy. Lorena wil dat Jack de lotendief opspoort, maar Jack heeft belangrijkere zaken aan zijn hoofd. Rikki heeft last van haar geweten.

Donderdag 24 mei:
Janine bijt zich vast in haar zoektocht naar bewijs tegen Maxime. Nuran krijgt onaangekondigd bezoek. Jack laat zich niet onder druk zetten. Wat een gezellige avond voor Ludo had moeten zijn, loopt door een bekentenis van Anton nogal uit de hand.

Vrijdag 25 mei:
Janine kan niet geloven wat ze ontdekt heeft. Nina en Ludo zijn het absoluut niet eens over het opheffen van de beveiliging. Rik mist Yvon. Maxime pleegt een geheimzinnig telefoontje. Amy krijgt een pakketje, waarvan ze de inhoud niet aan Lucas wil laten zien.

Maandag 28 Mei:
Janine en Ludo zouden gelukkig moeten zijn, maar de kwestie Maxime gooit roet in het eten. Jacks verleden zit Lorena dwars. Bianca en Maxime komen in conflict, waarna Bianca Anton een onverwacht voorstel doet.

Dinsdag 29 Mei:
Amy probeert Nina in de val te lokken. Als Yvon een vertrouwelijk gesprek hoort tussen Rik en Jef, is ze geschokt. Ludo gaat door het stof. Nuran twijfelt of ze haar grote geheim aan Bilal moet vertellen.

Woensdag 30 Mei:
Bing liegt tegen Jef over wat er speelt met Jack. Amy bedenkt dat ze moet doorzetten. Rik vindt dat Nuran en Bilal veel te hard van stapel lopen. Jack begrijpt niet dat Lorena niet dol enthousiast is over zijn voorstel.

Donderdag 31 Mei:
Als een oude bekende terug keert in Meerdijk, haalt dit nogal wat overhoop. Nina is in groot gevaar. Janine is onzeker over Ludo's huwelijksplannen. Mike doet een heftige ontdekking, maar of iemand hem gelooft...

Vrijdag 1 Juni de 4500ste aflevering
Maxime zoekt bewust de confrontatie. Amy draait door, Noud is Nina kwijt. Verder is alles klaar voor het huwelijk van Janine en Ludo: de locatie, de jurk, de gasten, de benzine en de lucifers.....
 
Quote
RE: gtst SPOILERS!!!!!
Mamaloes  schreef op: 16-05-2012 18:14:50
Wie zou de oude bekende zijn die terug komt? Nick misschien? Waardoor eindelijk uit zal komen dat Maxime onschuldig is?
 
Quote
RE: gtst SPOILERS!!!!!
Mamaloes  schreef op: 16-05-2012 18:16:54
Lorena gaat naar Australië rond cliffhanger

Afgelopen week zijn er opnames geweest op het vliegveld. Bij deze opnames waren onder andere Gigi Ravelli en Ruud Feltkamp aanwezig. Volgens een figurant gaat het om opnames die rond de zomercliffhanger worden uitgezonden, wat overigens wel kan kloppen gezien het moment dat ze zijn opgenomen.

De figurant beweert dat het de laatste scènes van Gigi Ravelli zijn en dat Lorena voor vakantie naar Australië vertrekt zonder dat Jack hier vanaf weet. Dat Gigi Ravelli te maken zal krijgen met de flexwet wordt ook al langere tijd gespeculeerd. GTSTFanclub kan deze gegevens nog niet bevestigen.
 
Quote
RE: gtst SPOILERS!!!!!
Corine  schreef op: 16-05-2012 18:48:27
leuk, leuk, spannend!!
 
Quote
RE: gtst SPOILERS!!!!!
Int  schreef op: 16-05-2012 19:24:38
In de aflevering van gisteren zat iets raars. Die Yvon heet Ter Stal. En haar man ook. Lijkt me handiger als ze haar meisjesnaam had gebruikt tegen Rick. Want anders heeft ze na haar scheiding ineens een andere achternaam.....
 
Quote
RE: gtst SPOILERS!!!!!
Mamaloes  schreef op: 23-05-2012 01:49:59
Hierbij de spoiler van de 4500ste aflevering!!


Op vrijdag 1 juni zendt RTL 4 de 4500ste aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden uit. De hele week staat in het teken van het huwelijk van Janine en Ludo.

Het lijkt er op dat Ludo en Janine na maanden van spanning eindelijk hun liefdesgeluk kunnen bestendigen, maar er hangt een dreigende, gitzwarte wolk boven hun aanstaande bruiloft. Zo heftig zelfs dat de situatie in Meerdijk bijzonder explosief wordt. Janine, die er alles aan doet om te bewijzen dat Maxime haar heeft proberen te vermoorden, komt er achter dat niet Maxime, maar Nick destijds verantwoordelijk was voor de vervanging van haar medicijnen in placebo’s, waardoor Janine bijna overleed. Het knaagt aan Janine dat Maxime ten onrechte is beschuldigd en zij wil haar dan ook de waarheid vertellen tegen Ludo’s zin in. Dit zorgt voor zoveel stress en spanningen dat de bruiloft onder druk komt te staan, en het nog maar de vraag is of Ludo en Janine elkaar eindelijk het ja-woord geven. En alsof dat niet genoeg is, dient zich ook nog een ongenodigde gast aan in Meerdijk, wat tot heftige confrontaties leidt.

Uiteindelijk komt Nina er achter dat haar halfzusje Amy haar stalker is en neemt ze iemand anders dan haar eigen man Noud in vertrouwen. Wanneer Nina het gevecht met Amy aangaat, trekt zij aan het kortste eind. Is er nog iemand die kan voorkomen dat deze dag eindigt in één grote ramp?

Uitzending: vanaf maandag 28 mei tot en met vrijdag 1 juni, tussen 20.00 uur en 20.30 uur bij RTL 4.


 
Quote
RE: gtst SPOILERS!!!!!
Mamaloes  schreef op: 23-05-2012 01:53:28
Spoilers 4 Juni tot 8 Juni 2012

Er heerst veel paniek als er iemand is neergeschoten. Als Ludo en Jack op de schoten afrennen komen ze een oude bekende tegen. Jack kan zich niet inhouden en trekt zijn wapen met alle gevolgen van dien. Als Janine Lucas in tranen ziet is ze radeloos.

Dinsdag 5 juni:
Als de ambulance arriveert moet er een reanimatie aan te pas komen. Er is slecht nieuws voor de familie Sanders. Ludo denkt terug aan zijn verleden met Maxime en weet ineens dat Maxime geen moordenaar is.

Woensdag 6 juni:
Noud heeft het even helemaal gehad met Nina en gaat bij zijn oma logeren. Als Bianca Anton aantreft in de buurt van Maxime krijgt ze ineens het idee dat hij nog steeds wat voelt voor haar. Lucas krijgt de schrik van z’n leven maar is later na toch dolblij.

Donderdag 7 juni:
Als Maxime hoort wat Ludo over haar heeft gezegd wil ze meer weten. De familie Sanders wordt herenigd maar Janine heeft zo haar twijfels en blijft haar onderzoek naar Maxime voortzetten. Als Jack Lorena verteld wat er op de bruiloft van Janine en Ludo is gebeurt wil ze niks meer met hem te maken hebben.

Vrijdag 8 juni:
Jack snapt niks meer van Lorena. Ook Sjors kan niet meer tot haar doordringen. Als Nina bij Maxime op bezoek gaat komen er veel emoties los. Maar wanneer er ineens een onaangekondigde bezoeker binnenkomt staat alles weer op scherp.
 
Quote
RE: gtst SPOILERS!!!!!
Mamaloes  schreef op: 23-05-2012 01:54:49
SPANNEND!!!!

Maxime zal wel voor Nina springen als Amy schiet?
Wie is die oude bekende toch?!
 
Quote
RE: gtst SPOILERS!!!!!
Corine  schreef op: 23-05-2012 08:03:30
Spannend idd!!
Ik ben benieuwd wie die oude bekende is, ik zou zeggen Nick, maar ik weet t niet...
 
Quote
RE: gtst SPOILERS!!!!!
Angelique  schreef op: 23-05-2012 08:12:44
ja zomer komt eraan dus word weer steeds spannender ben beneiuwd hoor
 
Quote
RE: gtst SPOILERS!!!!!
Muissie  schreef op: 23-05-2012 18:46:34
Zou Martine Hafkamp niet terug komen? Ik dacht dat ik daar in een ver verleden iets over gehoord had?? Geen idee hoor of het waar is, ik wil niets de wereld in helpen wat niet waar is??? Wel leuk weer die "spanning". Zo voorspelbaar en toch spannend hahaha. We kijken toch wel!
 
Quote
RE: gtst SPOILERS!!!!!
Mamaloes  schreef op: 25-05-2012 21:51:42
Hebben jullie het korte voorstukje na GTST vanavond gezien? Het is Nick!!
 
Quote
RE: gtst SPOILERS!!!!!
Angelique  schreef op: 25-05-2012 21:56:25
jaaaa nick inc hhooivork nina in dee brandend schuurtje ofzo en mega tobi komt ten hulp
 
Quote
RE: gtst SPOILERS!!!!!
Mamaloes  schreef op: 25-05-2012 22:24:34
Jaaaaaaaaaaaaa mega Toby gaat in actie komen!! Ik zeg: einde huwelijk Noud en Nina!
 
Quote
RE: gtst SPOILERS!!!!!
Angelique  schreef op: 25-05-2012 22:33:44
dat was toch al gedoemt tot mislukken
 
Quote
RE: gtst SPOILERS!!!!!
Corine  schreef op: 26-05-2012 07:25:47
Ja, dus toch Nick!
 
Quote
RE: gtst SPOILERS!!!!!
Mamaloes  schreef op: 27-06-2012 23:13:02
Pffff irritant! Nou nog maar een keertje dan:

De spoilers van de laatste week:

Maandag 2 juli:
Sjors komst uit Zwitserland zorgt voor opschudding en onzekerheid. Jack eist van Bing dat hij opbiecht wat er tijdens Sjors’ afwezigheid is gebeurd. Lucas vindt dat Bilal hem absurde adviezen geeft. Janine wil Ludo ervan overtuigen dat zijn geloof in Maxime nergens op slaat.

Dinsdag 3 juli:
Nina doet een uiterste poging om het vertrouwen van Noud terug te winnen. Lorena wordt woest als ze hoort wat Jack gedaan heeft. Bing zit klem tussen Sjors en Aysen. Laura beschuldigt Mike ervan dat hij Noud diep ongelukkig maakt.

Woensdag 4 juli:
Het valt Bilal op dat Nuran zich vreemd gedraagt als Rik in de buurt is. Sjoerd krijgt het idee dat Rikki een oogje heeft op Tim, waarna Rikki’s reactie het er niet beter op maakt. Kunnen Noud en Nina het nog bijleggen als ze elkaar fouten uit het verleden verwijten?

Donderdag 5 juli:
Jack zet Sjors emotioneel onder druk. Nuran weet dat ze veel te ver is gegaan en hoopt met excuses Riks sympathie terug te winnen. In een gevaarlijke situatie krijgt Lucas hulp van Bilal. Lorena vraagt Jack mee naar Australië.

Vrijdag 6 juli Zomercliffhanger:
Eindelijk is het dan echt zover: Ludo en Janine gaan trouwen, hun huwelijk word in kleine kring gevierd, maar Bilal weet zich toch naar binnen te dringen omdat hij iets heel belangrijks tegen Lucas moet zeggen. Bing zweert wraak als Jack hem bij Sjors weghoudt. Vlak voordat Lorena vertrekt stelt ze een ultimatum aan Jack. Sjors is getuige van een zeer ernstig en naar voorval en Tim doet een schokkende onthulling.



GTST sluit af met driedubbele cliffhanger

Eind volgende week komt het seizoen van Goede Tijden Slechte Tijden tot een knallend einde. Daarbij is het maar zeer de vraag of alle hoofdrolspelers de zomercliff wel overleven.

De explosieve cliffhanger van de 4500ste aflevering is nog maar koud uitgezonden of RTL moet alweer toewerken naar een nieuwe climax: het einde van 22ste seizoen. Opnieuw speelt de familie Sanders hierin een grote rol. Maar RTL kiest ervoor met een driedubbele cliffhanger te komen om de soapfanaten een zomer lang in spanning te houden. Volgende week vrijdag, op 6 juli, is deze te zien.

RTL meldt over de knallende aflevering: Nadat Jack zijn zus Sjors heeft opgebiecht dat haar Bing is vreemd gegaan met Aysen, heeft Sjors Bing verlaten. Bing doet er alles aan om Sjors te bereiken, maar zij is onverbiddelijk en weigert elk contact. Bing is woest en stapt zonder na te denken in zijn auto en geeft gas. Maar wie is daar op het verkeerde moment op de verkeerde plek?

Eindelijk is het zover: Janine en Ludo geven elkaar dan nu écht hun ja-woord. Maar heeft Maxime de twee al vergeven of speelt ze schone schijn en broedt zij ondertussen op een plan? Door de heldhaftige reddingsactie van Mike is Nina hem met andere ogen gaan bekijken. Zozeer zelfs dat de liefde tussen Nina en Noud flink is bekoeld en Noud vertrekt. Kan en wil Nina op tijd het tij keren?

Nuran komt eindelijk tot inzicht en beseft dat ze niet van Bilal, maar toch van Rik houdt. Maar Rik heeft zijn hart inmiddels opengesteld voor Yvon en is dus geen vrij man meer. Kan de liefdesverklaring van Nuran daar nog iets aan veranderen? Bilal worstelt op zijn beurt met hele andere gevoelens…

Sinds kort is Meerdijk ook een nieuwe, mysterieuze bewoner, die zich opvallend gedraagt, rijker. Hij speelt prachtig viool, maakt continu aantekeningen in zijn notitieboekje over de inwoners van Meerdijk en duikt overal op. Wie is deze Tim en wat doet hij in Meerdijk?
 
Quote
RE: gtst SPOILERS!!!!!
Mamaloes  schreef op: 27-06-2012 23:13:34
Het kan aan mij liggen hoor... Maar als ik de spoilers zo bij elkaar optel lijkt het erop dat Lucas en Bilal iets krijgen?? OMG!!!!!!!!!

Enne... Who the fuck is Tim? Een zoon van iemand ofzo? Van wie dan??

En wie wordt er aangereden? En gaat diegene dan dood?

 
Quote
RE: gtst SPOILERS!!!!!
Angelique  schreef op: 27-06-2012 23:15:19
jaaa dacht ik ook bilal is homoooooooo
maar dacht dat er iets heel spannends met lorena zou gebeuren in aussie

tim ja ben ook beneiuwd gaat nog belangrijke rol spelen dus

ou bing sjors gaan aanrijden of aysen

 
Quote
RE: gtst SPOILERS!!!!!
Corine  schreef op: 28-06-2012 07:00:03
Ja, idd Bilal en Lucas ga ik van uit tenminste !

Spannend dus weer!!! En als ik het zo lees, denk ik echt dat Maxime met een plannetje bezig is...
 
Quote
RE: gtst SPOILERS!!!!!
Son  schreef op: 28-06-2012 07:05:06
Ik dacht al direct toen hij zo fel reageerde dat hij homo is.

Vrijdag wordt trouwens een gave aflevering ! Staat in het teken van Wicked !!
 
Quote
RE: gtst SPOILERS!!!!!
Mamaloes  schreef op: 07-07-2012 01:13:14
Volgens hardnekkige geruchten... Is Tim de zoon van Anton! Vaaaaaaaaaaaag!
 
Quote
RE: gtst SPOILERS!!!!!
Cindy  schreef op: 07-07-2012 05:55:35
owh ik dacht van laura en jef, toen hij zo zat te kijken
 
Quote
RE: gtst SPOILERS!!!!!
Son  schreef op: 07-07-2012 07:07:46
Anton dachti ik ook al, omdat hij heel muzikaal is (net als zn andere zoons) en ook al direct een klap voor zn bek van sjoerd..dus ja, dan weet je dat ze "iets" met elkaar te maken gaan krijgen in de toekomst.

zo voorspelbaar dat gtst

Ik vond die cliffhanger echt behoorlijk tegenvallen
 
Quote
RE: gtst SPOILERS!!!!!
Angelique  schreef op: 07-07-2012 10:26:53
ja vond hem ook tegen vallen dacht wel direct al dat tim iemands zoon zou zijn
ben beneiuwd wat er met noud en lorena gaat gebeuren beide op vakntie en ja jack onder de auto dacht nog even dat sjors zou worden komt aan rennen en boem maar goed zoveelste keer sjors de sjaak door bing gaat ook niet goed
affijn de tim ap is vaag kan me op een of andere manier niet inloggen
 
Quote
RE: gtst SPOILERS!!!!!
Dani  schreef op: 07-07-2012 14:24:26
als nuran die hoofddoek afdoet herken je haar bijna niet!!


vind het echt een mooie meid
 
Quote
RE: gtst SPOILERS!!!!!
Michellle  schreef op: 07-07-2012 14:29:50
de zoon van anton? en wie???
 
Quote
RE: gtst SPOILERS!!!!!
Mamaloes  schreef op: 07-07-2012 14:33:02
Ja mooie meid he die Nuran! Ze zal dr hoofddoek uiteindelijk wel af gaan doen als ze iets met Rik krijgt...
 
Quote
RE: gtst SPOILERS!!!!!
Jolanda1974  schreef op: 07-07-2012 14:51:03
Van Anton en Janine denk ik..
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | Volgende


Reageren op gtst SPOILERS!!!!!
Naam
Bericht