Menu
 

Topic:

kinderlokker

Veramv2  schreef op: 23-03-2012 16:04:09
ik weet niet of er onder de damens bij ons iemand in veghel woont en omgeving dus bij deze

VEGHEL - In wijk 't Ven is woensdagavond een leerling van basisschool 't Ven door een onbekende man meegelokt. Gelukkig realiseerde het kind zich tijdig dat hij niet met de man mee had moeten gaan, waarna hij is weggerend.

De directie waarschuwt ouders via de site van de school en per mail extra alert te zijn. Met de politie is afgesproken dat de surveillance in de wijk wordt verscherpt.
Het kind was rond 18.30 uur aan het spelen bij de speeltoestellen op het schoolplein aan het Moerven toen hij werd aangesproken door een blanke man van ongeveer 40 jaar, met zwart haar. Hij vertelde over jonge hondjes die hij wilde laten zien. De man droeg een rode blouse en spijkerbroek.
Op basisschool 't Ven is in de klassen donderdag meteen aandacht besteed aan het voorval en zijn de kinderen erop gewezen nooit met een onbekende mee te mogen lopen. De directrice van 't Ven heeft uit voorzorg ook haar collega's in de directe omgeving op de hoogte gebracht. Naast basisschool 't Ven zijn ook b.s. De Tuimelaar, Humanitas en een peuterspeelzaal in de wijk gevestigd.
 
Quote
Navigatie
RE: kinderlokker
Brabbel  schreef op: 28-03-2012 11:33:06
Ook in de gemeente Emmen zijn ze actief! In Klazienaveen een kindje aangesproken en een week later (deze week) een meisje bijna meegenomen in een wijk in Emmen (de rietlanden). Ze wilden haar van de fiets trekken en meenemen. Gelukkig lieten ze toen ze gilde los.

Bah, zieke mensen!
 
Quote
RE: kinderlokker
Veramv2  schreef op: 28-03-2012 12:51:18
ja hier in uden is er ook al 1 actief brrr ik griezel er gewoon van alleen de gedachten al bah bah
 
Quote
RE: kinderlokker
Juulmvjens  schreef op: 28-03-2012 12:53:37
In regio Schagen ook. Man is opgepakt, maar ze konden hem niets ten laste leggen en is in Alkmaar weer vrijgelaten. Niet ver van mijn dorp. Ik laat de kinderen voorlopig even in het zivht voor de deur spelen en heb het er net al uitgebreid met ze over gehad.
 
Quote
RE: kinderlokker
Ilja Mv 3  schreef op: 28-03-2012 12:59:38
Oh oh oh wat een nare berichten weer.

Dat is echt vervelend als ze die persoon niets ten laste kunnen leggen.
Mijn buurmeisje was ergens vorig jaar naar het zwembad met een vriendinnetje. Daar zijn ze ook lastig gevallen door een kerel en zo geimponeerd dat ze niet naar de badmeester durfden.

Politie is erbij gekomen en wat gebeurd er, kerel is al bekend, mocht al 3 maanden niet meer naar het zwembad in zijn woonplaats en nu kreeg hij een zwemverbod voor ons zwembad, van wel 3 maanden. Zucht... zo krom.

Als iemand met zijn handen aan mijn kind komt laat ik geen spaander van hem heel.
Ik wordt echt woest van deze berichtgevingen.
 
Quote
RE: kinderlokker
Veramv2  schreef op: 28-03-2012 13:08:17
het is toch ook van het zotten dat ze er niks tegen kunnen beginnen!
weet toch wel als ik hem tref terwijl hij mijn kinderen iets durft te vragen of mee wilt nemen hij zwaar en vet de klos is want ik pak hem en speel hardhandig voor een eigen rechter.
Je moet je kinderen kunnen vertrouwen dat ze veilig en lekker kunnen buiten spelen zonder angst dat ze worden mee genomen ontvoerd en dan worden verkracht en of worden vermoord.
 
Quote
RE: kinderlokker
Nici Niet Ingelogd  schreef op: 28-03-2012 15:12:46
Vera ik woon zelf in boekel en schrik van je bericht. Het lijkt altijd zover weg maar in veghel en zelfs in uden? (grappig dat we zo dichtbij elkaar wonen btw) Brrr.. vind dat altijd zo eng he, dat je de mensen om je heen gewoon niet meer kunt vertrouwen. Het is al moeilijk genoeg om je kind te vertrouwen om even zelf naar het speeltuintje te lopen om de hoek bij wijze van..
 
Quote
RE: kinderlokker
Karin Mv Naomi Amber
Chris
  schreef op: 28-03-2012 15:31:51
En daarom spelen mijn kinderen niet alleen buiten. Toen ik klein was mocht ik toen ik vijf jaar was zelf in de poort en op het pleintje achter het huis spelen.
Mijn oudste is vijf, maar ik durf het hier gewoon niet aan, heb geen zicht op de speeltuin vanaf hier en dat maakt het extra lastig. Ik vertrouw haar wel, maar wat begint zo'n klein meisje tegen een volwassene als het erop aan komt.
Ze vraagt me vaak of ze echt niet alleen mag als haar broertje ligt te slapen, want ze wil zo graag en gaat echt niet ver zegt ze. Vind het heel jammer dat zij haar vrijheid mist, omdat een paar zieke figuren niet van kinderen af kunnen blijven.
 
Quote
RE: kinderlokker
Veramv2  schreef op: 28-03-2012 16:26:43
@ nici

ja het komt ook steeds dichterbij en gewoon belagelijk dat de tijd van toen niet meer kan de vrijheid van onze toekomstige kinderen en onze kinderen nu word ze gewoon ontnomen door een stel zieke gasten @ nici hier in uden is zelf's een pedo actief hij is afgelopen zondag bij undercover in nederland geweest waar umberto hem aansprak over het feit dat hij met een 12 jarige meisje sex wou gaan hebben. Tot de dag en min van nu hebben ze hem nog niet opgepakt, en ze hebben hem vandaag alweer gezien in de straat achter ons brrrr
 
Quote
RE: kinderlokker
Nici Niet Ingelogd  schreef op: 28-03-2012 21:20:09
He bah kwam hij uit/in omgeving van uden? Dat had ik niet meegekregen blegh! Vind het zo ziek, en idd zo zonde dat het de vrijheid van onze kindjes wegneemt. Ik houd mijn kindjes ook nog achter de poort zolang het kan hoor. Gelukkig vragen ze er nog amper om want wij hebben ook geen zicht op het speeltuintje.
 
Quote
RE: kinderlokker
Veramv2  schreef op: 29-03-2012 12:10:23
@ nici

die pedo komt uit uden en is toen in eindoven aangespoken door umerto stegeman.
hij heeft op fb ook een profiel en hij heet twan van den akker.
 
Quote
RE: kinderlokker
Ilja Mv 3  schreef op: 29-03-2012 12:27:27
Alberto Stegeman
En ik heb de uitzending gezien, te ziek gewoon ! En nog gewoon vrolijk getrouwd met kinderen. bah.
 
Quote
RE: kinderlokker
Veramv2  schreef op: 29-03-2012 12:29:06
o foutje alberto hihi
 
Quote
RE: kinderlokker
Gast  schreef op: 27-07-2012 10:05:36
Die pedo uit Uden heet Twan ****** en woont op ****** in Uden. Tegenover basisschool Jan Bluyssen en vlakbij een speeltuintje.
Het bekende speeltuintje in de wijk zoggel met de grote glijbaan.

Gaan je kinderen naar de Jan Bluyssen of de erachter gelegen basisschool De Brink wees dan op je hoede en laat je kinderen niet alleen in het speeltuintje spelen.
 
Quote
RE: kinderlokker
Nina_mv_owen_en_quin
n
  schreef op: 27-07-2012 10:08:10
Om nou iemand met adres en al hier neer te zetten vind ik niet kunnen ook al is het een pedo. Maar zal wel aan mij liggen.
 
Quote
RE: kinderlokker
Dani  schreef op: 27-07-2012 10:12:47
ik heb het even aangepast , iedereen kan wel zeggen die is dat of die is dat...
 
Quote
RE: kinderlokker
Nina_mv_owen_en_quin
n
  schreef op: 27-07-2012 10:14:19
Ja dat bedoel ik, hoe vaak gebeurt het niet dat iemand met dezelfde naam lastiggevallen wordt omdat mensen het adres opzoeken.
 
Quote
RE: kinderlokker
Gast  schreef op: 27-07-2012 11:01:28
Ik woon zelf in deze week en ken de ouders en de (overleden) zus van deze Twan. De pedo ken ik ook maar alleen van naam en egzicht, gelukkig verder nooit kontakt met hem gehad. Wel met zijn ouders en zus.

Ik heb het niet op internet opgezocht, maar wij zijn bijna zijn buren, en mijn kinderen (10 en 12 jaar) mogen niet meer zonder toezicht naar het speeltuintje of waar dan ook alleen in de buurt buiten spelen.
 
Quote
RE: kinderlokker
Cateye  schreef op: 06-12-2012 14:18:32
gemeld
 
Quote
RE: kinderlokker
Anoniema  schreef op: 06-12-2012 14:32:25
hier in oosterhout is er ook een man die vlakbij school heeft geprobeerd een meisje van haar fiets te trekken.

op woensdag 1230-1245.......... dan is het druk bij school ! stik brutaal die griezel!


 
Quote
Navigatie


Reageren op kinderlokker
Naam
Bericht