Menu
 

Topic:

Uitslag

Dan  schreef op: 20-03-2012 20:57:23
Sinds een aantal dagen heeft mijn zoontje van net 2 jaar op zijn rug uitslag. Het lijken allemaal kleine pukkeltjes en hij heeft ze alleen op zijn rug.
Ik ben geen ander wasmiddel of andere verzorgingsproducten gaan gebruiken. Wel krijgt hij sinds een dikke week andere melk.
Toen hij een aantal weken oud was is er KMA vastgesteld. Tot ruim een jaar heeft hij Nutramigen gedronken en kreeg daarnaast producten zonder koemelk. Daarna zijn we zelf Pepti gaan kopen en gaven we hem langzaam aan steeds meer producten met koemelk. Dit ging goed. 3 maanden terug zijn we van de Pepti overgestapt op Nutrilon H.A. (Dayne at ondertussen alles, maar weigerde gewone melk, soya of dreumesmelk) en nu sinds een dikke week krijgt hij 2 maal per dag 2 flessen peutergroeimelk.
Het lijkt mij sterk, maar vraag mij toch af, zou de uitslag door de melk komen??? Ook heeft hij op het moment veel poepluiers en waren deze vanavond erg dun.
 
Quote
Navigatie
RE: Uitslag
Anna28  schreef op: 20-03-2012 21:41:15
volgens mij zou dat heel goed kunnen ja. Ineens krijgt hij veel meer koemelk dan voorheen (al heb je het langzaam opgebouwd, de grens van wat zijn lichaam aankan is nu misschien gepasseerd)
Dunne luiers en uitslag zou er best op kunnen wijzen.
Ik zou zeggen: stoppen ermee, of in elk geval minderen en kijken hoe het gaat. het zou dan met een paar dagen tot een week minder moeten zijn.

 
Quote
RE: Uitslag
Dan  schreef op: 20-03-2012 22:18:43
Morgen maar weer aan de Nutrilon H.A. Wat ik er bijzonder aan vind is dat hij enkel de uitslag op zijn rug heeft... Verder eet hij al geruime tijd producten waar aardig wat koemelk in zit, zoals danoontjes en af en toe chocolade.
 
Quote
RE: Uitslag
Anna28  schreef op: 21-03-2012 09:47:12
Ja dat is inderdaad wel typisch....
misschien toch even navraag doen als je het zeker wilt weten!

Tim had alleen uitslag rondom zijn oogjes bij allergie, de rest was schoon. Zag er ook heel apart uit.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Uitslag
Naam
Bericht