Menu
 

Topic:

Lastig jassen kopen.

S@ssefr@s  schreef op: 16-03-2012 22:26:12
Misschien ligt het aan mij hoor, maar ik ben vanavond op pad geweest voor mijn zoontje van 9 voor een zomerjas. Ik vond maar weinig echt mooi. Grijs, bruin, beige, legergroen staan hem niet. Hij is heel lichtblauw en bleek. Te felle kleuren staan ook niet. Hij is heel dun waardoor een rechte jas ook niet heel mooi staat. Wij hebben niet zo heel veel winkels hier. Uiteindelijk heb ik 3 jassen gekocht. Een donkerblauwe : http://www.bertustenhoor.nl/jongensjacks.html, de eerste bovenaan. deze was er ook in het rood, maar niet in zijn maat en de maat groter die ik meenam was echt te groot. En jas nummer 3 is ook een kort modelletje, maar helemaal rood met achterop bovenaan witte letters. Ik ben er nog niet uit. Is dat blauw niet veel te donker voor de zomer? Zal er nog veel binnenkomen? De jassen die er zijn vliegen de winkels al uit. De we heeft ook vaak leuke, maar die ik leuk vond waren van dat dunne parachutestof, dat vind ik niks. Wat een gedoe om een zomerjas, haha.
 
Quote
Navigatie
RE: Lastig jassen kopen.
Monica Mv 2  schreef op: 16-03-2012 22:32:15
Ooh ja ik herken het helemaal.

Was vandaag bij de jola (zelfde assortiment als bertus) en die hadden geen jongensjassen meer in Guus zijn maat en ik vond de jola schrikbarend duur geworden. Voor dat geld heb je ook een merkjas als Cars en die is kwalitatief toch beter.

De jassen waren op veel plaatsen gewoon al op in de vrij gangbare maten 116/128.

Maar die donkere jas is best leuk hoor, en ik vind dat donker helemaal niet erg voor de zomer. Staat mijn zoontje ook fantastisch bij z'n witte koppie
 
Quote
RE: Lastig jassen kopen.
Mama2  schreef op: 16-03-2012 22:35:58
Nou dan ben ik blij dat ik voor jordy en robin gisteren de zomerjassen heb gekocht, schrok echt van de prijzen tegenwoordig bij de Ter stal, C & A en de WE daar betaal je ook al bijna 40 euro voor een jas.

nu dus maar de jassen gehaald die ik al van het begin supermooi vond , dan maar iets meer betalen.

en die blauwe kan prima hoor voor de zomer waarom niet.......
 
Quote
RE: Lastig jassen kopen.
Marie8  schreef op: 16-03-2012 22:37:25
Voor mijn zoon koop ik helemaal geen zomerjas. Wel een spijkerjasje (van vorig jaar past nog) en een bodywarmer. Verder hebben wij altijd veel vestjes, die kun je ook doordragen en ook combineren met bodywarmer en/of spijkerjas.
Voor mijn dochter koop ik wel een zomerjas omdat ik dan vestjes wat minder leuk vind. Voor een jongen vind ik dat wel stoer.
 
Quote
RE: Lastig jassen kopen.
S@ssefr@s  schreef op: 16-03-2012 22:46:12
Monica, mijn zoontje heeft hetzelfde haar en huidje als jouw zoontje. Van Vingino zag ik ook gave jassen, maar ik vond ze echt te duur. Zoveel draagt hij hem nu ook weer niet. Ik denk dat ik morgen nog even een ander filiaal probeer om te zien of ze nog een rode hebben, anders neem ik die blauwe maar. Mama2, je bent inderdaad bij C en A oom al bijna 40 euro kwijt. net zoveel als bij de WE. Cen A had ook een leuke, een groen basebaljack. Alleen die mouwen waren van dat nepleer en dat lijkt me erg warm zomers. WE had ook zoiets, met mouwen van gewone witte stof, alleen die schenen door. En zo was er overal wel iets mee. Alleen vest kopen vind ik ook weer niks, want we moeten elke dag een stukje fietsen en dan is een vest best koud en een winterjas is dan weer te heet. Dat vest is net lekker voor warme dagen wanneer het smorgens nog niet zo heet is. En ik heb ook geen zin om stad en land af te lopen voor een zomerjas, bleeegh.
 
Quote
RE: Lastig jassen kopen.
Monica Mv 2  schreef op: 16-03-2012 22:54:06
heb je al eens bij de h&m gekeken? Of online bij de wehkamp, die hebben nu korting op jassen.

Guus heeft nu een donkerblauwe van Retour en die staat Guus zoooooo leuk. En mijn man en Guus hebben een vest gekocht. Geen trainingsvest maar een jas idee.

Maar om eerlijk te zijn ben ik fan van een blauwe reset jas, maar 2 is genoeg dus die reset laat ik (met pijn en moeite :lol liggen.

 
Quote
RE: Lastig jassen kopen.
Aukie  schreef op: 16-03-2012 23:48:12
ik heb de zomerjassen ook afgeschaft.
gewoon een spijkerjas met een bodywarmer erover. of zonder bodywarmer. wel heb ik vaak een goedkope speeljas erbij van cranenbroeck of c&a
 
Quote
RE: Lastig jassen kopen.
Mafkees  schreef op: 17-03-2012 08:23:46
ik ben geslaagd bij benneton.
35 euro en een leuke prima jas

fleeche vest hebben ze hier ook, maar het is niet zo dat vanaf volgende maand de zon gaat schijnen tot september helaas, genoeg regendagen erbij en iets kouder en dan vind ik een vest alleen geen optie.

 
Quote
RE: Lastig jassen kopen.
S@ssefr@s  schreef op: 17-03-2012 10:07:40
Ik heb daarnet even een ander filiaal gebeld en die hadden de rode wel in maat 140 hangen. Die gaan we straks dus maar even ophalen. Na 2 jaar donkerblauwe in hetzelfde modelletje, nu dus eens rood. Voor de oudste ga ik ook een vest kopen, die draagt nooit een zomerjas, maar hij is ook al 16, dan is dat vrij algemeen geloof ik . Ik heb ook nog een heel gaaf donkerblauw vest Gaastra gezien, ik ga straks even kijken, maar hoop stiekum dat zijn maat er niet tussen zit haha. Mijn dochter van 14 heeft gelukkig nog een jas, alleen ikzelf nog. Ik heb vrij lange armen en kan nooit slagen. Ik ga ook maar kijken voor een lekker vest denk ik.
 
Quote
RE: Lastig jassen kopen.
Karien  schreef op: 17-03-2012 12:17:13
Mijn zoon heeft nog een jas van vorig jaar.
Zomerjas met vest erin, nu draagt hij die al. En straks in de zomer kan ik het vest eruit halen. Vind ik wel ideaal.

Een zomerjas is aan mijn dochter niet besteed, die heeft een dik fleece vest voor nu en nog een dunner vest.

 
Quote
RE: Lastig jassen kopen.
Mamavonn  schreef op: 17-03-2012 12:37:10
Hier doen we ook niet aan zomerjassen maar idd een spijkerjas met evt een bodywarmer erover.
 
Quote
RE: Lastig jassen kopen.
Nimmie  schreef op: 17-03-2012 12:47:25
hier ook geen zomerjassen maar idd net als mamavonn.

of een lekkere vest.
 
Quote
RE: Lastig jassen kopen.
Deborah Mv Priscilla
,levi En Stan
  schreef op: 17-03-2012 14:13:46
Ik kocht altijd een jas, spijkerjas, bodywarmer en 2 warme vesten. Veel te gek en alles kan haast nieuw weg.

Eigenlijk helemaal geen gek idee Mamavon!
 
Quote
RE: Lastig jassen kopen.
Lisje  schreef op: 17-03-2012 17:05:23
vesten vinden ze hier niets. Ik heb een jas en een spijkerjas. Het is in Nederland zo vaak koud en regenachtig dat ik dat geen overbodige luxe vind voor de lente, zomer. Bodywarmers vind ik zulke rare dingen, die koop ik echt nooit.
 
Quote
RE: Lastig jassen kopen.
S@ssefr@s  schreef op: 18-03-2012 10:31:36
Vind ik dus ook Lisje. Het ene jaar dragen ze wel meer hun zomderjas dan andere jaren, maar ze hebben er in elk geval wel 1. Vesten hebben ze er dus wel bij. Ideaal voor warme dagen als het `s morgens nog wat fris is. En met dagjes uit. Het zit lekker gemakkelijk, dus ja, hier wel vesten er bij.
 
Quote
RE: Lastig jassen kopen.
Pup78  schreef op: 18-03-2012 20:28:45
Hier vorig jaar bij de Hema Outlet al een jasje gekocht voor dochter. Zoon past zijn jas van vorig jaar nog. Heb voor hem ook een spijkerjack met bodywarmer, van vorig jaar.
Ideaal een bodywarmer, ik vind het geen rare dingen Voor mijn dochter heb ik ook een bodywarmer gekocht.
Maar wat jullie zeggen vind ik ook. Bij de doorsnee winkels als hema, h&m etc betaal je tegenwoordig net zo veel als een merk als name-it...
 
Quote
RE: Lastig jassen kopen.
Veerle  schreef op: 22-03-2012 08:13:17
Donker kan prima hoor. Ik heb na lang speuren en niks leuks gevonden uiteindelijke maar naar oude collecties zitten zoeken. En dus een reset jas uit de vorige zomercollectie gekocht.
 
Quote
RE: Lastig jassen kopen.
Monica Mv 2  schreef op: 22-03-2012 09:03:45
Ik heb er gister 1 gekocht op de markt.

Guus is er helemaal weg van. Lijkt qua kleur op die wat jij gezien hebt voor je zoontje t.o.

Vanmorgen moest ik van Guus foto maken, misschien dat ik hem hier nog neerzet.

Hij wilde hem gelijk naar school aan
 
Quote
RE: Lastig jassen kopen.
Ingeborg  schreef op: 23-03-2012 14:18:35
Mijn dochtertje van 2 kan nu nog die van vorig jaar aan, als de uitverkoop begint koop ik dan wel een iets grotere voor haar.

Mijn zoontje van 4 past die van zijn grote broer dus die hoeft ook nog niet.

Alleen voor mijn zoontje van 6 wordt het zoeken. Heb nog niks leuks gevonden. En hij heeft lange armen. Hij zit nu in maat 134 en sommige merken hebben geen 134.....
Wij zoeken ook nog even verder.


 
Quote
RE: Lastig jassen kopen.
S@ssefr@s  schreef op: 23-03-2012 14:24:16
Monica: Op de markt haha, daar had ik nog niet eens aan gedacht zeg. Ben wel benieuwd nu, dus laat maar zien die foto.
 
Quote
RE: Lastig jassen kopen.
J  schreef op: 23-03-2012 14:31:18
Bij Name-it hebben ze ook vaak leuke jassen voor slankere jongens.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Lastig jassen kopen.
Naam
Bericht