Boterbloem schreef op: 09-04-2012 08:43:33 |
de kinderen mochten beide 1 dag kiezen wat ze wilden eten. Gister was het tagliatelle met ham en champignons, en vandaag wordt het poffertjes voor Tomas en pizza voor Elin en mij (Elin gekozen maar Tomas houd niet van pizza) |
Quote |
Boterbloem schreef op: 09-04-2012 08:44:00 |
Oh.. en mijn mag eet iets op het werk haha |
Quote |
Innie schreef op: 09-04-2012 09:45:37 | ||
Asperges koken, roereitje bakken en verkruimelen, boter smelten, peterselie hakken. Asperges op het bord schikken, beetje ei erover gemengd met wat peterselie, overgieten met wat boter Klinkt heel eenvoudig, maar lekkerrrrrr | ||
Quote |
Boterbloem schreef op: 14-07-2012 18:27:47 |
Oooh vandaag zo lekker! Restjes opmaken dus het is geworden: Opgebakken aardappeltjes met een mexicaanse burger, salade van komkommer, tomaat en feta (en wat olie, citroensap en azijn en een theelepel suiker) en gebakken champignonnetjes. Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerlijk! |
Quote |
Nimmie schreef op: 14-07-2012 19:11:38 |
Hier was het vandaag lekkere kip in jus en ui ! heerlijk was het. en zelf gesneden patat! met dopwerten |
Quote |
Fruitsalade schreef op: 07-10-2012 16:46:34 |
Zo hij is al oud, maar wat eten jullie vandaag?? Wij eten hier lekker witlof met katenspek en kaas uit de oven, gebakken aardappeltjes en een visstick. Hmmmmmm |
Quote |
Boterbloem schreef op: 07-10-2012 16:48:34 |
stamppot spitskool met een rundervink |
Quote |
Sabinemvyinthe schreef op: 07-10-2012 16:50:34 |
Wij.. of nee, eigenlijk alleen ik. Mijn dochter is bij haar papa en mijn vriendin ligt ziek op de
bank. Goed, ik dus.. ik eet mexicaanse wraps ! |
Quote |
Sabinemvyinthe schreef op: 07-10-2012 16:51:01 | ||
| ||
Quote |
Irma Mv T En B schreef op: 07-10-2012 17:48:53 |
Rijst met roerbakgroenten en kalkoen in een roomsaus. Als toetje schuimtaart met aardbeien. |
Quote |
Son schreef op: 07-10-2012 18:00:33 |
Wij gaan lekker gourmetten ! Gewoon omdat we het lekker vinden, maar ook omdat het morgen onze
trouwdag is |
Quote |
Juulmvjens schreef op: 07-10-2012 18:07:14 |
Roerbakmie met prei en knoflook erdoorheen, kip ketjap, gebakken eitje, gebakken banaan, pindasaus,
spercieboontjes. Morgen sudderlapjes met dikke bruine pepernotenjus, stoofpeertjes, gekookte aardappelen en spruitjes met gebakken spekjes. |
Quote |
Boterbloem schreef op: 07-10-2012 18:09:56 |
Pepernotenjus??? Hoe moet ik dat zien? Want het menu klinkt werkelijk heeeeeeeeeeeeerlijk van
morgen! Maar pepernotenjus???? |
Quote |
Juulmvjens schreef op: 07-10-2012 18:16:15 |
Boterbloem, het is een recept van (volgens mij) Dirksmama dat ik ooit op BB heb gelezen. Ik zal er vast wel een iets andere draai aan hebben gegeven, maar ik maak het als volgt. Ik kruid het suddervlees (sucadelappen of runderlappen) en die braad ik aan in roomboter, eventjes maar. Dan vis ik ze uit de braadpan en fruit een gesnipperd uitje met een geperst teentje knoflook aan. Dan een klein blikje tomatenpuré erbij en dat ook even aanbakken. Flesje bruin bier erbij (of bokbier oid) en soms wat extra water en dan: sudderen maar! Vlak voor het opdienen een handvol pepernoten erbij. Hmmmmmmmm.... Speculaas kan ook,isook erg lekker. |
Quote |
Boterbloem schreef op: 07-10-2012 18:17:34 |
Ik weet het nog niet hoor! Maar ik zal het ook eens gaan proberen, want hoewel het heel vreend
klinkt klinkt het ook wel erg lekker, helemaal in combinatie met de stoofpeertjes! |
Quote |
Juulmvjens schreef op: 07-10-2012 18:24:51 |
Het is ook heeeeeel erg lekker. Zoonlief (vr)eet zijn vingers erbij op. |
Quote |
Innie schreef op: 07-10-2012 18:30:16 |
Gekookte aardappelen, spruitjes met spekjes en boerenworst |
Quote |