Menu
 

Topic:

Logopediste valt in slaap..

Linda Mv Jarno & Ils
e
  schreef op: 13-03-2012 15:54:26
Heb geen idee waar ik het moet plaatsen...Vind het ook maar moeilijk allemaal..

Sinds anderhalf jaar ongeveer gaat Ilse naar de logopedie..Logopediste is een hele leuke kindvriendelijke vrouw...Is beetje het formaat Obese, maar buitenkant telt in mijn ogen niet...

De laatste keren vond ik al dat ze lang haar ogen dicht had...Maar dacht dat het kwam omdat ze onder haar bril doorkeek..(zag niet goed of haar ogen echt dicht waren).
Vanmorgen echter.....Ze was handjes aan het tekenen...Handjes die zwaaien (dat woordje moet Ilse oefenen). Tijdens het tekenen zakte haar hoofd iets naar beneden, ze schrok wakker en tekende verder...
De eerste 2 handjes zijn echte handjes...De rest wat ze getekend heeft zijn harken .. Ook tijdens het spelletje waar we woordjes aan het oefenen waren zakte ze om de haverklap weg...Om zelf verschrikt wakker te worden...
Ze doet zelf alsof er niets aan de hand is....
Ze doet haar werk verder prima, maar maak me ongerust over haar....Kan het door haar overgewicht zijn, dat het gewoon allemaal teveel energie kost? Ik weet niet wat ik ermee aan moet...Ilse heeft het ook een beetje door want tijdens het spelletje tikte ze de logopediste met het gummi hamertje op haar hand zodat ze wakker werd...
Wat moet ik hiermee???
Ik ben niet zo van direct op de man af..Vind dat doodeng...Weet dat het zoontje van Ilse's juf op het KDV ook naar dezelfde logopediste gaat...Misschien haar eens vragen of het haar ook opvalt......
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende
RE: Logopediste valt in slaap..
Mieper  schreef op: 14-03-2012 13:40:41
Wij hadden op de Pabo les van een vrouw die narcolepsie had. Die viel dus gewoon regelmatig en op de gekste plekken in slaap. In de stadsbus enzo (ok, niet echt om te lachen, maar wel een gek gezicht op zo'n moment)

Ook onder de les bestond de kans dat ze in slaap viel. Je mocht haar dan ook absoluut niet wakker maken. We gingen dan gewoon weg en lieten dr zitten.

Op school ook wel iets over gehad, mensen die van die wegvallers hebben en hoe je dat bij kinderen bijv. aan hun handschrift kan zien dat ze zoiets hebben.
Het klinkt wel een beetje of deze vrouw ook zoiets heeft. Misschien wilde ze het niet zeggen. Ze laat zich niet voor niks brengen en halen ipv zelf rijden.
Ik zou het eens ter sprake brengen. Dat je je zorgen maakt. MIsschien is ze er dus allang bekend mee, maar loopt ze er gewoon niet mee te koop.
 
Quote
RE: Logopediste valt in slaap..
Anno  schreef op: 14-03-2012 19:14:46
ik zou het zeker aankaarten en dus ook zeggen ik zag dat je in slaap viel is er wat aan de hand? want ik merk dat dit wel vaker gebeurd.

want luister eens als ze het niet doorheeft wordt het tijd dat ze het weet en als ze het wel door heeft of gewoon s nachts te lang door gaat ze dan wel makkelijk haar centen slapend verdiend.

ik zou in ieder geval nadat ik het aangegeven haar ook zeggen dat ik verwacht dat ze het probleem op gaat lossen en dat ik liever niet zie dat het nogmaals gaat gebeuren
 
Quote
RE: Logopediste valt in slaap..
Lente-marjolein  schreef op: 14-03-2012 20:09:57
Ik zou het er met haar over hebben met de insteek dat je je zorgen maakt om haar.
Niet op de nadelen voor jullie. Die zijn er natuurlijk ook, het mag niet, maar dan lijkt het me moeilijker om er over te beginnen omdat ze zich daar dan ook druk om moet maken.

succes!
 
Quote
RE: Logopediste valt in slaap..
Roze  schreef op: 14-03-2012 20:21:21

Quote lente-marjolein:
Ik zou het er met haar over hebben met de insteek dat je je zorgen maakt om haar.
Niet op de nadelen voor jullie. Die zijn er natuurlijk ook, het mag niet, maar dan lijkt het me moeilijker om er over te beginnen omdat ze zich daar dan ook druk om moet maken.

succes!



Ik heb niet alle reacties gelezen, maar hier ben ik het wel mee eens!

Mijn mijn dochtertje in groep 2 zit ook een jongetje dat regelmatig even kort in slaap valt op school (en ook thuis). Ze zijn met hem met onderzoeken bezig, maar bij hem schijnt het in de richting van epilepsie te zitten.
 
Quote
RE: Logopediste valt in slaap..
Linda Mv Jarno & Ils
e
  schreef op: 15-03-2012 10:06:41

Quote Anske:
ik ben het helemaal met meelezer eens.
spreek dat mens er gewoon op aan.
Je kunt toch ook gewoon netjes en beleefd vragen of er its is, misschien is ze al een tijdje niet echt lekker ofzo.
Waarom gelijk weer dat gezeur over dat overgewicht.
Dat dat niet gezond is weet ondertussen iedereen wel.
Mijn schoonzus is een plank met een gat erin en ik heb veel meer energie dan haar.
Vraag het gewoon netjes..



Ik zeur niet over overgewicht...Ik vroeg me af of dat daarmee kon samenhangen...Omdat ik me voor kan stellen dat het allemaal wat meer energie kost...Heb respect voor ieder formaat, kleur, en taal...Dus dit wil ik even niet over mijn kant laten gaan....
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende


Reageren op Logopediste valt in slaap..
Naam
Bericht