Menu
 

Topic:

Dochtertje

  schreef op: 10-03-2012 23:16:54
Mijn dochtertje van 4 word 28 Maart geopereerd.
Haar neus en keelamandelen worden dan geknipt en ze krijgt nieuwe buisjes.
Nu lijkt het alsof haar keelamandelen met de dag dichter groeien, het is s'nachts niet om aan te horen hoe ze adem haalt, zo raspend en benauwd. Soms schiet ze ook huilend wakker van: ik kan niet meer, wat dan niet lieverd? weet ik niet...zzzzzzzzz....
Dus of ze dan geen adem krijgt??
Weet iemand hoe snel die amandelen kunnen groeien?
28 Maart is natuurlijk al heel snel, maar vind het vooral s'nachts wel heel eng, plus dat ze erg slecht eet en er echt niet uit ziet.
 
Quote
Navigatie
RE: Dochtertje
Linda Mv Jarno & Ils
e
  schreef op: 10-03-2012 23:18:50
Jarno at ook heel slecht...Kon niet meer slikken..Ziekenhuis in Venlo duurde me te lang en ben toen naar Roermond gegaan...Was daar 2 weken eerder aan de beurt...Als ze verkouden worden zwellen ze meer op en krijgen ze er ook meer last van...
Moet je wel erbij zeggen dat Jarno sindsdien amper meer ziek is geweest...
 
Quote
RE: Dochtertje
Marie8  schreef op: 10-03-2012 23:25:04
Oh dat is toevallig. Mijn dochter van 4 wordt ook op 28 maart geholpen aan keel en neusamandelen. Buisjes is twijfelachtig, ze prikken haar trommelvliezen door en beslissen dan ter plekke of buisjes nodig zijn.
Ze is is bijna 5. Ik tel de dagen ook echt af tot 28 maart met haar klachten. Maar vroeg me al af of ik nu teveel erop aan het focussen ben nu het toch op de planning staat.
Mijn dochter hoest ook steeds zo eng.
Bij twijfel zou ik gewoon even naar de huisarts bellen, want ademhaling kan ook weer op de longetjes slaan (die van mij had een keer ineens dubbele longontsteking)
 
Quote
Navigatie


Reageren op Dochtertje
Naam
Bericht