Menu
 

Topic:

Hamervinger

Karien  schreef op: 08-03-2012 16:35:03
Ruim een maand geleden wilde mijn dochter oversteken en ik kon d'r nog net vastgrijpen, dochter draaide weg en hup pink maakte rare beweging...beetje moeilijk uit te leggen.
Dag zelf veel last van mijn pink, dik en blauw.
Ach misschien wat gekneusd ofzo gaat wel over. Had al gehoord dat dat lang kon duren.

Nu zijn we zo'n 5 weken verder en het bovenste kootje bleef wat dik en 's avonds ook helemaal en ziet ook wat rood. Het topje hangt ook wat naar beneden en krijg ik niet meer recht. Dus toch maar naar de dokter gegaan vandaag. Foto laten maken en nu blijkt dus dat de strekpees afgescheurd is en een stukje botsplinter heeft meegenomen.
Hij noemde dus de term hamervinger....dat je topje wat naar beneden hangt.

Ik had beter gelijk kunnen komen dan had mijn pink in een spalk gekund. Maar goed ik dacht dat het allemaal wel meeviel verder...tja stom achteraf.
Nu werd er al gelijk gesproken over een operatie en dat ze er een schroefje in kunnen zetten. Maar....het word niet meer zoals het was. En laat ik het doen word het ook niet meer zoals het was dan blijft het topje van mijn pink wat naar beneden hangen. En met zo'n schroefje komt dat wel weer recht.

Weet nu ook even niet wat ik moet doen eigenlijk. Echt pijn doet het niet....'s avonds jengelt het een beetje (ligt eraan wat ik gedaan heb die dag). En als ik op dat kootje druk voelt het als een flinke blauwe plek. Zit ook niet echt op een kleine operatie te wachten eigenlijk.

Herkent iemand dit? Zou wel eens wat ervaringen willen lezen.
 
Quote


Reageren op Hamervinger
Naam
Bericht