Menu
 

Topic:

Blaasontsteking

Linde  schreef op: 06-03-2012 16:31:11
Ik heb al veel vaker een blaasontsteking gehad, maar nog nooit zoals nu.
Sinds gisteravond heb ik echt mega buik en rugpijn. Mijn urine is donkerrood (met bloedstolsels). Vanmogen uiteraard urine naar hs gebracht en ik heb een ontsteking. Maar hoe lang duurt het nu voordat ik mij weer iets beter ga voelen. Ik heb ab en moet donderdag weer aan het werk. Op dit moment zou het niet lukken, ik heb koorts en voel mij echt niet goed. Ik heb wel hel vaak blaasontsteking, maar meestal zonder al te veel klachten. De laatste keer dat ik het zo had, ben ik opgenomen geweest in het ziekenhuis ( 5 dagen ab via infuus) en daar zit ik niet weer op te wachten.

Is bloed in de urine echt foute boel,of is het gewoon een symptoom. Iemand die mij even iets gerust kan stellen?
 
Quote
Navigatie
RE: Blaasontsteking
Mai-lin  schreef op: 06-03-2012 18:01:05
Ik durf je niet echt gerust te stellen. Ik weet dat bloed in de urine erbij kan horen, zelf voel ik het tegenwoordig altijd snel aan komen en ben er dus op tijd bij. Maar heb eerder ook wel bloed erbij gehad.
Denk dat je te lang gewacht hebt... maar zou het wel zeer goed in de gaten houden nu! Niet dat het een nierbekkenontsteking is? Zou toch morgen even de ha nog eens bellen en dit even checken bij haar/hem...

Zou als ik jou was een tijd cranberry gaan slikken/drinken! Veel beterschap!
 
Quote
RE: Blaasontsteking
Mama Van Drie  schreef op: 06-03-2012 18:02:38
Ik kan je niet geruststellen maar de AB kuur moet nog zijn werk gaan doen he, geef het even de tijd en bij twijfel de assistent van de HA bellen en je verhaal doen.

Sterkte ermee!
 
Quote
RE: Blaasontsteking
Ikke  schreef op: 06-03-2012 18:12:09
Weet je zeker dat t alleen een blaasontsteking is en geen nierbekken ontsteking???
Als je t niet vertrouwd zou ik toch even contact opnemen met de HAP
 
Quote
RE: Blaasontsteking
Patricia2211  schreef op: 06-03-2012 18:35:06
klinkt mij idd ook eerder als een nierbekkenontsteking, heb er zelf vaak last van gehad omdat ik een gewone blaasontsteking dus niet voel.
pas als ik pijn in mijn flanken (zijkant onderrug) kreeg en flinke koorts en griepgevoel, wist ik genoeg. kreeg er wel gewoon een ab kuur voor, maar of dat een andere kuur is als voor blaasontsteking weet ik niet.


beterschap!
 
Quote
RE: Blaasontsteking
Linde  schreef op: 06-03-2012 18:59:22
Ik heb dus ook al meerdere keren een nierbekkenontsteking gehad en dat is eigenlijk waar ik ook bang voor ben. Heb mijn urine vanmorgen gebracht en contact gehad met de assistente. er zat zoveel bloed in mijn urine dat ze vroeg of ik ongesteld was. Heb de eerste pil al geslikt vanavond voor het slapen nog een. Moet er 4 op een dag slikken.

Ik voel me ook wat grieperig, vehoging, spierpijn, buikpijn en heel moe. Ook mijn rug zeurt.

Maar goed, maar even afwachten. Als ik vannacht echt koorts krijg, moet ik dan HAP bellen, of kan ik gewoon tot morgenvroeg afwachen?

Ik voel normaal mijn blaasontstekingen ook niet, maar deze... men! wat doet tie zeer!
 
Quote
RE: Blaasontsteking
Minou  schreef op: 06-03-2012 19:20:05
Och meisje toch...je hebt een vergevorderde blaas cq nierbekkenontsteking denk ik hoor. Je hebt ZO veel last..dat is toch geen "gewone"blaasontsteking meer.

Jammer dat die assistente niet met de ha heeft overlegd (of wel?)
Je hebt DONKER rode urine ( ik ken dat niet bij mezelf hoor) en je rug...zijn de nieren toch?

Bel morgen ajb!
 
Quote
RE: Blaasontsteking
Lisje  schreef op: 07-03-2012 14:08:42
Hoe is het nu. Ik heb het ook is zo erg gehad dat ik niet meer normaal lopen kon. Als ik koorts krijg weet ik dat het menes is. Het kan wel een week duren voor je helemaal klachtenvrij bent.
 
Quote
RE: Blaasontsteking
Mai-lin  schreef op: 07-03-2012 20:16:46
Hoe is het gegaan vannacht?
 
Quote
Navigatie


Reageren op Blaasontsteking
Naam
Bericht