Menu
 

Topic:

Extra groeiecho ivm buikje baby

Tamaramvc&f  schreef op: 28-02-2012 20:49:32
Wie heeft dit ook gehad? Vandaag hadden wij de 20 weken echo in het ZH. Alles opgemeten en alles was mooi volgens de curve, behalve het buikje van de baby, die liep een week achter. Ik moet nu over 4 weken terug voor een extra groeiecho, dan moet het buikje op de middenlijn zitten eigenlijk, als t nog op de onderlijn zit of nog eronder gaan ze verder kijken wat te doen, te denken aan minder/stoppen met werken, onder leiding van de gyn komen ipv bij de VK. Word hier best onzeker van, kan ze gewoon verkeerd gemeten hebben? Het luistert best nauw qua meten, want het scheelt zo een paar dagen.

Ook kwam ze met het bericht dat het een meisje zou worden, terwijl we met de 16 weken pretecho toch echt een piemeltje zagen en die vrouw er ook zeker van was. Snap er geen drol meer van, we zagen nu echt niet duidelijk 3 streepjes, maar volgens de echoscopist was hetgeen wat ze zag de schaamlipjes. Ze gaat wel over 4 weken nog eens kijken.

Maar wie heeft er ervaring mee met t buikje?
 
Quote
Navigatie
RE: Extra groeiecho ivm buikje baby
Angelique  schreef op: 28-02-2012 20:55:46
tja miesjes zijnlastiger te zien tot x aantal weken zijn het allemaal meiden
dus tja kan alle kanten op gaan denk ik

kwa buikje bij ryan was het elke week feest
ik liep bij de gyn en kreeg wekelijks echos
e wil niet wetenw at voor cijfers en gekke dingen er allemala gezine zijn maar niets was zorgwekken gingen gewoon volgende keer weer kijken
als de kleine nt ff verkeerd ligt kan je al weer paar mm/cm verschil hebben
bij ryan was eerst hoofdtje wat kleiner dan romp
toen waren benen weer achter in groei
toen was de buik weer achter in groeii en de keer eop was t vast weer iets anders
maar uiteindlijk hebben we een manneke wat goed in verhouding is
hij was kleiner als jayden maar heeft de schade al ruischoots ingehaald
wil niet zeggen dat bij jou niet wel iets kan zijn maar zeker een weekje tijdverschil vind ik dus niet gek
mijn max verschil was iets meer als 2 weken geloofd tussen hoofd en buik
dus hopenlijk is bij jou volgende keer ook gewoon in orde
 
Quote
RE: Extra groeiecho ivm buikje baby
Ouwe Muts  schreef op: 28-02-2012 20:57:29
Toen ik 30 weken zwanger was, kregen we deze metingen door.
Hoofdje 30.6 weken
Benen 28 weken
Romp 32 weken
Ik ben toen ook heel bang geweest omdat er niet klopte van de zwangerschapsduur.
Toen ik bij de gyn kwan bleek alles wel in verhouding te lopen.
Mijn gyn zei toen, meten is weten, je hoeft het lijntje maar iets erbuiten of er binnen te houden en je hebt meteen een paar dagen verschil.
Dus ik zou me niet te druk proberen te maken.
 
Quote
RE: Extra groeiecho ivm buikje baby
Tamaramvc&f  schreef op: 28-02-2012 21:05:05
Nou ik vond t eerst ook niet zo raar, maar het zat haar niet zo lekker, waarom weet ik niet, ze ging toen nog overleggen met een andere gyn en toen kwam eruit dat ze me toch terug wilden zien over 4 weken. Wij vroegen natuurlijk door van ja wat als het dan nog wel zo is, en het is niet dat ze zei, van nou ms is het wel gewoon goed volgende keer, ms is het met meten niet helemaal goed gegaan, maar ze gaf aan dat het dan ms komt dat de placenta te weinig voedingsstoffen afgeeft oid en dan moet denken aan minder/.stoppen met werken enzo. Ik moet er wel bij zeggen dat ik nu al, met 20 weken dus, last heb van harde buiken, dat is ook niet echt goed. De placenta ligt trouwens voor, niet voor de uitgang, maar wel voor mn hele buik zegmaar, ik voel de kleine ook niet, was ook goed te zien op de echo, koppie zit helemaal beneden, rug rechts, benen boven. Je zag echt net onder t kinnetje de placenta beginnen en dan naar boven een dikke laag.
 
Quote
RE: Extra groeiecho ivm buikje baby
Angelique  schreef op: 28-02-2012 21:07:21
hihi grappig ryan lag exact ook zo en ook placenta aan de voorkant op mijn buik dus zeg maar
maar ryaw as drukte maker voelde hem wel erg goed zo nu en dan
 
Quote
RE: Extra groeiecho ivm buikje baby
Tamaramvc&f  schreef op: 28-02-2012 21:15:45
Grappig zeg haha, ja bij Christiano had ik het helemaal niet, en die voelde ik best vroeg, met 19 weken helemaal al vaak, maar nu helaas niks, dus dan maak je je automatisch toch een beetje zorgen. Zal zo eens proberen de echo's erop te krijgen, ms dat jullie dan nog iets kunnen zeggen over het geslacht.
 
Quote
RE: Extra groeiecho ivm buikje baby
Tamaramvc&f  schreef op: 28-02-2012 21:21:27
Bovenin zie je dus de onderkant van hem of haar, die witte puntjes zijn de zitbotjes, het lag met gespreide beentjes, dat in t midden was dus volgens haar de schaamlipjes. Op de 2e foto zie je duidelijk t profiel met de placenta, beeb nam net een slokje, en onder zie je een voetje.

 
Quote
RE: Extra groeiecho ivm buikje baby
Angelique  schreef op: 28-02-2012 21:23:59
tja ik heb twee binken en van beide echo van onder en dat zag er dus echt heeeeeel anders uit hoor
 
Quote
RE: Extra groeiecho ivm buikje baby
Tamaramvc&f  schreef op: 28-02-2012 21:25:02
Dit is met de 16 weken echo. Hier zie je dus onder ook gespreide beentje met toch duidelijk in het midden 'iets' zegmaar, met t kijken toen was naar mijn idee ook wel duidelijk een piep te zien, volgens die vrouw toen ook, en 3 streepjes, zoals normaal bij een meid hebben we nooit gezien, toen niet en nu ook niet.

 
Quote
RE: Extra groeiecho ivm buikje baby
Ingrid  schreef op: 28-02-2012 21:27:33
Ik denk dat het toch echt een meisje is. Bij onze jongen zag het er echt anders uit. Ook met 16 weken.
Mijn zoontje lag ook niet helemaal in verhouding met 20 weken echo. Met 24 weken was hij netjes in verhouding. Ik werkte al niet meer sinds 15 weken vanwege bi.
 
Quote
RE: Extra groeiecho ivm buikje baby
Angelique  schreef op: 28-02-2012 21:29:41
nou blijf hem vaag vinden hoor vergeet niet dat alle babys tot bepaalde tijd meisje zijn en dat dan de lipjes enz allemala gezwollen zijn dat kan die foto met 16 wk redelijk verklaren
mijn echo fotos waren echt heeeel duidelijk mannekes

deze zijn van 20 wk echo en zijn eigenlijk nog niet de duidelijkste maar die had ze niet geprint bij jaydenw aren ze ook nog duidelijker
 
Quote
RE: Extra groeiecho ivm buikje baby
Tamaramvc&f  schreef op: 28-02-2012 21:34:13
Dan zou ze het zooooooooooo mis hebben dus die vrouw vh echocentrum met 16 weken, ze was zo zeker van dr zaak. En ik moet echt zoooooo omschakelen nu, zo bizar, niet dat een meid minder welkom is hoor, absoluut niet, maar ik had me er al op ingesteld.

Ik hoop echt dat het over 4 weken is bijgetrokken, ik kan me er zo zorgen om maken dan he, dat zit al in me met van alles, dusja
 
Quote
RE: Extra groeiecho ivm buikje baby
Tamaramvc&f  schreef op: 28-02-2012 21:37:30
Zie nu jou echo Angelique, die is wel heel duidelijk ja, die onderste kan ik niks van maken haha. We hadden wel zo'n zij aanzicht vandaag, maar niet met geslacht omdat de beentje er steeds voor zaten dus dat werd m niet.
 
Quote
RE: Extra groeiecho ivm buikje baby
Ingrid  schreef op: 28-02-2012 21:38:17
mijn echo was nog iets duidelijker dan die van angelique. Iedereen zei naar het zien van de echo. Hij heeft zijn duim omhoog. Mijn gyn zei ook met 16 weken voor 80 % zeker een jongen. Hij zei want het kunnen ook de schaamlipjes zijn die nog behoorlijk gezwollen zijn of zij heeft de navelstreng tussen de benen. Ik moest nog niet alles blauw gaan verfen zei hij.
Bij mijn schoonzusje zeiden ze dat de 4de een meisje zou worden. Met 16 weken 20 weken en met 30 weken zeiden ze dat. Ik zal je zeggen de vierde was ook een jongen (andere 3 waren ook jongens) Zij zelf zei vanaf het begin dit word ook een jongen ze kunnen mij nog meer vertellen.
 
Quote
RE: Extra groeiecho ivm buikje baby
Angelique  schreef op: 28-02-2012 21:42:29
hihi die onderste is idd minder duidelijk das onder aan gezicht maar bij pijltje zie je duidelijk een witte paddestoel zeg maar en zijn piemeltje dus

kan me voorstellen dat je dan ff goed moet omschakelen hoor maar komt vanzelf goed
 
Quote
RE: Extra groeiecho ivm buikje baby
Tamaramvc&f  schreef op: 28-02-2012 21:42:46
Oh echt Ingrid? Wat erg haha, wel fijn dat je schoonzusje zelf wel het gevoel had dat t een knul werd. Die vrouw vd 16w echo was er voor 95% zeker van, ze zei dat ze t raar zou vinden als t niet zo zou zijn, ze doet ook voor VK's de SEO's, dusja ik dacht die zal t wel goed hebben haha. Ik kan er gwn nog steeds niet bij joh, zo raar. Ik heb al een knul, ben zelf niet zo'n meisjemeisje zegmaar, nooit jurkjes gedragen vroeger, ben niet van de smeersels en make up, straks moet ik gaan tutten! Help hahaha
 
Quote
RE: Extra groeiecho ivm buikje baby
Ingrid  schreef op: 28-02-2012 21:45:52
niet elk meisje houd van tutten. oke mijn dochter wel echt een meisje meisje. Maar de dochter van mijn vriendin houd meer van voetbal, hutten bouwen en liever geen roze en jurken.
 
Quote
RE: Extra groeiecho ivm buikje baby
Tamaramvc&f  schreef op: 28-02-2012 21:53:11
haha dat zei ik ook al tegen mn vriend. Maar hij heeft al een dochter en dat is ook echt een meid hoor, jeetje, getuttel met dr haren, clipjes, spelden, al vriest t -20 ze moet en zal een jurk aan hahaha
 
Quote
RE: Extra groeiecho ivm buikje baby
Tamaramvc&f  schreef op: 28-02-2012 22:23:14
Nouja t belangrijkste is natuurlijk t buikje van de kleine, als die maar goed is over 4 weken vind ik alles prima, Hoop zo dat ze verkeerd gemeten heeft. Blijft nog wel spannend de komende weken....
 
Quote
RE: Extra groeiecho ivm buikje baby
Deborah Mv Priscilla
,levi,stan
  schreef op: 04-03-2012 12:02:18
Ik heb meerdere groeiecho's gehad.
Klopte nooit wat van. Stan zou een gemiddeld kindje worden. Met de hand was duidelijk wat anders te voelen. Hij was 4700 gram.

Ik kan mij voorstellen dat je zorgen maakt. Maar het helpt niks. Niet elk kind groeit precies op een lijntje. Denk voldoende aan jezelf. Meer kun je niet doen tot de groeieecho.
 
Quote
RE: Extra groeiecho ivm buikje baby
Tamaramvc&f  schreef op: 05-03-2012 21:25:14
Dankjewel Deborah. Probeer me geen zorgen te maken, maar de harde buiken worden nu ook frequenter, vannacht de hele nacht, terwijl je dan niks doet en in rust bent, werd er steeds wakker van, was een rotgevoel. Ik wil gewoon genieten en niet steeds harde buiken hebben en me ook daardoor zorgen maken...
 
Quote
RE: Extra groeiecho ivm buikje baby
Marina  schreef op: 31-05-2016 09:15:45
En wat is het geworden uiteindelijk .en is het allemaal goed gekomen ?
 
Quote
Navigatie


Reageren op Extra groeiecho ivm buikje baby
Naam
Bericht