Menu
 

Topic:

Eetbuien, dipjes etc

Ff Zo  schreef op: 28-02-2012 19:31:29
Aangezien ik dit met niemand durf te bespreken plaats ik het liever anoniem hier. Ik zit in een moeilijke periode van zieke kinderen al zo'n 2,5 maand af en aan, al zo'n 1,5 jaar niet meer door kunnen slapen ivm BI in zwangerschap en een baby welke elke nacht minstens 4 x komt, en dan nog grote veranderingen in m'n leven waar ik belangrijke beslissingen moet maken en door die stress ben ik in een dip beland.
Ik heb echt enorm last van eetbuien. Ik ga dan aan de pakken Mars beginnen en voor ik het doorheb, is het al weer op. Niemand ziet het want ik heb maat 38 maar ik schaam me diep. Ik ben gewoon ook zo moe, zoooooooo vreselijk moe. Waarom ik het schrijf, geen idee, maar ben gewoon op. Komende week heb ik gelukkig wat hulp, maar ja als de kids ziek zijn weet ik niet of dit zo verstandig is. Ik kan ook helemaal niet meer aardig zijn, lontje is erg kort momenteel tegen ze en vind het zo erg dat ik dan zo lelijk gedaan heb.
 
Quote
Navigatie
RE: Eetbuien, dipjes etc
Linn03  schreef op: 28-02-2012 19:39:00
jeetje pittige tijd dus,en dan ook nog slaap te kort.
mss is het een idee om de marsen enzo niet meer in huis te halen,en het patroon proberen te verbreken door dan gezonde dingen te eten.succer ermee.weet hoe moeilijk die vreetbuien zijn.
 
Quote
RE: Eetbuien, dipjes etc
Sun  schreef op: 28-02-2012 19:49:29
Ik ken het.... Maar weet daardoor ook dat je juist door het onregelmatig eten en veel suiker eten je heel moe gaat voelen omdat je bloedsuikerspiegel zo schommelt. Zou je de kinderen uit logeren kunnen doen volgende week of zo? Dan kan je even goed bijslapen en een plan maken om regelmatig te sporten? Van sporten krijg je echt meer energie ook al moet je er niet aan denken. Dan ga je vanzelf minder eten. Starten met een avondwandeling bijvoorbeeld? Succes meid! Sowieso is het bijna voorjaar en dan heb je meer energie en zijn de kids niet meer zo snel ziek. Kan je lekker op een bankje in het zonnetje zitten terwijl de kids zich aardig vermaken.
 
Quote
RE: Eetbuien, dipjes etc
Ff Zo  schreef op: 28-02-2012 20:48:01
Dank jullie wel, een van de kids gaat komende week elders logeren, dus dat scheelt. En idd ik houd van sporten (vooral Bodupump en combat) maar dat kan ik financieel nu niet veroorloven. Ik wil graag meer gaan fietsen maar moet nu dus gaan sparen voor een fietskar oid. Als ik nou is eindelijk is mijn kinderwagen zou verkopen op Marktplaats.
 
Quote
RE: Eetbuien, dipjes etc
Linn03  schreef op: 28-02-2012 21:00:49
Sporten zou je ook in een park kunnen doen,opdrukken op een bankje enzo,trapje op en af rennen,optrekken aan deurpost.Plus dat je er buitenlucht bij hebt,ook heerlijk.
Mss een hometrainer aanschaffen(als je dat leuk vind)
haha moet je mij horen,spoor jou aan en zelf stel ik het al weken uit
 
Quote
Navigatie


Reageren op Eetbuien, dipjes etc
Naam
Bericht