Menu
 

Topic:

Bereiding avondpapje (fles)

Jessmveliah  schreef op: 17-02-2012 22:16:48
Hallo dames!

Vanavond heb ik voor het eerst Eliah het dromerig avondpapje van bambix gegeven. Normaal gesproken krijgt hij 210/7 kv (240cc) met 3 scheppen rijstebloem. Bij het dromerig papje moest ik 160/7 doen maar toen kwam ik op 190cc totaal, dus 50cc minder. Nu heb ik er extra water en schepjes bijgedaan omdat ik bang was dat het te weinig zou zijn maar is dat eigenlijk wel de bedoeling? Ik heb al een flinke vent, maar overvoeden is natuurlijk ook niet de bedoeling!
 
Quote
Navigatie
RE: Bereiding avondpapje (fles)
_sas_  schreef op: 17-02-2012 23:00:25
Ik zou niet gaan knoeien met de verhoudingen eerlijk gezegd. Dan zou ik ervoor kiezen om bijv. nog een klein flesje gewone voeding na te geven. Mijn zoontje krijgt 's ochtends ook pap (van een bordje dat wel) en dan drinkt hij ook nog melk uit de fles.

Avondpapje krijgt hij heel soms (ik vind het erg zoet spul, dus het is meer een extraatje hier), maar dan uit een bordje.
 
Quote
RE: Bereiding avondpapje (fles)
Jessmveliah  schreef op: 17-02-2012 23:07:32
Hoi!

@_sas_ bedankt voor je reactie! Ik heb ook eerst berekend hoeveel ik erbij zou moeten doen. Ik denk ook dat ik anders maar gewoon weer terug ga naar rijstebloem. Mijn zoon slaapt nu gewoon de nacht door, dan zie ik het toch niet zitten om dat straks weer anders te hebben omdat hij honger heeft
 
Quote
Navigatie


Reageren op Bereiding avondpapje (fles)
Naam
Bericht