Menu
 

Topic:

Ik “moet” van mezelf naar 5 supermarkten

Mommylife_jt  schreef op: 09-04-2022 20:30:04

Ik heb in mijn woonplaats een Vomar een AH en een Lidl. Waar ik werk zit een DekaMarkt een AH en een Aldi. Zondagsavonds neem ik de aanbiedingskrantjes door en daar baseer ik het weekmenu op. Als ik gewerkt heb ga ik langs de supermarkten daar, en als ik vrij ben wandel ik langs de supermarkten in mijn woonplaats. De Vomar zit dan nog aan de andere kant van de stad, dus ik ga de ene vrije dag naar die en de andere vrije dag naar de Lidl en AH want die zitten tegenover elkaar.Ik vind hier het brood lekker en daar hebben ze extra grote aardappelen, hier vind ik het beleg weer lekkerder, en daar hebben ze altijd 2 voor zoveel op dat artikel. En als je dan alles gehad heb hebben sommige supermarkten ‘s weekends weer àndere aanbiedingen!😵‍💫

Nou was dit al een beetje ernstig, nu is er een Jumbo bij gekomen, in de hoek van de AH en Lidl! Ik word gek denk ik haha. Toen dacht ik nog heel enthousiast ohhh dan is dat eindelijk voorbij dat ik naar al die winkels ga, ik ga gewoon voortaan altijd naar de Jumbo!

Maar nu ik dit verhaal aan mensen vertel zeggen ze dat de Jumbo juist duur is. Ja maar ja hij heeft wel echt alles. Maar dan begin ik alweer “tja als ik bij de Jumbo ben zitten de Lidl en de AH echt vlakbij….. en als ik vrij ben en ik ga toch beetje doelloos wandelen, kan ik toch even langs de Vomar, als ze een leuke aanbieding hebben..? En als ik na me werk naast een Dekamarkt sta kan ik die aanbiedingen toch ook wel even meepakken….

Uiteindelijk kwam ik vorige week een vriendin van vroeger tegen, iemand waar ik bewust mee gebroken heb omdat ze gewoon (laten we zeggen) niet goed voor mij was. Ik liep echt tegen d’r aan dus ik ontkwam niet aan een hoi hoi. Dus ik zeg een beetje giechelend “het is toch wat hè, ik kom langs 4 verschillende supermarkten, en nou komt er ook nog een Jumbo bij hihihihihi!” en ze zegt echt zo een beetje neerbuigend, kijkend-op-d’r-boodschappenlijstje; “meid als je daar allemaal tijd voor hebt….!” Ik wist meteen weer waarom ik met haar gebroken had. Maar een paar dagen later zei iemand anders zo’n beetje hetzelfde…!!Maar….. als je er nou toch in de buurt komt….. en ze hebben echt goede aanbiedingen, 1+1 gratis enzo…… Ik heb geen hekel aan boodschappen doen hoor, zoals sommige mensen, ik vind het wel leuk. Maar er gaat idd een hoop tijd in zitten, en of het nou uiteindelijk veel scheelt….. Wat vinden jullie hiervan, en hoe doen jullie dit?

Kijk als ik 1 supermarkt in mijn buurt zou hebben en er verder echt voor om zou moeten rijden zou ik ook niet zo moeilijk doen. (denk ik 😇)

 
Quote


Reageren op Ik “moet” van mezelf naar 5 supermarkten
Naam
Bericht