Menu
 

Topic:

Museum more in Ruurlo

Mv E.l.s  schreef op: 24-07-2019 23:55:39
Mijn dochter wil graag naar museum More in Ruurlo. Wij wonen er dichtbij dus geen probleem. Ik ben totaal geen musea bezoeker en heb totaal geen kaas gegeten van Carel Willink, zijn schilderijen etc. Ik weet niet eens hoe ik me moet gedragen in een museum haha. Gewoon langs de schilderijen lopen, kijken en weer door? Stel me nl. voor dat er allemaal mensen zijn die daar heel interessant lopen te doen, en dan kom ik aan haha. Ik vind het wel leuk hoor, maar vroeg me dit zo af. 
 
Quote
Navigatie
RE: Museum more in Ruurlo
Mvl&d  schreef op: 25-07-2019 19:43:50
Nou, je hebt ze er wel bij. Van die zie mij eens interessant doen types. Maar die zijn dus lachwekkend. Net van Kooten en de Bietypetjes. Daar kun je dus juist later met je dochter ontzettend om lachen!

Ik ken het museum niet en ben ook geen fervent museumbezoeker maar zo heel en af komen we wel eens spontaan in een museum terecht. En dan heb ik niet het idee dat ik me op een bepaalde manier moet gedragen.hoor, Gewoon lekker rondkijken en als je iets opvalt het hardop zeggen. Leuk om te doen met je dochter! Misschien kan zij je juist wel meer erover vertellen
 
Quote
RE: Museum more in Ruurlo
Mv E.l.s  schreef op: 01-08-2019 23:27:09
Dank je wel voor je reactie!
inmiddels zijn we geweest en het was echt ontzettend leuk. Er liepen wel wat, voornamelijk oude, dames rond die me deed denken aan van Kooten en de Bie, maar over het algemeen heel normaal. Mijn dochter heeft genoten, mooi om te zien, 17 jaar en zo breed georiënteerd en geïnteresseerd. Kan ik nog heel wat van leren.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Museum more in Ruurlo
Naam
Bericht