Menu
 

Topic:

Brandend maagzuur... angstig

Anoniempje  schreef op: 10-08-2018 22:07:08
Ik heb nu al een dikke 1.5 week maagzuur klachten. Eerst herkende ik het niet zo, had soms wel t zuur maar dat was niet de hele dag. Toch ben ik er wel naar van. 
Ben al bij huisarts geweest en ik moet me van hem niet te veel zorgen maken. Het kan door stress komen ( ben wel gespannen de laatste tijd) 
Voel me soms ook misselijk , weinig eetlust en pijn op de borst.  De klachten blijven ondanks ik een maagbeschermer gebruik.

Iemand hier die dit herkent? Hoe kom ik ineens aan deze klacht en gaat het ooit nog weg?
 
Quote
Navigatie
RE: Brandend maagzuur... angstig
Anno  schreef op: 11-08-2018 09:30:18
Ik heb toevallig paar weken geleden ook 1,5 week de hele dag brandend maagzuur gehad. Ik kon toen ook niet naar het toilet en via google kwam ik erachter dat verstopping ook klachten als brandend maagzuur kan geven. Kan dit aan de hand zijn? 
Verder heb ik regelmatig brandend maagzuur na het eten van bepaald voedsel, maar dan heb ik dat eigenlijk alleen in de nacht. Dit keer dus 24 uur per dag en ik maakte me ook wat zorgen , maar nadat de verstopping over was was het brandend maagzuur ook verdwenen.

Beterschap!
 
Quote
RE: Brandend maagzuur... angstig
Sammie  schreef op: 11-08-2018 09:42:34
Mijn lichaam maakt teveel maagzuur aan, dus ik herken je klachten heel goed. Die komen echt door dat maagzuur. Heb wel eens gedacht dat ik last van mijn hart had, maar zodra ik de juiste maagzuurremmer (maagbeschermer) had, was het over. Dus ga terug naar je huisarts en vertel hem dat je medicijn niet voldoende helpt. Er zijn nog een heleboel andere middelen.

En je klachten kunnen komen van stress, of van een reactie op bepaalde levensmiddelen. Of gewoon door je eigen lichaam veroorzaakt worden.
 
Quote
RE: Brandend maagzuur... angstig
Juudje  schreef op: 12-08-2018 17:06:52
Misschien adem je verkeerd ik heb t ook wel eens als ik (vaak onbewust) wat hyperventileer. 
 
Quote
Navigatie


Reageren op Brandend maagzuur... angstig
Naam
Bericht