Menu
 

Topic:

sinterklaasjournaal

Nina1  schreef op: 18-11-2011 11:24:40
heerlijk het sinterklaasjournaal is weer begonnen. vind het zelf ook erg leuk om te kijken. hier worden de afleveringen telkens weer bekeken.....soms tot vervelends toe van mama...

vind dat de nieuwe sint het erg goed doet. dacht na bram v.d. vlucht dat word nog wat om die te evenaren maar hij doet het erg leuk en goed. fijne stem om naar te luisteren.

wie weet trouwens hoe dat liedje heet die ze in dordrecht zongen van welkom welkom welkom sinterklaas welkom zwarte piet...... vind het zo'n heerlijk vrolijk liedje!! de jongste zingt het steeds mee maar kan het nergens vinden!
 
Quote
Navigatie
RE: sinterklaasjournaal
Angelique  schreef op: 18-11-2011 11:49:11
jaa heerlijk he
vind het erg jammer van bram maar vind dat ze een suoer vervanger hebben daar kan ik wel aan wennen al zou het nooi de sint zijn voor mij
 
Quote
RE: sinterklaasjournaal
Minou  schreef op: 18-11-2011 12:40:06
Wie is ook alweer de vervanger? Ben het even kwij, maar hij doet het super!
 
Quote
RE: sinterklaasjournaal
Dani  schreef op: 18-11-2011 12:46:38
Stefan de Walle, vooral bekend als zoon Kees uit de tv-serie Flodder.
 
Quote
RE: sinterklaasjournaal
Irma Mv T En B  schreef op: 18-11-2011 12:48:47
Ik weet niet hoe hij heet maar het is kees van Flodder.
Zoon lief (7 jaar) zat Flodder te kijken en zei, hé mam die meneer loopt net als Sinterklaas en zijn stem klinkt ook zo.
Oeps voorlopig geen Flodder meer.
Zoon lief heet ADHD en ASS en let erg goed op kleine dingen.
Zo was vorig jaar de echte Sinterklaas op school want jij hebt de zelfde kleur ogen als die op tv komt.
Ook vertelden hij tegen Sinterklaas tv maakt echt dikker hé.
 
Quote
RE: sinterklaasjournaal
Angelique  schreef op: 18-11-2011 12:49:45
Stefan de Walle

beter bekend als kees uit flodder 
Quote
RE: sinterklaasjournaal
Angelique  schreef op: 18-11-2011 12:51:23
hmmm die laatse ff over
 
Quote
RE: sinterklaasjournaal
Jolanda1974  schreef op: 18-11-2011 13:10:20
Ik ben ook helemaal gewend aan de "nieuwe" sint. Vind ook de woordspelingen erg leuk Wij zitten elke dag vroeg te eten om op tijd klaar te zijn voor het sinterklaasjournaal. geweldig! En dan na sinterklaas meteen door met Kerst met Linus haha

 
Quote
RE: sinterklaasjournaal
Fruitsalade  schreef op: 18-11-2011 13:48:01
Heerlijk he, het sinterklaasjournaal. Ik neem ze allemaal op, zodat ik ze zelf ook weer terug kan kijken. Thiuri van net 3 jaar vind het helemaal geweldig. Het is pies voor en pies na. Heerlijk. Hij gaat er nu ook echt voor zitten. Het schoen zetten gaat ie nu ook leuk vinden. Heerlijk om er zo mee bezig te zijn.


Ik vond het trouwens heel erg dat Bram er mee stopte, ik heb flink zitten huilen, maar ik vind dat ze een goede keus gemaakt hebben met Stefan. Inderdaad, wat angel zeg, hij is niet DE sinterklaas, maar hij komt er goed in de buurt! Voor mij is hij een prima vervanger en wennen we er echt wel aan! Ik hoop dat hij het net zo lang volhoudt als Bram, want hij heeft echt hele leuke humor. Hij heeft, naar mijn idee, ook echt heel goed gekeken naar hoe hij het deed en vang hem goed op.Ben trouwens wel erg nieuwsgierig naar de verloren Piet en of het boek nog op tijd vol komt met de laatste naam!

Hebben jullie trouwens wel allemaal je naam in het boek laten zetten!!!!!
 
Quote
RE: sinterklaasjournaal
Nina1  schreef op: 18-11-2011 14:04:29
ja hoor zelfs 2x!! haha alle vriendjes die hier kwamen moesten er ook in.
en idd de woordspelingen zijn ook leuk! ik ben hier niet voor het eerst! hahaha
hij is wel iets enthousiaster.
zoonlief heeft het nog niet door, is autist, maar let ook op alle details. wel zei hij hij heeft een andere mijter.

vandaag kwam hij met zijn vriendje naar buiten en hadden ze de discussie dat zwarte piet gesminkt was. tenminste dat zei zijn vriendje. fijn....en dat waar allemaal kleuters langslopen! red je daar maar eens uit. maar zoonlief was heel stellig: nee hoor dat komt echt door de kachel. kom maar eens bij ons thuis en veeg maar eens met je hand aan de ruitjes van de kachel dan word je wel zwart! of niet mama?! tuurlijk jongen! als jij het zegt! (tja...hoe moet de piet door zo'n dunne buis?!?!?! of zijn er super magere pieten?!?!?!)
 
Quote
RE: sinterklaasjournaal
Nina1  schreef op: 18-11-2011 14:43:00
hahaha zit ik hier net te lezen. foto sint in beeld. staat zoonlief ineens naast me. tja toen kon ik niet meer omhoog scrollen want dan moest ik langs de andere foto's. heel snel dicht geklikt dus.... he de sint zei hij nog. hij heeft echt een gouden telefoon mam!
 
Quote
Navigatie


Reageren op sinterklaasjournaal
Naam
Bericht