Menu
 

Topic:

Overtrek voor aankleedkussen

Ikmaria  schreef op: 04-03-2018 17:09:34

Ik heb thuis 2 aankleedkussens. Eentje beneden op een commode die in de woonkamer staat (best wel een stevig exemplaar van het merk Bébé-Jou, was ook niet zo goedkoop trouwens) en een op de commode in de badkamer. Dit heb ik eens heel goedkoop op de kop kunnen tikken en er staat ook geen merk op. Op zich is het nog behoorlijk goed, de vulling is wat dunner geworden en de randen wat losgekomen, maar het doet zijn werk nog . Het is 65 cm breed en 75 cm lang (beetje vierkant dus) en valt hierbij eigenlijk een beetje buiten de standaardmaten waardoor ik er niet zo makkelijk een overtrek voor vindt. Ik heb wat rond gegoogeld en vond op heel wat informatie over aankleedkussens zelf, maar niet over overtrekken. De meeste zien er trouwens ook niet zo leuk uit. Persoonlijk hou ik wel van iets met leuke of schattige dingetjes op. Iemand tips waar ik deze (goedkoop) kan kopen? Internet of winkels, maakt niet uit. Oh ja, met naald en draad ben ik niet zo goed, dus zelf eentje maken is geen optie 

 
Quote
Navigatie
RE: Overtrek voor aankleedkussen
Chloe  schreef op: 04-03-2018 22:10:27
Als je voor deze maat geen overtrek kan vinden en je wil er per sé een overtrek om, zou ik lekker bij Hema of Prénatal een nieuw kussen +overtrek kopen. Die dingen zijn toch niet zo duur?.. Ik deed er trouwens echt geen overtrek om, gewoon een hydrofiel luier erop of als ze uit bad kwamen de badcape. Die kan je te minste makkelijk in de was gooien..
 
Quote
RE: Overtrek voor aankleedkussen
Bepje  schreef op: 04-03-2018 22:55:43
Ik dacht dat ik ooit zoiets bij de hema heb gekocht maar dat is lang geleden, minstens 12 jaar. Een handoek erop, is dat wat ? Ook makkelijk verwisselen om te wassen. Tot mijn schande moet ik bekennen dat ik dat ding nog zelden gebruikt heb ook, deed het op de bank en later op mijn knieen, konden ze niet ontsnappen.
 
Quote
RE: Overtrek voor aankleedkussen
Ma  schreef op: 05-03-2018 09:54:47
Ik kocht van die badstof hoezen van de hema. Toen in meer kleurtjes te krijgen volgens mij,  had er eentje extra, kun je even wisselen als het even niet goed is gegaan. Misschien hebben ze die nu ook wel in een leuk printje? Die dingen rekten destijds volgens mij zo over de bebe jou.  Een handdoekje doet inderdaad ook wonderen. is ook makkelijk in de was te gooien. Als je niet schattig kunt vinden, kun je er natuurlijk voor de leuk nu ook een schattige hydrofielen luier over heen leggen. Die heb je wel in leuke printjes en kleurtjes.
Als die afwijkende maat een dure hoes oplevert kun je beter even bij de hema kijken of op marktplaats..dan kun je de hoezen er waarschijnlijk zo bij krijgen!
 
Quote
Navigatie


Reageren op Overtrek voor aankleedkussen
Naam
Bericht