Menu
 

Topic:

nieuwbouw

Mvsj  schreef op: 27-10-2017 11:48:58

Wie kan mij meer vertellen over waar je nou begint als je een nieuw huis wil bouwen.


We hoorden via via dat er bouwgrond te koop komt (niet bouwrijp) op een plek waar wij graag wonen. de woningen daar zijn niet te koop of te duur tot nog toe. Dus zijn we ons aan het verdiepen in nieuwbouw.

Dus zonder project, gewoon zelf stuk grond kopen, aannemer huis laten bouwen en afwerken.

 
Quote
Navigatie
RE: nieuwbouw
Rianne74  schreef op: 27-10-2017 15:26:56
Toevallig zijn wij bezig met zelfbouw. Pff wat er allemaal niet bij komt kijken.... Gelukkig zit man in dat wereldje ;-)
Wij hebben een bestaand huis met veel grond aan het water gekocht en gaan dat begin volgend jaar slopen en dan nieuw bouwen. Zijn nog niet helemaal uit het ontwerp. er is al wel archeologisch onderzoek gedaan, even als bodem onderzoek en er was nog iets.
Ik hou me meer bezig met vind ik het mooi/praktisch... En ben al op pad geweest voor een keuken, zonwering ed. haha

Succes!


 
Quote
RE: nieuwbouw
Anon  schreef op: 27-10-2017 17:37:12
Wij wonen nu een jaar in ons eigen gebouwd huis. Het is leuk om te doen maar ook heel intensief. Hou er rekening mee dat je flink extra kosten hebt als de grond niet bouwrijp is. Er zijn veel onderzoeken nodig om een bouwvergunning aan te vragen en dat kost flink wat geld. Je kan een standaard woning kopen of een architect maakt een ontwerp. Dat kan je zo duur maken als je wilt. Sommige aannemers nemen je alles uit handen maar daar betaal je ook voor. Kijk goed naar het bestemmingsplan. Daarin staat precies wat je mag bouwen en ook  wat niet. 

 
Quote
Navigatie


Reageren op nieuwbouw
Naam
Bericht