Menu
 

Topic:

3-jarige krijgt wildplasboete

Marimammavanalec  schreef op: 15-02-2012 09:20:02
3-jarige krijgt wildplasboete

AMSTERDAM - Een 3-jarig jongetje heeft in Amsterdam een bekeuring van 120 euro gekregen voor wildplassen.


De moeder van het ventje is des duivels, maar wil niet met haar naam in de krant omdat ze bang is dat de agent haar dan vaker zal gaan pesten.

De peuter liep met zijn moeder van de peuterspeelzaal naar huis toen hij werd overmand door zijn opspelende blaas. Omdat het jongetje het echt niet op kon houden, liet de moeder hem op straat plassen. Net op dat moment kwam de motoragent de hoek om scheuren.

 
Quote
Navigatie
RE: 3-jarige krijgt wildplasboete
Jolanda1974  schreef op: 16-02-2012 18:51:33
Van een onzer verslaggevers
AMSTERDAM - De moeder die van de Amsterdamse politie een boete zou hebben gekregen omdat haar 3-jarige zoontje op straat plaste, blijkt het verhaal uit haar duim te hebben gezogen om geld van een kennis los te troggelen.


De vrouw hing binnen haar familie en vriendenkring het zielige verhaal op dat haar zoontje, die kampt met blaasproblemen, op straat had geplast en dat een motoragent dat met een boete van 120 euro had bestraft. Zij vond een kennis bereid dit geld aan haar te betalen.
Nadat heel Nederland verbolgen over de Amsterdamse politie heen viel, biechtte de moeder vandaag uiteindelijk tegenover De Telegraaf de ware toedracht op. Voor de hoofdstedelijke agenten had de leugen van de vrouw vervelende gevolgen, want zij werden op straat voortdurend geconfronteerd met burgers die ze verweten alleen op plassende kinderen te jagen.
 
Quote
RE: 3-jarige krijgt wildplasboete
Anonu  schreef op: 16-02-2012 18:56:22

Quote Anonu:


en om heel eerlijk te zijn vind ik het een broodje aap verhaal .




geeft mijzelf een schouder klopje
 
Quote
RE: 3-jarige krijgt wildplasboete
Marimammavanalec  schreef op: 16-02-2012 19:01:09

Quote Anonu:
[...]


geeft mijzelf een schouder klopje



ik jou ook
 
Quote
Navigatie


Reageren op 3-jarige krijgt wildplasboete
Naam
Bericht