Menu
 

Topic:

Prinsesjes WA en Maxima naar Gymnasium

Jo  schreef op: 21-08-2017 11:48:58
Vandaag zag ik een filmpje dat Alexia voor het eerst naar de 1e van het Gymnasium gaat net als Amalia 2 jaar geleden.
Wat ik zo wonderbaarlijk vind is dat alle prinsen en prinsessen vaak hele hoge opleidingen doen en studeren, zouden ze allemaal zo slim zijn of krijgen ze veel bijles??
Gewoon iets stom wat ik me ineens afvroeg.
 
Quote
Navigatie
RE: Prinsesjes WA en Maxima naar Gymnasium
Jen9  schreef op: 24-08-2017 20:19:20
Tuurlijk, maar je kan nooit alles eruit halen wat erin zit, het is maar waelk gedeelte je belangrijk vindt....
Mijn zoon wil muzikant worden, prima, dat betekent een uur oefenen per dag, naast zijn huiswerk, wat hem ook tijd kost. Maar hij is zo gedreven... Daarom vind ik belangrijker er met de muziek eruit te halen wat er in zit als op een ander vlak...  Of hij muzikant wordt, geen idee, de kans is klein.. dat vertellen we hem ook.. maar ik wil hem zijn kansen niet ontnemen en er is gelukkgi nog meer te doen in de muziek. Verder leren ze op deze school ook ondernemen, dus als hij dat wil.. prima...

Onze jongste, volgens school ook hb, maar wij willen hem niet laten bestempelen, we vinden t ook niet boeiend.. hij heeft er geen last van,  wil ook biologg worden, t liefst in een ver buitenland, of dierenarts gecombineerd met vee-arts.. Allemaal prima, en idd dan moet je je best doen.

Maar allereerst, zorg dat je doet wat je leuk vindt.. dat is veel belangrijker dan iets op hoog niveau doen... Worden ze gelukkiger als vuilnisman dan hoop ik van ganser harte dat ze dat gaan doen.


 
Quote
Navigatie


Reageren op Prinsesjes WA en Maxima naar Gymnasium
Naam
Bericht