Menu
 

Topic:

Natuurlijk ruikende luchtverfrisser

Mv E.l.s  schreef op: 31-07-2017 23:37:04
Ik ben altijd bang dat onze hal naar hond ruikt, daarom ben ik op zoek naar een luchtverfrisser, maar welke? Zo'n ding in het stopcontact vind ik te onnatuurlijk, die stokjes van rituals erg lekker, maar elke paar maand 25 euro vind ik teveel, stokjes van andere merken ruik ik nooit goed. Hebben jullie tips?
 
Quote
Navigatie
RE: Natuurlijk ruikende luchtverfrisser
Mv E.l.s  schreef op: 31-07-2017 23:39:55
Hal is niet een echte hal, meer bijkeuken, achter-ingang portaaltje, haha, weet niet hoe ik het noemen moest 😂
 
Quote
RE: Natuurlijk ruikende luchtverfrisser
Jen9  schreef op: 01-08-2017 07:14:35
Misschien iets van l'occitane? Ik houd zelf niet van huisparfums/stokjes, zelfs niet die van rituals.. dus heb t niet geprobeerd... Maar ben dol op veel andere producten van l'Occitane....  
 
Quote
RE: Natuurlijk ruikende luchtverfrisser
Proestie  schreef op: 01-08-2017 07:32:49
Ken je Lampe Berger? Dat is een soort olielamp waar je vloeistof in doet. De vloeistof neutraliseert de geur in je huis. Je hebt neutrale vloeistof maar ook met geur. Ik vind de geur vloeistof vaak vrij heftig, daarom meng ik hem altijd met de neutrale. 

Gerelateerde afbeelding
 
Quote
RE: Natuurlijk ruikende luchtverfrisser
Chloe  schreef op: 01-08-2017 08:21:46
Goede vraag, heb hetzelfde probleem. Ook nog niet het ideale spul gevonden. Krijg meestal
hoofdpijn van al die luchtjes, dus ik lees mee! 
 
Quote
RE: Natuurlijk ruikende luchtverfrisser
Vera  schreef op: 01-08-2017 08:53:27
Ik heb van de Hema de 'linnen' geurkaars. Niet te overdreven en het ruikt naar schoon wasgoed. Ik word er zo blij van...
 
Quote
RE: Natuurlijk ruikende luchtverfrisser
Spatje  schreef op: 01-08-2017 09:31:30
Hier hetzelfde met 2 honden en vochtig weer.  Ik steek elke dag 1 uur lang mijn yankee candle aan en niks meer te ruiken.  Yankee is duur , ik gebruik de taartjes op een oliebronnen.  1.95 per stuk en hebben 25 branduren oftewel geururen.  Is een natuur product. 
 
Quote
RE: Natuurlijk ruikende luchtverfrisser
Debbel79  schreef op: 02-08-2017 14:40:34
Mijn ervaring is dat je ALTIJD ruikt dat er een hond in huis woont. 
Wij hebben geen hond, maar zodra ik bij iemand in huis kom met een hond, ruik ik dat gelijk. Hoe schoon het ook is, of hoeveel luchtverfrissers er ook zijn om te maskeren. 

Mijn ervaring is ook, dat de meeste hondenbezitters dat ontkennen. Ze ruiken het zelf wrs niet meer, maar echt.. je ruikt het altijd. 
En dat geeft overigens niet, je hebt "ruiken" en stinken. 
Groot verschil. 

Als je dan toch wilt maskeren dan zweer ik bij de geurmelts van bolsius. Die ruiken super goed, maar zien niet echt "natuurlijk" te noemen. Misschien hebben ze die wel in het assortiment hoor, maar ik heb altijd de wat zwaardere luchtjes. 
Misschien is de "White linnen" wat?



 
Quote
RE: Natuurlijk ruikende luchtverfrisser
Amymv2  schreef op: 03-08-2017 21:20:35
Het beste dat je kunt doen is etherische olie kopen en dat in een diffuser doen. Het ruikt heerlijk en is ook nog gezond voor je. Alle andere geurbranders/kaarsen/stekkers zijn synthetisch en gewoon slecht voor je.
 
Quote
RE: Natuurlijk ruikende luchtverfrisser
Amymv2  schreef op: 03-08-2017 21:28:06
Nog even op mijn vorige reactie, bij de tuinen nu holland and barret hebben ze hele goed olieen en een grote keuze. Ook wel van goede kwaliteit.
 
Quote
RE: Natuurlijk ruikende luchtverfrisser
Lientjex  schreef op: 30-08-2017 20:27:45

Wij hebben ook een hond (en drie katten). En ja, ook bij ons ruikt het naar hond (vooral als ik een blokje om ben gegaan in de regen) en eerlijk gezegd zou ik het niet anders willen. Ze maakt deel uit van het gezin, heeft een specifieke geur en zorgt voor heel wat gezelligheid in huis. Dat betekent echter niet dat iedereen die bij ons op visite komt moet houden van de geur van onze hond. Daarom zet ik in de hall zo’n automatische verstuiver. Zo heeft onze visite niet meteen door dat het naar hond ruikt en eenmaal ze in de woonkamer zijn hebben ze toch al de geur van die verfrisser in hun neus. Beetje sjoemelen mag toch? Voor ons hoeft zo'n verfrisser helemaal niet natuurlijk te ruiken, dat doet de hond al 

 
Quote
Navigatie


Reageren op Natuurlijk ruikende luchtverfrisser
Naam
Bericht