Menu
 

Topic:

muizen !!

Mamami  schreef op: 20-06-2017 15:51:27
Hallo meiden, we hebben muizen in huis en ik word en gek van. Ik hoor ze en ruik ze, zeker met dit warme weer stinkt het verschrikkelijk naar muizenurine. Ik heb al 2 bedrijven laten komen en al heel veel geld uitgegeven maar ze zijn nog niet weg. Ieder bezoek kost 68 euro en ze stelden voor om iedere week te komen, dit wordt me te gek, heb al honderden euro's uitgegeven en het heeft niks geholpen. Gif, vallen, electrisch verjagen, het heeft allemaal geen nut. Ze leven tussen het plafond van de eerste verdieping en de zolder en de spouwmuren. Ik hoor ze rennen. Onze kat doet wat ze kan om ze te vangen, maar ze zijn zo snel op zolder.
Vorig jaar bijna brand gehad omdat ze aan een verdeeldoos hadden geknaagd.

Onze buren zeggen nergens last van de hebben, maar daar geloof ik niks van omdat dit oude huizen zijn en ze gewoon over de balken en de spouwmuren naar een ander huis kunnen.

Iemand nog enig idee wat ik zou kunnen doen ??
 
Quote
Navigatie
RE: muizen !!
Cindy Mv F&f  schreef op: 20-06-2017 19:18:59
Ik had toen wij een plaag hadden pepermunt olie gestrooid.. Dit een paar keer,sindsdien geen last meer... Of het toeval is weet ik niet
 
Quote
RE: muizen !!
Myriamr  schreef op: 20-06-2017 20:50:12
Verhuizen?
 
Quote
RE: muizen !!
Ma Dalton  schreef op: 21-06-2017 09:15:48
In mijn gemeente kan dit kosteloos via de ongediertebestrijding. Gaat op voor ratten en muizen. Misschien het nakijken waard. En misschien kunnen zij ook met de buren praten?
 
Quote
Navigatie


Reageren op muizen !!
Naam
Bericht