Menu
 

Topic:

Toen ze nog klein waren...

Mv5  schreef op: 05-05-2017 20:43:11

Vandaag vrij gehad en eens de zolder op gaan ruimen. Kwam allemaal dingen tegen van de kinderen toen ze nog klein waren. Uiteraard natuurlijk fotoboeken vol lieve leuke schattige en genante kinderfoto's maar ook allerlei schoolwerkjes van vroeger.
Het meest aandoenlijke vond ik het volgende gedichtje, door mijn jongste zelf geschreven en bedacht toen ze in groep vier zat. Was voor moederdag, waar ik absoluut niks mee heb want commerciële onzin, maar dit was toch even een smeltmomentje.


Voor de allerliefste mama

Duizend kusjes, duizend knuffels
Allemaal voor jou
Helemaal voor jou alleen
Omdat ik van je hou

Liefs, I.

Hebben jullie ook nog van die lieve/leuke/schattige of juist genante/hilarische herinneringen van toen jullie kinderen nog 'klein' waren (voor zover ze nu groot zijn; I. was 7 toen ze dit schreef, is nu 13).

 
Quote
Navigatie
RE: Toen ze nog klein waren...
Caatje  schreef op: 06-05-2017 08:54:20
Wij zaten gisteren bji mijn schoonmoeder en toen pakte ze haar digitale camera, die ze bijna nooit gebruikt. Daar stonden nog foto's op uit 2010. De kinderen nog zo klein, het was zo leuk om te zien. En we konden nu ook goed zien dat onze jongste, die nu 2 is, eigenlijk heel veel op haar grote zus lijkt. Heerlijk om dat die oude foto's zo even terug te zien.
ik vond laatst ook nog een werkje voor Moederdag van onze oudste. Had hij gemaakt in groep 3, met een verhaaltje er bij over dat mama zo lekker kon koken, vooral de spaghetti......... en die maakte zijn vader altijd. 
 
Quote
RE: Toen ze nog klein waren...
Nellemv2  schreef op: 06-05-2017 10:51:03
Hier zijn ze nog maar 7 en 5. 
Op Facebook krijg ik regelmatig via mijn herinnering foto's van ze dat ze nog heel klein waren.. iedere keer ga je dan even terug in de tijd..
 
Quote
Navigatie


Reageren op Toen ze nog klein waren...
Naam
Bericht