Menu
 

Topic:

Melden of niet?

Nu Even Zo  schreef op: 17-02-2017 12:36:22
Binnenkort is er een sportwedstrijd. Clubs doen er aan mee, maar je mag je ook als individu inschrijven.

Kind doet mee met de club, op school een heel competitieve klasgenoot die altijd van kind won...tot vorig jaar.... klasgenoot was niet te genieten.
Maar so be it...dat hoort ook bij de sport.

Echter klasgenoot is nu ook ingeschreven, maar ouders hebben klasgenoot jonger gemaakt waardoor klasgenoot in een groep meedoet met allemaalde jongere kinderen... Dus sjoemelen met geboortedatum bij inschrijving.. 

Ik vindt dit geen eerlijke gang van zaken..wat zouden jullie doen?
 
Quote
Navigatie
RE: Melden of niet?
Fransje72  schreef op: 17-02-2017 18:44:13
Hier hebben we naast sportdag nog een sportdag waar verschillende scholen aan meedoen. En daar mogen de leerlingen zelf groepjes maken. En vaak, als het dan om de winst gaat, zie je ineens dat er  heel goede spelers uit andere teams in staan, die vaak ook ouder zijn dan het team wat eigenlijk moet spelen. Maar komt de leiding er achter, worden ze meteen gediskwalificeerd. (Wat dus ook al gebeurd is)
 
Quote
RE: Melden of niet?
Xxx  schreef op: 17-02-2017 18:48:50
Hier hebben ook school toernooien.
- zwemtoernooi (voorjaarsvakantie)
- basketbaltoernooi (herfstvakantie)
- veldvoetbaltoernooi (meivakantie)
- zaalvoetbaltoernooi (kerstvakantie)

We hebben met veldvoetbal ook 1x meegemaakt dat er een ouder kind in stond. Dit is ook door de scheidsrechter opgevallen.  
Het was de enige wedstrijd waar dit was, dus onze school heeft die wedstrijd met 3-0 gewonnen. De tegenstander kreeg nog 1 kans anders werden ze gediskwalificeerd.

Alles wordt door school ingedeeld dus school is verantwoordelijk.
 
Quote
RE: Melden of niet?
Nerise  schreef op: 17-02-2017 20:01:40

Quote Nu Even Zo:
[...]

Ik denk dat het kind.dit zelf niet weet.



Dat zou wel heel raar zijn. Het kind krijgt immers een prijs? (neem ik aan...als het kind wint) Dan wordt er toch een categorie genoemd? En als het kind zo fanatiek is dat het niet tegen zijn verlies kan, dan houdt het dat echt wel in de gaten. 

Hoe oud is het kind en in welke leeftijdsgroep willen de ouders het uit laten komen? Is het een 7 jarige bij de 6 jarigen? of bijvoorbeeld een 9 jarige bij 6-8 jaar als de volgende groep 9-11 jaar is?
 
Quote
RE: Melden of niet?
Mv5  schreef op: 17-02-2017 20:49:18

Wellicht dat ik hierin een naar mens ben, maar ik kan heel slecht tegen onrecht. Dus ik zou er wel wat van zeggen, maar alleen als ik bewijs had, want anders creeer je enkel problemen voor jezelf.
Ik vind het ook bijzonder onverantwoordelijk van de ouders van dit kind. Verliezen en omgaan met teleurstelling moet je leren, dat is belangrijk in het leven. Het is ook maar een spel, dus juist iets waarbij je niet fraudeert, erg laag dit. Is ook niet eerlijk voor andere kinderen. Niet elk middel is geoorloofd om je doel te bereiken.

 
Quote
RE: Melden of niet?
Myself  schreef op: 18-02-2017 14:09:02

In de rol van ouder van een ander kind zijnde denk ik niet dat ik er iets van gezegd had.
Maar als jij vrijwilliger bent van de club die het organiseerd, dan vind ik het een ander verhaal, want dan deel je denk ik met de leiding mee in de verantwoordelijkheid dat het eerlijk verloopt.

 
Quote
Navigatie


Reageren op Melden of niet?
Naam
Bericht