Menu
 

Topic:

Wie herkent hiet iets in?!suiker tekort?

Mo27  schreef op: 13-02-2012 21:47:24
Ryan is nu bijna twee. Zijn hele leventje drinkt hij al heel erg veel. Maar eigenlijk nooit bij stil gestaan.

maar nu sinds paar weken ging ik me eigenlijk beetje zorgen om maken.

Hij dronk altijd al heel veel. als baby al. zijn flessen dronk hij ook heel lang veel. Hij komt nu bijna elke avond nog voor een fles melk.

maar ook overdag vraagt hij continue om drinken. Soms gaan er wel drie tuibekers sap erin. gewoon achter elkaar.

Hij komt nu sinds een paar weken soms ook echt raar uit bed. Dus echt beetje het idee dat hij slap is. dan wil hij niet zitten,blijft maar liggen. ik moet hem echt omhoog zetten anders blijft hij liggen. dan neem ik hem mee naar beneden en dan geef ik hem drinken. lekker zoete limonade en dan zie je hem helemaal opknappen. daarna wil hij dan nog meer drinken.

ook tijdens spelen enzo vraagt hij continue om drinken.

Nou is het zo dat Kyra(6) vroeger ook met deze problemen aan tobben was. Zij werd soms na nacht slapen helemaal niet wakker. was ze helemaal weg. tot dat ik haat dextro in haar wang deed en limo naar binnen kreeg. ik liep toen wel met Kyra in JKZ. Er is eigenlijk nooit een goede rede gevonden waarom ze van die aanvallen kreeg. ze dachten wel aan peutersuikerziekte. maar tegen de 3,5 jaar was het over en heeft ze er nooit meer last van gehad.

ik ga morgen sowieso even naar de HA toe want me angsten komen weer toen net als met kyra. dat waren soms angstige moment. Ik was even benieuwd of mensen dit herkende

 
Quote
Navigatie
RE: Wie herkent hiet iets in?!suiker tekort?
Mamavan2boys  schreef op: 13-02-2012 22:17:10
mijn zoontje had het pas ook die was al sinds 2.5 snachts droog en kwam nooit om te plassen en nu kwam hij snachts om 2 uur en om 6 uur weer om te plassen, ook drinken drinken en opeens in slaap vallen op de bank zittend en niet goed wakker te krijgen. Hij ging sochtends 3x plassen voor hij iets gedronken had, ze urine laten nakijken en vinger prikje maar hij zat juist laag was niet nuchter 4.7. Maar liever zekere voor het onzekere (kom normaal zelden bij de dokter). Mijn zoontje is 4 jaar. Stomme is dan dat het gedrag de dag erna ineens veel minder was, en dacht bij mezelf had ik het nu nog maar langer aangekeken, maar dat vond ik een beetje eng als het toch suikerziekte zou zijn geweest..

Sterkte hoop dat je snel duidelijk hebt!
 
Quote
RE: Wie herkent hiet iets in?!suiker tekort?
Katinka Mv 2 Zonen  schreef op: 13-02-2012 22:47:12
Het lijkt me erg verstandig hem na te laten kijken door de huisarts. Ondertussen kun je hem overdag eens probere water of thee (zonder suiker) te geven en kijk hoe hij daarop reageert. Veel drinken kan ook gewenning zijn (altijd en overal een tuitbeker binnen bereik, overigens ook slecht voor de tandjes) Maar goed, als hij dan ook zo slapjes wordt is het minder beangstigend dan 's nachts.

Mijn oudste zoon drinkt ook veel, maar uitsluitend water en melk (hij wil niks anders) en hij zweet ook veel. Dus hoe actiever, hoe meer dorst. Doet hij het dagje rustig aan, dan drinkt hij ook minder. Om die reden maak ik me niet zo'n zorgen, ook is er geen sprake van dat hij 's nachts slap is en moeilijk wakker wordt.
 
Quote
RE: Wie herkent hiet iets in?!suiker tekort?
Vikki  schreef op: 14-02-2012 07:51:45
Is hij misschien zo gewend aan suiker, dat hij zich slap voelt zonder? In sap zit natuurlijk ook veel suiker. Ik weet het ook niet, ben geen dokter, maar dat is wat bij mij opkomt.
Maar ik ben het met mijn voorgangers eens. Ga eens langs de huisarts. Succes!
 
Quote
RE: Wie herkent hiet iets in?!suiker tekort?
Mo27  schreef op: 14-02-2012 08:41:06
ik heb om 14.20 een afspraak bij de dokter. hi heeft al twee weken ontstoken oogjes ook.

Ik denk niet dat hij gewend is aan suiker. hij drinkt net zo makkelijk water of melk. maar ik geef juist die zoete limo om hem weer beetje op te peppen.


bedankt voor jullie reacties
 
Quote
RE: Wie herkent hiet iets in?!suiker tekort?
Anne Mv 3  schreef op: 14-02-2012 10:15:26
Het is zeker heel goed mogelijk dat hij niet zo goed tegen suiker kan en daardoor heftiger reageert op glucose-dips.
Sinds ik zelf veel bewuster om ga met suiker(producten) heb ik véél minder last van lekkere trek maar heb ik ook veel minder last van duizelingen!
 
Quote
RE: Wie herkent hiet iets in?!suiker tekort?
  schreef op: 15-02-2012 18:30:25
en wat zei de huisarts?
 
Quote
RE: Wie herkent hiet iets in?!suiker tekort?
Jolanda1974  schreef op: 21-02-2012 08:40:03
daar ben ik ook benieuwd naar..
 
Quote
Navigatie


Reageren op Wie herkent hiet iets in?!suiker tekort?
Naam
Bericht