Menu
 

Topic:

Dit is toch gewoon brutaal?

Rosey  schreef op: 18-01-2017 12:18:35
Het gebeurde vanmorgen weer. En de laatste tijd regelmatig. En het frustreert me. Werd vanmorgen gebeld door moeder van school: mijn zoontje wil vanmiddag zo graag bij jouw zoontje spelen. Kan dat? Mijn zoontje is 7 en regelt zelf al vaak afspraakjes. Dus ik gaf aan dat t kon als hij zelf niet al afspraakje gemaakt had. Oké zei ze maar het kan niet hier want ik moet naar een cursus en gelijk uit school weg. Gaan Mn haren al overeind: jouw zoontje Wil helemaal niet graaf spelen denk ik dan maar je zoekt oppas😬 Kort aangegeven dat hij half 2 kon komen( terwijl ik normaal geen probleem maak van mee eten) O oké zegt ze dan moet ik even iemand regelen tot die tijd. Krijg ik even later app ( ze had mijn nr van andere moeder gekregen waar haar kind tot half 2 heengaat) of ik haar kind bij die andere moeder op wil halen. Echt.... dit vind ik zoooo brutaal! Er loopt nog n moeder altijd met dr kind te leuren op school omdat ze geen oppas heeft. Dat doe je toch niet? Als ik zelf vraag of bel voor speelafspraak vraag ik kids bij mij. Zelfs dat vind ik al een ongeschreven regel. Maar het word steeds gekker en dit slaat alles. Gebeurt dit bij jullie ook?
 
Quote
Navigatie
RE: Dit is toch gewoon brutaal?
Mie  schreef op: 18-01-2017 22:13:17
Tssssssssssssss, sommige mensen durven zeg.

 
Quote
RE: Dit is toch gewoon brutaal?
Bepje  schreef op: 18-01-2017 22:21:36
 Bijna iedereen kent er wel een, komisch. maar inderdaad, als iemand het gewoon vraagt of het kan om op te passen dan is het heel anders en niks aan de hand. 
 
Quote
RE: Dit is toch gewoon brutaal?
Daisy1977  schreef op: 19-01-2017 08:44:40

Ik heb zelf wel eens vanwege werk oppas nodig na schooltijd. Ik overleg dan altijd met zoon of hij naar oma wil of dat ik een vriendje regel. Als de keuze op vriendje is gevallen overleg ik altijd met de moeder (en dat is dan meestal minimaal een week van te voren!) of het mogelijk is dat hij daar komt spelen en dat het dan ook om een oppasafspraakje gaat. Nooit een probleem. Als je het maar tijdig meldt en ook aangeeft waarom.


 


In jouw situatie vind ik het rondweg asociaal  En inderdaad, dan voel je je nu nog rot omdat hij nu waarschijnlijk bij de moeder is gebleven waar hij ook de boterham heeft gegeten! 

 
Quote
RE: Dit is toch gewoon brutaal?
Mv5  schreef op: 19-01-2017 08:59:02
Inderdaad, vaak gaat het om de manier waarop. Als je het netjes vraagt en uitlegt wat het probleem is, kan er bij mij heel veel. Maar als er zomaar vanuit wordt gegaan dat alles altijd maar kan en/of dat je niet eerlijk bent, dan komt echt de heks in mij naar boven.

 
Quote
RE: Dit is toch gewoon brutaal?
Mamajaxx  schreef op: 20-01-2017 13:16:02
Ik heb het regelmatig met mn buurvrouw..

Onze kinderen zijn van ongeveer de zelfde leeftijd en dan heeft ze nog een klein meisje.. als de kinderen samen gaan spelen komt de oudste met het kleinste meisje, ja me moeder vraagt of je even op der wil letten. Ze wil even rust...


Uhhhh nee ik ben zelf bezig en werk ook de hele week. Let zelf maar op je zusje of breng der maar naar huis.. 
 
Quote
RE: Dit is toch gewoon brutaal?
Toedeledoki  schreef op: 20-01-2017 15:54:33
Grmbll.... 

Mam mag ik bij M. spelen vanmiddag (da's van die moeder hier die daar zo'n handje van heeft haar kind hier te parkeren)?

Ik was al verbaasd dat het daar kon....

Na school TRINGGGGGGGG...... ja mam... kunnen we toch hier spelen ? Het kan niet bij M.




 
Quote
Navigatie


Reageren op Dit is toch gewoon brutaal?
Naam
Bericht