Dani schreef op: 20-12-2016 12:43:37 |
nu ingelogd , maar ik ben op de standaard dingen na inspiratieloos... |
Quote |
Kolibrie schreef op: 20-12-2016 12:51:02 |
Wij doen altijd grote champignons het steeltje eruit vullen met boursin en beetje strooikaas erop.
Die leggen we dan op een schaal. Eerst boven even bakken en dan onder in een pannetje de kaas laten
knapperen. Heerlijk! |
Quote |
Myself schreef op: 20-12-2016 13:07:05 |
Als je bedoelt voor Kerst, dan doen wij vaak wat luxer vlees, vd slager bv. Ook zijn pannenkoeken en gesmolten kaas, bv voor over hamburgertje hier favoriet bij de kinderen. Verder was salades, lekker stokbroodje en smeersels erbij. |
Quote |
Mie schreef op: 20-12-2016 13:15:00 |
Allerlei soorten vleesjes, maar zelf vind ik gamba's erg lekker en geitenkaas omhuld met spek....en
ik doe altijd broodjes met groentes ( papr, ui, champ etc) en dan kaas eroverheen smelten. Heel saai en simpel dus Als toetje gooi ik appelpartjes in mn pannetje met gemolten ( echte) boter, beetje suiker erbij en lekker laten karameliseren, dan een bolletje ijs erbij en smullen! |
Quote |
Banana schreef op: 20-12-2016 13:31:44 |
champions worden hier ook gevuld met kruidenkaas en evt paprika en dan plakje bacon eromheen en
beide kanten ff bakken met kerst wat luxer vlees voor onszelf stokbroodje kruiden boter zelfgemaakte pindasaus wat groente zoals papirka ui enz bacon plakjes doen het altij goed hier is favo bij de kindjes lekker hard doorbakken |
Quote |
Jarofe schreef op: 20-12-2016 16:20:06 |
Vis zoals, zalm, pangasius en garnalen. Vlees: Kip, biefstuk en hamburgers. Verder paprika, uitjes, omelet, maiskoekjes, aardappeltjes, aubergine rolletjes gevuld met feta, geraspte kaas. Daarnaast natuurlijk een salade, mini tomaatjes, komkommers, stokbrood met smeersels. We zijn niet echt vleeseters vandaar dat we hier niet zoveel hebben. Als je googled op vegetarische gourmet recepten kom je heel veel lekkers tegen |
Quote |