Menu
 

Topic:

KIJK UIT IJZEL

Son  schreef op: 12-02-2012 22:27:45
CODE ORANJE !!!!

DE BILT - Het KNMI heeft zondagavond wegens ijzel code oranje afgegeven voor Noord- en Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht. Een gebied met motregen trekt van noord naar zuid over de provincies. Noord- en Zuid-Holland kregen rond 9 uur zondagavond de waarschuwing, Flevoland en Utrecht volgden rond half 10.


Ook de ANWB waarschuwt voor extreme gladheid. Volgens een woordvoerder zijn de grootste problemen nu in het westen van Friesland, in de regio Kennemerland en rondom Amsterdam en Badhoevedorp.

De Velsertunnel (A22) is afgesloten en ook de A9 is deels dicht bij Beverwijk. Op nog een deel van beide snelwegen in de regio Kennemerland is een snelheidsdeken neergelegd en mag maximaal 50 kilometer per uur worden gereden. Ook op de A4, en de ringwegen A9 en A10 zijn er grote problemen.

Volgens de meteorologen kan de waarschuwing voor extreem weer nog worden uitgebreid naar andere provincies. Ook de ANWB vreest dat de gladheid zich zal uitbreiden naar het zuiden en naar Utrecht.

Op verschillende snelwegen in het hele westen van het land zijn al tientallen ongelukken gebeurd. Daarbij is een nog onduidelijk aantal mensen gewond geraakt.


 
Quote
Navigatie
RE: KIJK UIT IJZEL
Son  schreef op: 13-02-2012 13:18:21
het is hier heerlijk aan het dooien. Weg al die smerige ranzige vieze sneeuw.
 
Quote
RE: KIJK UIT IJZEL
Miesje  schreef op: 13-02-2012 13:28:43
nou vanmorgen ging ik nog bijna languit door de ijzel, nu moest ik door de sneeuw blubber lopen om mijn dochter terug te brengen naar school.
bah!

nog natte sok ook nu..want zit een gaatje in me rechterzool pff
 
Quote
Navigatie


Reageren op KIJK UIT IJZEL
Naam
Bericht