Menu
 

Topic:

Gewonnen...

Linda Mv Jarno & Ils
e
  schreef op: 12-02-2012 18:34:55
Ik kreeg gistermorgen telefoon dat Jarno een prijs gewonnen had....Hij had 2 kaartjes gewonnen voor de wedstrijd VVV- FC Groningen...
In eerste instantie had hij helemaal geen zin...
Toch mee weten te krijgen...(papa was ziek dus mama mocht mee, en dat vond ik helemaal niet erg...)
Het was steenkoud in het stadion (hadden een deken moeten meenemen...) en hij wilde eigenlijk naar huis...Toch nog even volgehouden....Ik heb genoten van zijn snoetje....VVV won met 2-0 wat natuurlijk helemaal leuk is... Al zingend liepen we het stadion uit...Mama volgens mij ben ik fan.... Kunnen nog een halve seizoenskaart kopen maar dat is toch echt nog even te duur...voor 2 personen nog 185 euro tegen elftallen die niet meer zo bijzonder zijn.....Volgend seizoen dan maar....Hopen dat ze dan gewoon in de eredivisie blijven spelen...Wij hebben ervan genoten....Alles heej is VVV......klinkt hier de hele dag door de speakers nu...(het clublied)
 
Quote
Navigatie
RE: Gewonnen...
Monica Mv 2  schreef op: 12-02-2012 18:40:16
Gaaf zeg, ik lees het plezier eraan af.

Iedereen uit Guus zijn klas wil een Ajax, feyenoord of psv tas. Behalve de mijne, die wil een VVV tas
 
Quote
RE: Gewonnen...
Linda Mv Jarno & Ils
e
  schreef op: 12-02-2012 18:42:46
Jarno wilde gisteren ook meteen vanalles hebben...
Heeft een VVV Bidon en Portemonnee gekregen zodat hij centen kon sparen voor een trainingspak en shirtje van VVV voor zijn voetbaltrainingen...
 
Quote
RE: Gewonnen...
Tineke  schreef op: 12-02-2012 19:10:38
Ach jammer nou zeg dat vvv gewonnen heeft Wij waren er ook omdat mijn zoon mee mocht lopen met de line up met fc Groningen, dat was natuurlijk de reis alleen daarheen wel al waard.
Het was idd steen koud ook ik had een fleece deken meegenomen was ook wel heel erg nodig.
Zaten jullie ook op de coolkids tribune toevallig?
 
Quote
RE: Gewonnen...
Nina1  schreef op: 12-02-2012 19:15:37
leuk is dat he! daar doe je het voor!!
hier zijn ze ook allemaal voor de graafschap(doen het niet best!) maar onze zoons zijn voor heerenveen! tja....en ze zijn er echt stellig in hoor!!
 
Quote
RE: Gewonnen...
Linda Mv Jarno & Ils
e
  schreef op: 12-02-2012 19:15:49
nee wij zaten rechts beneden vanuit jullie gezien...De eerste overdekte tribune waar jullie tegenaan keken...
Jarno wilt ook mee in de line-up...Maar goed dan moet je Koelkid worden en ook dat kost weer 17.50...Ook voor volgend seizoen dan maar...
Hoe lang hebben jullie nog naar huis moeten rijden?? Jarno vond het zielig voor jullie dat jullie in de kooi moesten zitten...Hij snapt gelukkig nog niet dat het er af en toe ook heel anders aan toe kan gaan tijdens voetbalwedstrijden..
 
Quote
RE: Gewonnen...
Linda Mv Jarno & Ils
e
  schreef op: 12-02-2012 19:17:08
[quote]leuk is dat he! daar doe je het voor!!
quote] Hij begrijpt de regeltjes nog niet echt en als hij zelf voetbalt met zijn F team dan vliegt hij ook nog op de medespelers af...Na een half uur zei hij: volgens mij snap ik het nu een beetje....
 
Quote
RE: Gewonnen...
Linda Mv Jarno & Ils
e
  schreef op: 12-02-2012 19:18:18
Oh ja en eenmaal thuis wilde hij studio sport kijken om te zien of we op tv waren....Meneer is dus tot 23.20 wakker geweest...Terwijl hij normaal om 19.00 uur helemaal bekaf is..
 
Quote
RE: Gewonnen...
Tineke  schreef op: 13-02-2012 12:19:13
Wij zaten niet in die kooi hoor wij zaten gewoon tussen de vvv supporters dat is vaak zo met kinderen van de line up die zitten gewoon tussen het thuispubliek. Wij zaten ervoor zeg maar en dan helemaal vooraan.
Wij hebben er nog 2 1/2 uur over gedaan om thuis te komen uiteraard lag Max te slapen op de achterbank die hield het niet echt meer vol.
Kan me voorstellen dat hij dat ook graag keertje wil tis ook heel erg leuk voor die kinderen en ook als ouder voel je je ongeloofelijk trots natuurlijk als je je kind het veld op ziet lopen met een speler.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Gewonnen...
Naam
Bericht