Menu
 

Topic:

Ik weet het even niet meer

Elisa  schreef op: 17-10-2016 10:18:48
Beste meiden,

Heb ik een hele lap tekst getypt, is het weg.

Ik zit met het volgende waar ik heel goed jullie meningen bij kan gebruiken. 

Mijn relatie liep al niet zo lekker. Mijn vriend (al12 jaar) en ik hadden veel ruzie. Hij zit ook in een depressie. In een van deze ruzies gooide hij me voor mijn voeten dat hij me niet meer aantrekkelijk vind al geruime tijd. Zijn interpretatie: dat hij het niet meer bijzonder vind om mij naakt te zien. Ik probeerde hier over te praten maar dat was onmogelijk. Hierna nog een week geprobeerd te praten hierover maar nee, er was niets aan de hand en er was geen ander.

Ik voelde dat er iets niet klopte en nadat ie rond midden nacht een bericht kreeg heb ik toch maar even in zijn telefoon gekeken. En ja, ik vond diverse s*xgesprekken op zijn telefoon. Ik werd kwaad en heb de telefoon naar zijn hoofd gegooid. Die avond hebben we een behoorlijk poos gepraat. Hij zegt dat hij er niets bij voelde en dat het niets voorstelde. 

De dag erna hebben nog een goed gesprek gehad hierover. Dit was nooit zijn bedoeling geweest. Hij wilde alleen iemand hebben waar hij al zijn shit mee kan bespreken omdat hij mij hier niet mee lastig wil vallen. Die gesprekken liepen zo uit op initiatief van haar. Hij had het alleen maar een beetje spannend gevonden en "praatte mee". Hij heeft er naar eigen zeggen nooit wat mee gedaan. Ook heeft hij een keer een foto ontvangen van haar in BH. Hij heeft in totaal 3x van dit soort gesprekken gehad met haar vanaf augustus. De frequentie van dr gesprekken waren 2 a 3 keer per week. Hij doet dit al 1 jaar. 

Hij gaf aan dat hij er ook mee zit dat ik zijn eerste vriendin ben en dat hij graag had gehad dat hij voor mij het ook eens met andere vrouwen had willen doen maar geeft tevens aan geen behoefte te hebben om dit in de praktijk te brengen. Hij wilt mij ook niet kwijt en houdt van me. Toen ik hem vroeg waarom hij niet aan mij gedacht heeft en wat dit met mij zou doen, zei hij dat hij er helemaal niet bij stil heeft gestaan en pas toen ie zag dat ik aan het huilen was, hij realiseerde dat hij een grote fout heeft gemaakt. 

Hij heeft me hier heel erg mee gekwetst en ik vertrouw hem helemaal niet meer. Ik ben ook best lastig met vertrouwen. Ik vraag me af of dit ooit terug komt en of dit toekomst heeft. 
 
Quote
Navigatie
RE: Ik weet het even niet meer
Mie  schreef op: 17-10-2016 13:39:17
Vreselijk als je erachter komt dat je je partner niet kunt vertrouwen.

Ik kan wel keihard zeggen dat ik de mijne eruit zou schoppen als hij dat deed, maar je weet nooit hoe je reageert als het écht zo blijkt te zijn.

Is het misschien een idee om er een professional in de vorm van een relatietherapeut bij in te schakelen?

Ik heb er gelukkig geen ervaring mee, maar sterkte, lijkt me écht K U T!
 
Quote
RE: Ik weet het even niet meer
Xsara  schreef op: 17-10-2016 15:34:26
Wat een vreselijke ontdekking voor je.. 

Ik heb altijd moeite met het berouw na het betrapt zijn. Is het echt of is het omdat hij betrapt is. 

Ik weet niet hoe oud je bent en of er kinderen zijn maar ik zou het hier niet bij laten. Dat je een jaar lang structureel contact hebt en dan niet bedenkt wat het met jou doet vind ik verontrustend. 

Ik wens je veel sterkte de komende tijd. En zou het wel met iemand gaan bespreken. 
 
Quote
RE: Ik weet het even niet meer
K  schreef op: 17-10-2016 19:22:06
Ik snap dat je gekwetst bent en dat je niet weet wat zijn woorden waard zijn. 
Als jullie al zo lang bij elkaar zijn en jullie elkaars eerste liefde zijn zou ik het zeker de moeite waard vinden om binnen een relatietherapie te ontdekken hoe je het vertrouwen kunt herstellen en belangrijker nog of jullie dat wel willen. 
Ingewikkeld hoor, heel veel sterkte!!
 
Quote
RE: Ik weet het even niet meer
Elisa  schreef op: 17-10-2016 21:48:02
We hebben nog geen kinderen maar zaten er wel over na te denken. Ik ben tegen de 30. 

Ik kan er inderdaad nog steeds niet bij dat hij zich niet een keer heeft afgevraagd hoe het voor mij zou zijn of wat de consequenties zouden zijn. Ik weet echt niet of ik kan leven met iemand die ik never nooit meer helemaal zou vertrouwen.
 
Quote
RE: Ik weet het even niet meer
Mama Van Drie  schreef op: 17-10-2016 22:11:13
Ik denk dat je zonder hulp van buitenaf, professionele hulp, er niet uit komt samen.
Als tip zou ik mee willen geven mocht je op zoek gaan naar professionele hulp dat je een therapeut vindt die ervaring of specialisme heeft in vreemdgaan, want dat is het in wezen wel.


Lijkt me vreselijk naar om achter zoiets te komen, het zet alles op z'n kop denk ik.


 
Quote
RE: Ik weet het even niet meer
Toedeledoki  schreef op: 17-10-2016 22:11:43
Ik heb je even een pb gestuurd ...
 
Quote
RE: Ik weet het even niet meer
Mie  schreef op: 18-10-2016 00:26:17
Elisa,

Je staat met je volledige  (echte??) naam in je profiel.
Misschien even wijzigen?
Nu ben je heel makkelijk te vinden en terug te leiden tot zelfs je studie en onderzoeken.
Of dat nou handig is met het oog op solliciteren en relatieproblemen weet ik niet.

Just a thought...
 
Quote
Navigatie


Reageren op Ik weet het even niet meer
Naam
Bericht