Menu
 

Topic:

Moeders boos om verwijdering borstvoedin

J  schreef op: 11-02-2012 21:12:10
Moeders boos om verwijdering borstvoedingsfoto's door onze redactie
Een groep Amerikaanse moeders is het zat dat profielensite Facebook constant foto's verwijdert waarin zij hun kinderen borstvoeding geven. Om tegen dit beleid te protesteren organiseren zij nu 'nurse-ins' voor de kantoren van de site.

De bedoeling is dat groepen moeders voor de kantoren verschijnen met hun kinderen en ze ter plekke borstvoeding geven. Hiermee willen ze hun afkeuren voor de verwijdering van veel van hun foto's laten blijken. Dat meldt de Amerikaanse krant The San Francisco Chronicle.

Volgens de regels is het namelijk niet verboden om foto's van borstvoeding online te plaatsen, mits de borst niet expliciet in beeld komt. Het wil echter nog wel eens gebeuren dat een dergelijke afbeelding door een andere gebruiker als 'niet gepast' aangevinkt wordt. Alle foto's die op deze manier worden gemarkeerd, worden door Facebook-werknemers bekeken, waarna vervolgens besloten wordt of de prent al dan niet online mag blijven.

Volgens een woordvoerder van de site zijn de foto's waarover de moeders zo boos zijn, dan ook abusievelijk verwijderd. "Tijdens het verwerken van miljarden foto's en miljoenen rapporten per dag, willen menselijke fouten nog wel eens voorkomen," zo liet het bedrijf tegenover de krant weten.

 
Quote
Navigatie
RE: Moeders boos om verwijdering borstvoedin
Mariskamv2  schreef op: 12-02-2012 08:13:59
Ja hoor ze zijn per ongeluk expres verwijdert
 
Quote
RE: Moeders boos om verwijdering borstvoedin
Ivy  schreef op: 12-02-2012 18:07:21
Ik zou zelf geen foto's van het voeden op FB zetten, maar snap ook niet goed waarom ze verwijderd zouden moeten worden.
 
Quote
RE: Moeders boos om verwijdering borstvoedin
Melissa  schreef op: 12-02-2012 20:45:21
Ik heb een site geziek waarop veel van de verwijderde foto's te zien waren, van velen snapte ik het niet, sommige krabte ik ook wel even achter mijn oren (en als ik dat doe dan zegt dat toch wat of niet? )

Maar of het nu ook maar enig nut heeft om daar dan nu met zijn allen voor de deur gaan zitten voeden, ik denk dat je dan juist bereikt wat je niet wil. Dat borstvoeden als afschrikmiddel word gezien ipv als wat het is, gewoon het voeden van een baby'tje.
 
Quote
RE: Moeders boos om verwijdering borstvoedin
Minou  schreef op: 12-02-2012 20:50:32
Juist Melissa! Zo is het..het voeden van een baby'tje/dreumes of langer.
 
Quote
RE: Moeders boos om verwijdering borstvoedin
Melissa  schreef op: 12-02-2012 20:58:17
Dat bedoelde ik inderdaad Minou
 
Quote
RE: Moeders boos om verwijdering borstvoedin
Minou  schreef op: 12-02-2012 21:13:08
blote flessen...

die vind ik helemaal niet kunnen hoor!!
 
Quote
RE: Moeders boos om verwijdering borstvoedin
Melissa  schreef op: 12-02-2012 21:13:36
Ik heb foto's gezien waarop je helemaal geen tiet te zien kreeg, echt alleen een baby die misschien wel aan het drinken kon zijn onder een shirt. echt heel bizar.
Enne Sis, als ze die verwijderen, gaan we dan ook uit protest met zijn allen met flessen voor hun hoofdkantoor zitten? goed?
 
Quote
Navigatie


Reageren op Moeders boos om verwijdering borstvoedin
Naam
Bericht