Menu
 

Topic:

kogel door de kerk

Even Zo  schreef op: 18-09-2016 12:24:31
jeetje, na een jaar lang vernederen, uitsluiten, pesten en tot slot zelfs fysiek geweld hebben we besloten onze kinderen op een andere school te plaatsen. Hoe goed bedoeld het pestprotocol ook is. school wil niet inzien dat het voor deze kinderen niet werkt. ik heb genoeg kansen gegeven en had, achteraf natuurlijk, al eerder mijn kind moeten beschermen en de stekker er uit trekken. helaas is het ook voor mijn andere kind einde school maar die zal vriendjes en vriendinnetjes achterlaten. ik heb afgelopen vrijdag na een week van fysiek geweld in de klas, eerst tegen een ander kind, mijn kind per direct weggehaald. gelijk een andere school gebeld en nu is het even afwachten en zijn mijn kinderen school loos.. waarschijnlijk zal de insectie er nog bijkomen maar dat nee ik dan maar voor lief. we hebben alle oorzaken onderzocht, zelfs mijn kind laten onderzoeken en er kwam alleen een angstig kind uit. Ja, hoe zou dat nou komen? afgelopen vakantie zagen wij zo'n verschil, compleet happy, zelfs tics verdwenen, veel vriendjes en geen slecht woord is er gevallen. hoe blind kun je soms als ouder zijn... Ik kan mezelf wel voor de kop slaan eigenlijk. hij is zo opgelucht...  ik gun mijn kinderen zo een veilige en leuke leeromgeving zonder agressie en wat ben ik trots op hem dat hij zich niet tot dat niveau heeft verlaagd. tot op het laatst bleef hij willen praten, zoeken naar een oplossing. nu duimen en hopen dat hij een paar leuke vrienden krijgt... en dat de jongste ook snel weer haar draai heeft gevonden.. ondertussen lig ik al nachten wakker en heb constant een brok in de keel.. wat een heftige toestand zeg! 
 
Quote
Navigatie
RE: kogel door de kerk
Bakkenm  schreef op: 18-09-2016 13:21:17
Wat een gedoe!
Ik weet dat je hoofd er misschien zelf niet naar staat maar bel morgen gelijk de afdeling leerplicht van je gemeente. Dan heb jij ten alle tijden info verstrekt en kan er niet gezegd worden dat jij er niets aan hebt gedaan. Neem ook direct contact op met het samenwerkingsverband. Die kunnen je kind snel plaatsen. Zeker als het nu zonder onderwijs thuis zit!
 
Quote
RE: kogel door de kerk
Myself  schreef op: 18-09-2016 14:39:52
Dat is niet niks zeg
 
Quote
RE: kogel door de kerk
Boterbloem  schreef op: 18-09-2016 14:43:40

Wat heftig  sterkte!

Advies van Bakkenm is wel heel goed, zoek zelf contact met de inspectie.
Wanneer het vanuit jou komt, komt dat al positief over.l


Leg duidelijk je verhaal uit, waarbij je aangeeft dat teruggaan naar deze school geen optie is,
en vraag gewoon of zij nog tips hebben wat je het beste kan doen?


Dan zien ze jou welwillendheid, en dat werkt vaak zo goed mee!

Hoop zo voor jou en de kinderen dat ze op een goed plekje terecht komen.
Neem jezelf niets kwalijk... Juist bij dit soort dingen is zo moeilijk om het helder te zien.
Je wilt niet partijdig zijn, maar je wilt je kind oko niet afvallen...


Doe het maar eens in 1 keer goed... Lukt mij zelden 

 
Quote
RE: kogel door de kerk
Ma Dalton  schreef op: 18-09-2016 20:37:53
Sterkte! Hopelijk pakt het snel goed uit voor je kind!
 
Quote
RE: kogel door de kerk
Queen@home  schreef op: 19-09-2016 12:44:58
Ik hoop dat het ze goed gaat!
Niets zo erg als dat je kind wordt gepest, ik weet er helaas ook alles van. Mijn oudste zoon is ook jarenlang gepest
Bij mijn jongste zoon lijkt de geschiedenis zich te herhalen, ik hoor continu van die dingetjes dat ik denk:  het klopt niet

Heel veel sterkte!!
 
Quote
RE: kogel door de kerk
Suus  schreef op: 19-09-2016 13:32:03
Ik vind je superstoer! De aanleiding is heel verdrietig maar jouw keuze heel sterk! Dit komt goed 😘
 
Quote
RE: kogel door de kerk
Even Zo  schreef op: 20-09-2016 08:26:17
we hebben een andere school. ze kunnen vrijdag beginnen en ze hebben de inspectie bewust niet ingeschakeld omdat het allemaal al zo heftig is. (ik denk dat de school zelf te vaak incidenten heeft) we zijn gister samen afscheid gaan nemen van de juffen en ze hebben het nnu afgerond, deze week kunnen ze nog even bijkomen van alles... dat is wel fijn!
 
Quote
RE: kogel door de kerk
Krumelke  schreef op: 20-09-2016 09:46:51
GOED BEZIG !!! ga jezelf trouwens niet schuldig voelen, dingen lopen zoals ze lopen en nu kun je juist trots zijn opjezelf dat je deze enorm moeilijke keuze hebt genomen ! niet achterom kijken van had ik maar eerder (heb makkelijk praten dat weet ik...hoewel...maar dan op een ander vlak kiezen we voor andere school of niet).


 
Quote
RE: kogel door de kerk
Carmen  schreef op: 21-09-2016 19:34:16
Jeetje, wat een heftig besluit en juiste keuze.
Ik vraag me wel af wat de reactie van de oude school is? Want die moeten zich dit heel erg aantrekken lijkt mij? En ouders van de kinderen in zijn oude klas?

 
Quote
Navigatie


Reageren op kogel door de kerk
Naam
Bericht