Menu
 

Topic:

camping ergens in Frankrijk

Pacific  schreef op: 11-08-2016 09:50:21
Begin volgende week is het een paar dagen mooi weer maar de voorspellingen daarna zijn toch wel wisselvallig. Wij willen toch wat zuidelijker gaan, we willen graag mooi weer in de zomervakantie.  Manlief wil liever niet 2 dagen gaan rijden dit jaar, maar we willen toch mooi weer. Ergens halverwege Frankrijk moet dat wel gaan lukken. Niet verder dan de Dordogne/Lyon. 1000 km is echt de max deze zomer. Ik zag wel iets in de Dordogne maar mischien weten jullie nog iets dichterbij een leuke camping. Gelukkig komende 2 weken overal nog volop plek. Jura hebben we ook in gedachte, maar daar kan het weer ook behoorlijk tegenvallen.

Wie weet een leuke camping??  We gaan met onze eigen tent. Wensen zijn wel iets van een zwembad of aan een meer/rivier. Klein of groot camping maakt niet zo heel veel uit. En de weersvoorspelling komende 2 weken goed , Buitje regen niet erg maar niet iedere dag regen.  Onze kinderen zijn bijna 4,12 en 14 jaar.
 
Quote
Navigatie
RE: camping ergens in Frankrijk
Pacific  schreef op: 13-08-2016 20:15:42
Ja ik las het ook, wij zeiden dat ook al.
 
Quote
RE: camping ergens in Frankrijk
Lonneke  schreef op: 15-08-2016 09:08:38
Hoe is het daar? 
 
Quote
RE: camping ergens in Frankrijk
Pacific  schreef op: 15-08-2016 09:47:48
Wij vertrekken straks, we overnachten wel anders komen we wel heel laat aan vanavond en als je dan nog alles moet opzetten.  Vervangend vervoer moest geregeld worden maar wel een auto waar we in passen en we hebben ook een dakkoffer. Maar allemaal gelukt. Op de camping waren ze erg vriendelijke en de eerste nachten hoeven we niet te betalen en we mogen morgen al 's ochtends aankomen.
thanks voor de tip!!
 
Quote
RE: camping ergens in Frankrijk
Pacific  schreef op: 27-08-2016 22:23:48
Door autopech en gezondheidsproblemen veel later vertrokken dan de planning was. Maar we hebben 8 super dagen gehad op deze camping. Het was zo leuk dat we volgend jaar weer gaan.

Dank je wel voor de tip Lonneke!!!

Zijn jullie nog geweest Vera? Welke plek zaten jullie?
 
Quote
RE: camping ergens in Frankrijk
Lonneke  schreef op: 28-08-2016 23:21:48
Balen zo kort. Maar  gelukkig wel.goed gehad dus

Wij willen volgend jaar proberen te gaan. Dit jaar onze 'nieuwe' caravan in nl uitgeprobeerd . Misschien volgend jaar daar
 
Quote
RE: camping ergens in Frankrijk
Vera  schreef op: 29-08-2016 09:47:10
Hallo,
Wat jammer van al die pech!
Vera zat op 50 km afstand op Louvelle. Was ook een leuke camping voor de doortocht. Wij zijn hier 6 dagen geweest, daarna naar Italie vertrokken. En ik heb vanf het begin daar een rotgevoel gehad en wilde weg, zoner reden. utierinlijk zijn we net de avond voor de aardbeving (dag eerder) vertrokken naar Zwitserland, en geloof het of niet ook daar hebben we het gevoeld.
Als we gebleven waren hdden we op nog geen 100 km van het epicentrum gezeten. Vera was dus dolgelukkig dat ze daar weg waren. Voor de rest een prima vakantie gehad in zwitsreland. MOest er iemand op zoek zijn naar een boernecamping, ik ehb de perfecte gevonden. rustig en klein, PRIMA douches en heel knueterig MAAR ga dan wel boodschappen doen in Oostenrijk of Duitsland, want een brood kost 5.90. We hebben in die kleine week meer uitgegeven dan de adnere weken bij elkaar
We hebben ook dramas gehad op de weg. 2 keer in de file voor een trauma helikopter, we zijn zelf 3 keer door een snelle aktie van mijn man niet niet gesneden of gebeukt. Mijn man zit veel op de weg, daar heb ik regelmatig over geklaagd maar nu was ik er blij mee.... Hij was dit duidelijk gewend en kon heel snel anticiperen, denk dat we anders 3 keer door de meest gekke manouvres van anderen plat waren geweest.
En nu komt het grote werk, alles leeghalen en wassen maar.......
 
Quote
RE: camping ergens in Frankrijk
Pacific  schreef op: 29-08-2016 09:50:57
Wat een verhaal zeg! Dan hebben wij maar een relaxte week gehad

Succes met de schoonmaak en was, ik heb net de laaste was gedraaid.
 
Quote
Navigatie


Reageren op camping ergens in Frankrijk
Naam
Bericht